tıtanıc ile rk modeli birbirinden farklı modeller tıtanıcte cc yükseltme moduna giderler mi bilmem ama rk 125 modelinde illaki bi yükseltme olur. Modelden epeyi bir satış yaptılar.
Rk serisi ilk başta farklı kuba'nın çıta serisine uygun şekilde üretildi şimdi bambaşka bir model artı ve eksilerini nasıl bilgi verebilir misiniz ?
bu modeli a1 ehliyet için piyasaya sürdüler sanırım, motor güzel bence. Ben 4000 bakımına girmek üzereyim. Bir sorun çıkarmadı. Eksileri biraz titreşim olması ve yokuşta 2 kişi ile bayılması. Onun dışında fiyatının hakkını veriyor. 3000 liraya üst düzey performans beklenmez. Ben ihtiyacıma yönelik aldım maksimum 150 km gittim tek seferde ve sıkıntı yaşatmadı. Zaten alırken 150-200 km civara gider gelirim gezerim diye almıştım ve işimi gördü, şekli de güzel zaten İtalya tasarımlı yazıyor
RKS tüm modellerinin tasarımını artık İtalyanlara yaptırıyor yani Benelli mühendislerine işin ilginç tarafı fiyatta her hangi bir artış olmadı kullanıcılarına yönelik avantaj her halde firma karından düştü biraz. Umarım bundan sonra tüm modellerde İtalyan kalitesine çekerler ve japonlara rakip bir kaç sağlam model çıkartırlar.
Tahmin edildiği gibi RK 150 cc modelide eklenmiş web sayfasına umarım seneye 200'e çıkarlar http://rksmotor.com.tr/touring/rk-125-150
125cc ile 150cc arasında 110 tl gibi bi fiyat farkı var bence 125cc almış olanlar pişmandır şimdi
Rks'nin en sevmediğim huyu motor özelliklerini, görsellerini siteye saçma sapan girmeleri. Özellikleri bi türlü doğru yazamıyorlar. Titanic'te seramik piston olayı vardı bu 150lilikte olmaz sanırım. Her ne kadar 150 de yazsa çok büyük güç değişimi olacağını sanmıyorum. Ama alınmışken 150 olan alınsa daha mantıklı tabi.
Bu arada fiyatlar uçmuş. Ağustosta 3150 iken şuan 2016 modeli 3750 olmuş.
Arkadaşlar kalitesi çok iyi, inşallah dediğiniz gibi en yakın zamanda 200 cc modelide çıkar. Firma motora 5 yıl garanti veriyor umarım çıkacak 200 cc ye de aynı garantiyi uygular
5 Yıl garantili motor mu olur Hero yapmış ama millet şikayetçi hiç bir şey garantiye girmiyor diye :D alt motor dışında hiçbir parça 5 yıl garantili değil arkadaşlar.
125 150 olayı ehliyetlerden dolayı diye düşünüyorum 125cc a1 150cc a2 ehliyet ile sürüldüğü için fark olur mu soruna da şöyle diyim 150cc motor ile 250 km falan yapabilirsin şehirler arası tabi mola vererek 125cc ilede yaparsın ama zulum gibi olur birde yokuş tırmanırken fark illaki hissedilir.
RK 150'de de 5 yıl alt motor garantisi var mı yoksa sadece RK 125 için geçerli olan bir kampanya mı ?
Çanta demiri taktıran var mı arkadaşlar ? Görsel paylaşabilecek birisi ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)