Evet ankaraya gelin bende katılırım size eğer burda olursam
Evet ankaraya gelin bende katılırım size eğer burda olursam
Arkadaşlar para durumum çok sıkıntılı olduğu için,sizinle birlikte yaptıramayabilirim ön cam olayını,ama camadanın koyduğu resmin bir şekilde çıktısını alıp adama göstericem ve fiyat almaya çalışıcam..olmadı oranın telefon numarasını bir şekilde edinip size ulaştırıcam..dediğim gibi adam oldukça yetenekli,bu konuda ankarada galiba en iyisi,taklit edemeyeceği plastik parça yok...
Ben plastik bir artçı istiyom, hafif olur hareket edip dengeyi bozmaz...
Angelina ya benzetebilirse benimde bu ustaya işim düşer...
motorla dolaştım geldimde sabah keyfim yerinde
anam anam Daelim grubu yoldan cikiyor
valla cam olayi cok ciddi arkadaslar olsa süper olur
electricsky bi fiyat sor olmadı sen yaptırdın diye sana bitane hediye ederiz
dün akşam bakırköy hipodromun orada bi tane kırmızı daelim s2 250 gördüm. serviste idim. hiç başkası giderken görmemiştim. çok huşuma gitti. maşallah bizim motorlara
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
kardeş benzinciyede eğer uğradıysan kesin kes sendin.batris adlı üyeden alıntı
Neden Hayirdir?albatros-fb adlı üyeden alıntı
arkadaşlar, dün sapanca kartepeye gittik motocu bir dostumla..tavsiye ederim, yol mükemmel asfaltlanmış..çok zevkli bir sürüş oldu..inşallah hep beraber gideriz yine birgün..bu sıcak havalarda balata spreyinizi ve gıcırtı önleyici mükemmel icat olan adını unuttuğum spreyi yanınızdan ayırmamanızı önerir, saygılar sunarım..
kardeş markasını ve cezasını da yazıversen ?
wd 40 tı yanılmıyorsam gıcırtı kesici sprey (aslında vidalara filan sıkılır pas önleyici olarak)
Balat spreyi ise , hepsi aynı kardeş al istediğini walla. 10-20 YTL
ARKADAŞLAR SLM
Motorumla ilgili ufak bişey danışıcam. S2 modeli bugün fark ettim yolda giderken gaz vermeyince sesiz bi ortamda anlıyabildim ufakdan sürtme sesi geliyor. Arka tekerin oradan yağsız bi parça var gb geldi bana sizin de yaşadığınız bir sorunmu bu hiç fark ettiniz mi? Tekeri orta ayakta boşa çevirken bi ses geliyorya onun gb. Bu akşam bi servise uğrucam ama genede bilgisi olan varmı bi sormak istedim.
Kolay Gelsin herkeze
Beyler bu arada ön cam olayına benimde ekleyin çok canımı sıktı. Ben motomaxla konuştum yurt dışına sordular filan gelmiyormuş. Depolarında uzun cam hiç yokmuş. İstanbulda hiç biyer yokmu bu ön camı yaptırabileceğimiz yer.
Ayne ses bendede var...dediğin gibi özellikle sessiz ortamda tekeri döndürünce geliyor..sanırım balatayla ilgili bir ses.4000 bakımında bu işi hallettirmeye çalışıcam,çünkü orda sürtünen bir parça var...
Ön cam olayıyla ilgilenemiycem arkadaşlar,çünkü 2 aylığına ankara'dan ayrılıyorum..çalışmak üzere başka bi şehre gitmem gerekiyor..döndüğümde elimde parada olacak ve ön camı kesin taktırıcam,zira soğuk havada başka yolu yok..
Saolasın Camadan..iş dönüşü ben yaptırıcam,resimler buraya koyarım,sizde yaptırmamış olursanız ve aklınıza yatarsa yardımcı olmaya çalışırım..
Beyler servise gittim Şu gelen sesle ilgili yardımcı olamadılar. Usta bindi turladı filan normal olduğunu söyledi. Bu tarz sorun olabilir dedi birazda disk lerin arasına toz gitmiş olabildiğini söyledi ama pek tatmin etmedi.Maslakda bi servis varmış 2000 bakımı geldi sayılır oraya giticem oradaki ustanın iyi olduğunu duydum. Bu arada servisde 2005 model daelim s2 gördüm.Kötü bi haberim olucak Egzos için sprey boya almak için parayı hazır tutun egzos kople paslanmış. Bende bi kaç yerden ufak boyaları atmaya başladı. çin mallarında böyle bi sorun yaşanmasken daelim de bunu görmek üztü beni.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)