Yamaha Tracer 700 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
dikey monte edilemiyor ama çok işlevsel bir ürün
Reklamlar
-
-
Süperrrrrr ben su anda danimarkadayim motorumdan uzagim yani ara ara resimler atarsaniz sevinirim.Mayista gelmeyi dusunuyorum o zamanda ben resim atarim tsklerrrrrr resimler icin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
Bende plastikteki cizikler icin fikir uretecek arkadas bekliyorum.O bølgeye kolay kolay birsey yapabilecegimizi sanmiyorum..
-
Mehmetmansur adlı üyeden alıntı
Heryer çamur
http://i.hizliresim.com/5gVn7A.jpg
Bahsettiyiniz deponun tırtırlı plastik orta kısmı sanırım mont ve kemer yüzünden benim motorda da çizikler oluşmuş çözüm bulabilen varmı
Mehmet bey koruma demirinin markası nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------
buraya fotoğraf nasıl atıyoruz ?
-
Bende daha ønce resim atmadim fakat søyle bir link buldum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...i-anlatim.html
-
Danmark16 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Bi siteye kaydolmam gerekiyormuş, o link te öyle diyor.
Başka yerlere kayıt kürek işleri bana göre değil, foto atmadan idare edeyim burda :-D
-
garaguru adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim. Bi siteye kaydolmam gerekiyormuş, o link te öyle diyor.
Başka yerlere kayıt kürek işleri bana göre değil, foto atmadan idare edeyim burda :-D
Hızlıresim adredinden üye olmadan fotoğraf atabilirsin
Koruma demirini hatayda yamaha şahinoğlu motorda taktırdım marka olarak inan hatırlamıyorum
Fotoğrafları beyendiyinize sevindim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Süperrrrrr ben su anda danimarkadayim motorumdan uzagim yani ara ara resimler atarsaniz sevinirim.Mayista gelmeyi dusunuyorum o zamanda ben resim atarim tsklerrrrrr resimler icin....
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:29 ----------
Bende plastikteki cizikler icin fikir uretecek arkadas bekliyorum.O bølgeye kolay kolay birsey yapabilecegimizi sanmiyorum..
Rica ederim genelde bilgi paylaşımı yapıldığı için pek foto atmıyordum inşallah en kısa sürede kavuşur sizdende güzel fotoğraflar görürüz
-
Merhabalar,
Tank pad ler yapışır mı acaba?
-
serseri1981 adlı üyeden alıntı
Merhabalar,
Tank pad ler yapışır mı acaba?
Plastik oldugu icin yapisacagini sanmiyorum,ben gidonu biraz indirip o sekilde deneyecegim.Sanki seleye gømülüp gidona uzaniyorum gibi geldi bana.
-
Selam bende siyah tracer 700 ile araniza katildim.motoru yarin teslim alicam .2 ay once mt 07 almistim gercekten harika bir motor fakat benim yasimda (45) biri icin biraz yorucu uzun yolda o yuzden bir tur motoru aradim ve tracerde karar kildim.bu arada foruma mobil telefindan nasil resim atiyoruz
-
habora adlı üyeden alıntı
Selam bende siyah tracer 700 ile araniza katildim.motoru yarin teslim alicam .2 ay once mt 07 almistim gercekten harika bir motor fakat benim yasimda (45) biri icin biraz yorucu uzun yolda o yuzden bir tur motoru aradim ve tracerde karar kildim.bu arada foruma mobil telefindan nasil resim atiyoruz
Hayirli ugurlu olsun Allah kazasiz belasiz kullanmayi nasip etsin,dogru bir secim yapmissiniz cok guzel bir motosiklete sahip olmussunuz.Resim isini bende bilmiyorum diger arkadaslar yardimci olurlar..
-
Tracer 700 deki elciklerin süsden başka bişey olmadığını gördüm. insan onu açı olarak biraz daha yukarı yaparda elimizi rüzgardan korur anlamış değilim. Belki ilerisi için bir el koruma aksesuarı yapmak için mi yapmışlar anlamadım gerçekten. Görsel olarak güzel ama işlevsiz, heleki trafikte direk arabaların aynalarına denk geliyor.
-
Tarihi su kemerinden bi görüntü
-
Merhabalar ,
Ankarada Tracer 700 sahibi olan var mı ?Motoru yakından bir görmek isterim .Kızılaydayım veya bir yerde buluşabiliriz.Selamlar.
-
Bir soru;
Motorsikleti özellikle soğukken vites 1 de debriyaja basarak çalıştırdığınızda motor öne atılma yapıyor mu sizde ? yada motor çalışmıyorken boşa almak çok zor biraz hareket ettirmek gerek. Sizde de oluyor mu? acaba sıfır motor daha debriyaj yeni yeni aşınmamış diyemi böyle oluyor acaba.
-
Yamahalarda böyle maalesef. Benim 0 KM aldığım şimdi 12 bin km deki mt-07'de de arkadaşımın 0 km mt-07 sinde de aynı seninki gibi.
-
Ankara da yok mu bir tracer sahibi yakından bir görelim .Ona göre alacam konu acildir
-
diş_dr adlı üyeden alıntı
Ankara da yok mu bir tracer sahibi yakından bir görelim .Ona göre alacam konu acildir
Baydar motorda satmadıysa bi tane mavi vardı, ordan bakabilirsiniz
-
yok satılmış .O yüzden soruyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
yamaha tracer de alçatma oluyor mu ?
-
diş_dr adlı üyeden alıntı
yok satılmış .O yüzden soruyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------
yamaha tracer de alçatma oluyor mu ?
Alçaltma var mı sormadım ama benim boy 167 topuğum yere değmiyor ams ayak ucum da çok kısa kalmıyor. Yani rahat kullanıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)