bak kızıyorum onu söyleyeyim baştan.
*ben motosiklet tamircisine gittim ve adama arka dişliyi büyütücem dedim. adam neden dedi. bende kalkış seri olsun son hız düşsün sorun olmaz dedim. adam tamam birazdan bakıcam dedi. 15 dk sonra ön dişliyi söküp büyüğünü takarken durdurdum adamı. ön dişliyi büyütürsen son hız artar ve kalkış yavaşlar, arkayı büyült önü değil dedim.
orada 3 kişi bana karşıydı ve ustaya motoru geri toplatıp vazgeçtiğimi söyledim, şimdi orada ben haklıydım ama insanlık halidir dedim ustaya. 25 yıllık ustasın ama dalgınlığına geliverir hata yaparsın bu her insanın yaptığı şeydir dedim. görüyorsun insanlar yanlış doğru hiç sorgulamadan destekliyor.
3 tane eşek kadar adam ön dişli büyütürsen son hız azalır motor serileşir diyor, buna ne dersin?
yada ben senin bu sinir bozucu yazılarına ne diyeyim? (öyle değil mi arakdaşar, resmen bana meydan okuyor ne yapmam lazım benim)
teke tek kavga edelim istersen, ama gücün yetmeyebilir, spor yapmıyor isen şansın yok bilgilendireyim
he tabancan varsa aman abi korkarım.
benim boş dolaşacak vaktim yok, çalışmak zorundayım. öyle şeyimin keyfine çıkıp gidemem sağa sola anlıyor musun? ve buraya konu açmışlar bende tekrar fikrimi yazıyorum, bu 250cc motor çok pahalı! alan olur ya da olmaz.
ben cebime 15 bin tl koyar 600cc ss bakarım. herkes sıfır motor alacak diye bir kural yok.
edit: arkadaşlar kusura bakmayın konu kirliliği yapıyorum, benimde hoşuma gitmiyor böyle tartışmalar gerçekten.