Hava soğutmalıysa o iş yaş.Yakar adamı
Çok güzel fakat V motorun olası bir arizasinda bisikletçiden bozma servisleri napar diye düşünüyorum şuan.
250lik motor var, olmuşu 17 beygir. Nedir bu arkadaş.
Bi de bu cafe racer değil, street tracker
Mondial bir açığı doldurmuş. Tip 10 numara, fiyat uygun. Bu motor başlangıç motoru olarak çok satar.
Bence model olarak son derece güzel trafikte bu motoru çok görürüz diye düşünüyorum
59 standart birşey ise Tekirdağ'lılar düşünsün
Bazen resimlerde güzel gözüken karşısına geçince çirkin, bazende resimde çirkin gözüken karşısına geçince güzel gözüküyor.
Resimlerde bana göre güzel değil, karşısına geçince ne olur bakmak lazım.
Ah bir de şunların 400 cc olanlarını üretseler artık biz orta yaşlı insanlar için alıp ömür boyu kullansak.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Bu motorsiklet italjetin gözüküyor 2014 de ortaya çıkmıs
bu adamlar işi büyütecek anlaşılan gidişat onu gösteriyor http://www.uma.com.tr/markalar.aspx UMA bünyesindeki markalara bakınız .alpinstar ,akrapoviç ,puig vb
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
Servis işini ince eleyip sık d okusa lar her önüne gelene vermesse ler olacak sanki .Ama bi 5 10 yıl lazım sanırım onada
Mondial bu,son teknoloji ile çift silindiri ,tek egsoz çıkışlı yaptırmışlardır hayret birşeysiniz yaw.
Kara sineğe benziyor mübarek.fazla yaşamaz.hız göstergesi fazla göstermiyordur inşallah rx3 evo gibi. malzemeden çalmasalar iş yapar
Ömürlük bin kısmı belki biraz İddaalı oldu , hayırlısı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)