Arkadaşlar GSX R1000 hayabusadan pahalı nedenini biri anlatırsa bana çok makbule geçer
Suzukinin sayfasında fiyat listesi var ve güncel.
http://www.suzuki.com.tr/index.asp?anamenu=6&w=12&aa=k
Arkadaşlar GSX R1000 hayabusadan pahalı nedenini biri anlatırsa bana çok makbule geçer
Suzukinin sayfasında fiyat listesi var ve güncel.
http://www.suzuki.com.tr/index.asp?anamenu=6&w=12&aa=k
çünkü tarzlar faklı.
biri supersport, öteki sport touring
çünkü teknoloji farklı.
biri yeni teknoloji kullanır, öteki hala ilk çıktığı senenin teknolojisini.
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
crato adlı üyeden alıntı
Kratocum her ikisi de super sport başlığı altında fiyatlandırılmış turing in altında değil
Link e bir tıklayıp bakarsan tuningler ayrı
sen boşver onları, her firmanın kendi sitesinde farklı farklı bir dünya klansman var.lautreamont adlı üyeden alıntı
Krato değil cratolautreamont adlı üyeden alıntı
çarşamba günü motorla üstünden geçmek farz olacak
Ben, kimine göre deli, kimine göre keyifli, kimine göre lanet-li, kimine göre pek bi’ dertli, kimine göre efendi, kimine göre sadece biri, kimine göre hiç biriyim.
Ben, crato’yum.
GSX 1300R - 175 bg / 9800 dd
GSX R1000 - 178 bg / 11000 dd
Motor teknolojisi hariç kasa ve boyutlar farklı ve GSX R1000 'de İmmobilizer ve SDTV* (Suzuki Dual Throttle Valve) elektronik enjeksiyon sistemi var, Geri kalan özellikler standart.
* Suzuki çift gaz supap sisteminde iki kademeli enjektörler mevcut, ilk enjektör her devirde aktifken, ikinci enjektör sadece yüksek devirlerde motora yakıt püskürtüyor.
crato adlı üyeden alıntı
Krato daha bir güsel duruyo üzerinde ama yaf. Üzerimden mi geççen ben iki sokağı arabayla gelim en iyisi heuheuehuehu.
komtan adlı üyeden alıntı
Bunlardan hangisi daha hızlı.?
Bu arada super sport makinalar hiç bir zaman ilgimi çekmedi o yüzden biraz kara cahilim. Kusura bakmayın. Demin bir hayabusa başlığı okudum ondan sonra merak ettim soruyorum.
Sebebini bilmem ama bence çok pahalı,Honda'ya bakarsak arada büyük bir fiyat farkı var
[COLOR="Indigo"][/COLOR][B][I]Patatessogan geri döndü[/I][/B]
Onu boşver site yanlış,sizce bu linkte ki motor ,başlıkla aynımı?
http://www.suzuki.com.tr/index.asp?a...&motolink2=205
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
O gs 500 görünümlü Özel üretimİHTİYAR adlı üyeden alıntı
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
Benim motor SUZUKİ TR sayesinde bandit 1200 sa olmuş teşekkürler.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
yaa dostlar konu disi ama ben nasil topic acabilirim..yardimci olurmusunuz..
hayabusa ile gsx r 1000 arasındaki kilo farkı gsx in daha çabuk ivmenmesine neden oluyor ayrıca boyutlarındaki fark nedeniyle virajlar daha rahat alınabilir gsx ile...bu yüzden fiyat farkının olması doğal...ayrıca hayabusa hiçbizaman sport touring olmadı bilmeden konuşmayalım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)