Herkese merhaba. Ben de bir 2017 model 3000 km Tracer 700 sahibi olarak aranızdayım. Daha önce 98 beygir bir Fazer 600'üm vardı. O zamanlar Fazer 600 forumu oldukça hareketliydi. İnsanlar bilgi paylaşımı konusunda çok cömerttiler. Ama görünüşe göre burada pek bir hareket yok.
Sizden ricam, motorunuza taktırdığınız, taktırıp pişman veya memnun olduğunuz aksesuarları paylaşmanız. Bunula alakalı ilk paylaşımı ben yapayım.
Yamaha Orjinal motor koruma demiri (olması gerekir)
Yamaha Orjinal motor koruma takozu (olması gerekir)
Yamaha Orjinal yüksek tur camı (boyunuz benim gibi 186cm ve yukarısı ise hiçbir işe yaramıyor)
Rhino Gidon yükseltme aparatı (Neredeyse bir GS kullanır gibi dik sürmenizi sağlıyor. Bence faydalı)
GP Kompozit orta sehpa (Olmazsa olmaz. Özellikle sizcir bakımı yaparken. Takması biraz zahmetli)
GP Kompozit arka teker sıyırıcı (Gerekli değil. Sadece estetik katıyor)
Steon gaga (Gerekli değil. Sadece estetik katıyor)
Yamaha Topcase ve demirleri (Bence aerodinamiği ve estetiği bozuyor. Onun yerine Shad yan çantalar daha kullanışlı ve yakışıklı olacaktır)
Maggi Fort Knox 150cm/16mm zincir kilit (Olmazsa olmaz. Birileri kesmeye çalışmış. Beceremeyince vazgemiş)
Abus 7000 rs1 alarmlı disk kilidi (Son derece sağlam bir disk kilidi. Ancak tanıtımlarda bahsedildiğinin aksine alarmından pek birşey beklemeyin)
Tavsiye ettiğiniz veya etmediğiniz aksesuarları yazarsanız sevinirim.
https://i.imgyukle.com/2020/03/24/JjXqYv.jpg