Abs li olursa 17.000 - 18.500 TL arası,
Abs siz olursa 15.500 - 16.500 TL arası fiyatlarla olacak diye düşünüyorum. Bu yorumda burada kalsın çıkınca bakacağım
Abs li olursa 17.000 - 18.500 TL arası,
Abs siz olursa 15.500 - 16.500 TL arası fiyatlarla olacak diye düşünüyorum. Bu yorumda burada kalsın çıkınca bakacağım
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
Satış polıtıkası yuzunden bellı degıl dıyolar CBR 500R Da yaptıkları gıbı eskı CBR250R Ları elden cıkarıp buna gecıcekler %100
valla kim ne derse desin racing sevmeyen ben bile tav oldum
showa amortisörler fln yani bu alet böyle gelmez Türkiye'ye
Honda CBR 250 RR hk. tüm başlıklar konu altında birleştirilmiştir. Lütfen ayrı ayrı başlıklar açmayın..
15.500 mümkün değil zaten dolar inanılmaz arttı göreceksiniz cbr 250r'a bile önümüzdeki ay zam bekliyorum ekonomi yine motosikletin çıkacağı zamana kadar düzelecek gibi görünmüyor. ben 18.000 TL gibi bir başlangıç fiyatı olur diye tahmin ediyorum. zaten r25 16000 TL olmuş.
Tam yamahaya niyetlenmişken bu harika oldu. Umarım çok bekletmezler ve fiyatını da r25 den fazla yapmazlar
ucuza mal etmek için endonezyada yaptıklarını duydum.
o yüzden fiyatın 20 binleri göreceğini sanmıyorum.
ama yine de en düşük bi 16-17 civarı olabilir.
way arkadaş, Efsane olmak böyle bi şey demek . Motorun haberi onuncu sayfaya gidiyor. İlk alıma kadar yirmiyi bulacak herhalde
Yine de şımartmayın kimseyi. R25 ten fazla para vermeyin Arkadaşlar ...
Şimdiye kadar clio 4 ilk çıktığında çok heyecanlanmıştım, çıktığı gibi aldım. daha sonra gt250r ile kaza yapınca daha sakin bir şey almak istedim, o ara burada bir arkadaş ilk kez spacy alpha'nın özelliklerini ve fotoğrafını paylaştı. yine beğendim ve geldiği gün aldım. Cbr 250r repsol de bir gün benim olacak demiştim. Çok şükür onu da aldım. Şuanda bu motoru heyecanla bekliyorum. İlk gördüğümde kesinlikle seri üretime geçmez, tamamen prototip, biz de r25'e rakip yapabiliyoruz diye gösterdiklerini düşünüyordum, ancak şuan 2017'ye yetişeceği konusunda ciddi ümitlerim var. umarım bir gün bunu alıp kazasız belasız kullanmak da nasip olur.
Efsane olan 4 silindir, Şimşek. Bu yeni nesil 250r gibi düşünülebilir.
Baya detaylı bir anlatım video var. Endonezyada yapılan lansmanın sadece endonezya pazarına olduğu anlamına gelmiyor, üretim orda olacak diye lansmanı orada gerçekleştirmişler. Basın lansmanı değil yerel üreticilere özel bir lansmanmış. Eicmada çok daha ses getireceğini belirtiyor. Hala konsept diyen arkadaşlar hangi konsept motosikletin bu kadar detaylı özelliklerine ulaşabildi acaba? Bu kadar detayı ayyuka çıkan bir konsept olamaz. Tamamen seri üretim hali bu motor ne eksik ne fazla. En uç ihtimal renklerinde değişiklik gösterir geri kalan herşey budur. Ülkemizede tabiki gelicektir ve dudak uçuklatan fiyatlar olmayacaktır çünkü vergi diliminin altında bir hacimde. Lansman fiyatı geldiğinde r25 piyasası neyse onun en fazla 1000(bin) lira fazlası olur.
https://www.youtube.com/watch?v=JdlZRr2HjJE
Baya detay veren bir video olmuş.
Videodaki detaylar:
14.5 litre Depo alüminyum ama yanda flap şeklinde parçaları var onlar plastik.
Alışılagelmiş Sellektör tuşunun yerinde mod tuşu bulunuyor.
Sellektör uzun-kısa tuşunda ek bir işlevle gerçekleşiyor.
Gösterge paneli:
Trip A, Trip B, yedek depo trip, 100km/tüketim ve yakıt/average bulunuyor.
Piste girenler için bu klasmanda bir nimet olan Lap Timer mevcut.Kornanın üstünde lap butonuyla kontrol ediliyor.
Shift light hatrı sayılır büyüklükte.Vites göstergeside var. Saat mevcut.
4stroke 8valf paralel çift silindir. 249.7cc(vergi dilimi altında) PGM yakıt enjeksiyon ünitesi mevcut.
Çok önemli bir detay gaz kolu telli değil elektronik ve buda modların baya işlevsel olabiliceğini kanıtlar nitelikte.
Modlar direk gaz tepkisini değiştirecek.
Çoklu plaka ıslak debriyajı var. 1.9 litre yağ alıyor.
Ters maşa 37mm showa ön amortisörler, prolink 5 kademe ayarlı arka amortisör
Nissin kaliperler. Ön arka bağımsız abs.
110 ön,140 arka lastikler
Sele yüksekliği 79cm
Artçı tutamakları mevcut
Evet beyler endonezya satış fiyatı abs siz 15 binlira abs lisi ise 17250 civarı ile satılacakmış..
http://www.hondacengkareng.com/motor/honda-cbr-250-r/
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
r25in endonezya satış fiyatlarına baktığımda 250rrdan 3 bin lira civarı daha ucuz olduğunu söyleyebilirim..
New Honda CBR250rr
Sonunda Elde kalan depo kapağını yapmıslar ohhh rahatladım onu oyle gorunce
Motor hala yürümüyor.Sadece görüntüden ibaret.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)