valla ben beğendim
valla ben beğendim
O DEPO NE YA honda depo tasarımında yamaha ile çirkinlikte yarışıyor ,
Yanlış bilgi vermeyelim orada kişiselleştirme yapılmış motora orjinal egzoz sesi değil
KAFA VE GOSTERGE TASARIMI GUZEL AMA MOTOR PERFONMASI BU SEKLE GORE NINJA 300 KADAR OLMASI GEREKIR EN AZ UMARIM R25 ALTINDA KALMAZ
Kapalı alan sesi , hiçbişey ifade etmez abarth'lı şain gibi olmuş
Yinede piyasaya çıkmış olduğunun delilidir, video içün teşekkürler.
Ben de zannetmiyorum tıpatıp aynısının piyasaya çıkacağını, konsept diye gösterdikleri ile bile arasında çook fark var.
ha bu vaziyette gelirse abs siz olanı için 18.500 den açıyorum iddayı.
Tr ye ne renkler gelir şimdi ahahshs pempe mor ne kadar zevksiz renk var ise tr ye kakalarlar.
Bu konu daha önce kaç kere açıldı
8 yıldır 125cc motora biniyorum. artık 250cc R25 almaya karar vermişken Honda'nın RR'ını gördüm. 8 yıl beklemişim piyasaya çıkana kadar beklemekten bi zarar gelmez diyorum. Ama umarım ki ABS, 3 kademeli sürüş modu vs. olmaması gibi süprizler yapmaz bize Honda..!
You Are Not Good and You Are Not Bad..!
20 Bin lira olursa, alınmaz. 15 bin olmalı.
honda sonunda düzgün bir şey yaptı oda kazık olmaz umarım.
boş versenize 20.000 tl diye bir fiyat yok zaten biri söyledi sonra kendi de inandı, önce bir söylenilen özelliklerde trye gelsin fiyat belli olsun 250cc makul bir düzeyde olursa alınır tabi.
250cc de sürüs modu nedir agaa? Adamlar cok kinlenmişler yamahaya belli...
kapalı alan uvuldaması. motorun sesini duyamıyoruz ki. sadece rölanti sesi.
Konseptten gerçeğe doğru gittikçe sanki çirkinleşti ve kalıpsızlaştı bu alet. Konsept uzay gemisi gibiydi bu baya bildiğimiz motosiklet işte.R25 ten az daha güzel.Bir de 20.000 TL nesine vereceksiniz bunun arkadaşlar?Para eden tasarım değilki donanım.Şu anda gelse 16.000 TL bilemedin 17.000 TL olur.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)