Motor hoş olmuş. Fakat 20000 olursa alırım diyen arkadaşlara diyecek tek kelime bulamıyorum. 250cc motora bu kadar para bayılmak tam anlamıyla saçmalık. Ayrıca burada konuşulan konuları distribütörler de okuyor fiyat politikalarına etki ediyor illa ki. Genel algıya göre fiyatlar gayet yükselebilir. Tabi bunun farkında olmayan 20000 olsun alırım diyen arkadaşlar tam gaz devam.
yeni model süper sportlar artık çok keskin hatlı karenaja sahipler, nerde o 2000 model karenaj yapısı. bu modele özgü değil bence yeni kasalar artık çirkinleşiyor, aslında bmw s1000rr için aynı şeyi söyleyemem o asimetrik tasarlanmış ve tipi çok güzel. hondanın özellikle kafası çirkin bence. güzel olmadığı konusunda ısrar ediyorum. tip konusunda genelde yamaha ve kawasaki modelleri yakışıklı geliyor bana.
lansman fiyatı diye bir şey var galiba, ilk bir sene ucuz olabilir.
Her şey değişir değişir.
Irc değişmez!
egzoz orjinal kendi egzozu seste bence çok iyi 600rr gibi keskin sesi var
Çok iyi. Tipi güzel, sesi güzel, markası Honda daha ne olsun.
çok iyi yaa.
honda bu sefer noktayı koydu.
Uzunluk x Genişlik x Yükseklik
2.060 x 724 x 1.098 mm
Tekerlek Tabanı
1.389 mm
Yerden yükseklik
145 mm
Koltuk Yüksekliği
790 mm
Yakıt Tankı Kapasitesi
14.5 litre
Motor Tipi
4 Zamanlı, 8-Vana, Paralel Çift Silindir
Çap x Strok
62,0 x 41,4 mm
Sıkıştırma Oranı
11.5: 1
Ön lastik ebadı
110/70 - 17 54S (Tubeless)
Arka lastik ebadı
140/70 - 17 66S (Tubeless)
Ön Süspansiyon
Ters Teleskopik Ön Süspansiyon
Arka Süspansiyon
Alüminyum Swing Arm (Pro-Link Sistemi ile 5 Ayarlanabilir Mono Süspansiyon)
Motorum fiyatı şimdiden 18-19 oldu hatta 20 :D
Honda r25'e ve aşağılanmaya kızmış. 2013 kasa kadar rahat olacakmı acaba?
https://www.youtube.com/channel/UCG8V2OFsRDyxuCrAklq8aBg
Türkiyede 250cc'de vergi avantajı var çokta fazla olmaz bence.
Motor silindir hacmi 250 cm³’ü geçmeyenler: %8
Motor silindir hacmi 250 cm³’ü geçenler: %37
Beyler ve Bayanlar http://www.welovehonda.com/cbrseries/#8 endonezya için alış vakti :D
Bizim ülkede bu kapış kapış gider bu sesle apaçi çok biliyorsunuz R25 e de öyle dediler çok pahalı felan hala kapış kapış bu motor bizim ülkede peynir ekmek gibi gitmezse bende birşey biliyorum. Şimdi yorum yapanlara bakmayın çok pahalı diye en başta alacaklar onlar veya durumu düzeltip alacak insan dolu onun için biz bu fiyatlara aldıkça adamlar dayada yaslar haklılar yolunacak kaz çok
Endonezya da satışa sunulucak motor böyle fiyat konusunu bulamadım yazmamışlar herhalde ben lafı uzatmadan resimlere geçeyim
Daha ayrıntılı bilgi için http://welovehonda.com/cbrseries/
20 binden satışa çıkar gibi geliyor o fiyattan çıkmasa bile 1 sene içinde zamlarla 20 bin yaparlar
Önü Panigale'yi anımsatıyor. Arkası da fena değil mıncıklanası bir alet olmuş.
motor özellikleri bilgileri eksik .Beygir ve tork göremedim.Ağırlıkta yok .
Metzeller'le bile ara sıra çizgimi kaybediyodum virajlarda, irc olsa heralde patlardım :d
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Yok hocam ya, rc390'ın fiyatı 20 bin, o fiyatı geçemezler. Max 17-18 isteyebilirler, vergi diliminden dolayı rahat zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)