Buccaneer 250i V-Twin Enjeksiyonlu Cafe Racer
Reklamlar
-
27 Kasım 2016, 22:32
Bende çok beğendim, bir kere V motor olması başlı başına ayrıcalık
E birde enjeksiyonlu.you tube da izmir li bir arkadaş kısa bir tur atmış sesi iyi geliyordu.
1000 tl daha ucuz olsa tadından yenmezdi
Lastikler cst tavsiyem değiştirmeniz yönünde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:30 ----------
Not : Bu motoru sanırım Polonya ' da bulunan Romet motora yaptırıyorlar.
Romet SCMB 250 bunun aynısı.Bir iki ufak tefek fark var aralarında (Dijital benzin göstergesi,vs..)
Ya da hepsi Çin de bir yere yaptırıp markayı ülkelerine göre uyarlıyorlar..
Herkes hakettiğini yaşar.
Reklamlar
-
29 Kasım 2016, 11:32
bir kaç gündür bu motora tekrar kafayı taktım, gidip yakından görürsem kesin alırım diye gidemiyorum da. olumlu/olumsuz yorumları okudum ama beni asıl rahatsız eden düşük bg gücü. acaba ufak dokunuşlarla 5-6 bg elde edilebilir mi? ve bu işlemler nedir ve nasıl olmalı? bence en büyük eksiği budur.
-
Motoru alan yok mu yahu bilgilendirsin bizi motor hoş ve güzele benzıyor mondialin getirdiği bi markaya bu kadar para değer mi açıklık getiricek kimse yok mu?
-
23 Şubat 2017, 21:33
13bin tl ye akli olan motorcu yanasmaz bile buna,o paraya hyosung gd250 N var hemde 25hp, ktm duke 125 var ,mt 125 var, sym wolf var, benelli tnt var...
-
24 Şubat 2017, 08:43
smryna79 adlı üyeden alıntı
13bin tl ye akli olan motorcu yanasmaz bile buna,o paraya hyosung gd250 N var hemde 25hp, ktm duke 125 var ,mt 125 var, sym wolf var, benelli tnt var...
saydığın motorlara kafası olan motorcu o paraları vermez. devir böyle
-
24 Şubat 2017, 15:23
UUR09 adlı üyeden alıntı
şuna siyah çok daha kaliteli bir sele, arka tekerleğe de nikelajlı çamurluk olsa bence acayip kaliteli dururdu...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
24 Şubat 2017, 16:56
tek sevindiğim şey nihayet modialin bol vibrasyonlu yağ yakan tek silindirlilerden tek kafalardan kutulup v twine geçmesi oldu bu motoru kesin alternatif modellerdede kullanıcaktır mondial .. v twin olduğu için çokda sorunlu olucağını düşünmüyorum uzun yıllar sıkıntısız sürülür..
kesin bu motoru mondial kafayı kullanırsa bir cruiser modelinede kullanır..
-
24 Şubat 2017, 17:11
Motoru fuarda gördüm mondialin dandik motorları gibi değildi valla çok yakışıklı al benisi olan bir motor yakından gören her kez şaşırmıştır diye umuyorum
-
12 Nisan 2017, 10:06
Egzoz çıkışı nerede diye sormuşlar, ahanda burada:
http://www.visordown.com/sites/defau...es/7/73547.jpg
http://www.visordown.com/news/new-bikes/new-italjet-buccaneer-250
-
15 Haziran 2017, 23:35
Ya abi ederi 7 bin hadi 1 de faladan kazıklasınlar 8 bin. Daha fazla veren de ... ne yse alana hayırlı gezmeler.
-
15 Haziran 2017, 23:57
MUSTAFA KIR adlı üyeden alıntı
Ya abi ederi 7 bin hadi 1 de faladan kazıklasınlar 8 bin. Daha fazla veren de ... ne yse alana hayırlı gezmeler.
Ederine satılan bir motor söylermisiniz ?
-
16 Haziran 2017, 09:24
MUSTAFA KIR adlı üyeden alıntı
Motoru yakından görmediğin belli oluyor. Ederi de normalde 11 bin TL civarıdır ama tarz olarak herse hitap etmiyor.
-
16 Haziran 2017, 10:45
Ekonomimiz iyi gibi "ederi şu bu" muhabbetine gerek yok. Benim gibi takıksanız yurt dışı fiyatıyla mı satılıyor ona bakın, ederi odur. Yoksa ekonomi leş ancak ufukta yeni güncellemeler görüyorum.
-
16 Haziran 2017, 11:42
12 değilde 2 versek olmaz mı ? maliyeti ne sanki.. baf baf basıyo fabrikalar işte
-
16 Haziran 2017, 12:00
ben bu bucannerı tesadüf kartepe motors da gördüm..
hatta önünden geçdim ben motoguzzi nin stone modeli varır 750c.c lik motoru dışında tasarım nerdeyse birebir aynısı .. önündende üç beş kez geçdim dedim herhalde motoguzzi böyle halk işi ortahacim bir stone versiyonu yaptı herhalde..
sonra ordaki arkadaşla konuşurken dedim motoguzzi ufak hacimleremi geçdi yok dedi o mondialin cafe racer modeli.. sonra gittim bir yakından bakdım.. genel olarak güzel ben beğendim işçilikde sırıtan yerler var ama v motor yakışıklı durmuş doldurmuş motor göğsünü.. cılız çelimsiz durmuyor..
-
17 Haziran 2017, 19:34
Bugün benim enduroyu servise götürdüm tesadüf mondialin test motoru da oradaydı. görünüşü falan zevk/beğeni meselesidir ama aleti çok beğendim. Şurası iyi burası böyle demeyeceğim ama fırsatını bulursanız bir test edin, benim tahminimden iyi çıktı; bence bir şansı hak ediyor
-
17 Haziran 2017, 21:38
ben bu V motoru mondial de güzel bir cruiser da bekliyorum.. şöyle güzel heybetli 650 hatta 800 c.c lik gibi duran birazda tarzı olan yakışıklı bir sport cruisera taksın misal harleyin v-road benzeri olabilir.. efsana satar ..
ben bile düşünebilirim..
şu mondial artık biraz çinliyi sıkıştırsa adam gibi kaliteli bir 250 c.c lik alsalar yıl olmuş 2017 hala 250 c.c den 18 beygir çıkartmak nedir.. bir 30 beygir çıkartsalar hiç yapamıyorlarsa baksınlar japona nasıl çıkartıyor.. koreliye nasıl çıkartıyor..
valla kafayı kullansa mondial şu v motor 30 beygir yaptırtsa bir sport cruiser yakışıklı bir bu bucanner birde rx3 e koyar o v motoru mondial efsane satar.. aynı motorla birde racing bir makine getirtse mondial efsane ki ne efsane satar.
-
18 Haziran 2017, 01:41
V motor sesi bile başka ya şehir içinde kafelerde,orman,deniz her türlü gider.
Bir iki özelikle ekler gezer durursunuz.10 milyara 250cc Ucuz yedek parça bol parça,enjeksiyonlu ve V motoru olan bir motor varmı abi Cruiser yok yada ben görmedim.
-
18 Haziran 2017, 22:40
Motosiklet çok satılmadığı için yedek parça konusunda korkutuyor beni
-
18 Haziran 2017, 22:47
Normalde Cage racer görünce midem bulanır ama bunu çok beğendim. v twin motor gerçekten etkileyici gözüküyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler