Bugün artçılı 150 gidiş 150 dönüş toplam 300 km yol yaptım. Artçının vaziyet fena seleye lanet ediyor resmen. Keza benimde öyle. En kısa zamanda güzel bir sele yaptırıp, arka artçı ayaklıklarının titreşimini de azaltmak için çonta kullanıcam
Bugün artçılı 150 gidiş 150 dönüş toplam 300 km yol yaptım. Artçının vaziyet fena seleye lanet ediyor resmen. Keza benimde öyle. En kısa zamanda güzel bir sele yaptırıp, arka artçı ayaklıklarının titreşimini de azaltmak için çonta kullanıcam
Yemin ediyorum makineyi yeniden tasarlıyorsunuz Sizin kadar motorunu seven başka adam görmedim. Dekerlerinize daş değmesin...
Sevdigini alamiyorsan,
Aldigini seveceksin..
Ya da hiç almayacaksin..
Bu durumu herşeye tatbik edebilirsin,
İlgi ve alaka gosterip,kabullenmek,araştirmak,merak etmek vs.
Referans noktan,Bir tık yukarisi degil,bir tık aşagisi olacak..
Belli bir zamandan sonra,memnuniyet kat sayisi artiyor,beklentini dozluyorsun,
Arka dişlinin ordan gelen tak tak sesinin sebebi kaplin lastiği değilmiş. Arka dişli gevşediği için yük bindiğinde ve gaz kesildiğinde vurma yapıyormuş. Arka dişliyi sıktı ve ses kesildi.
Ön dişlinin ordanda yağ damlıyordu onuda dişli etrafını sıkınca düzeldi.
Redkit garajda dinlenirkene..
30.000km ye az kaldı..
Bozulmuyor
Bozulmadi
Bozamadim
Yedek fren balatalarim hala duruyor
Motoru 0km aldigimda siparis vermiştim
Şu an uzerindeki balatalar fabrikada takilan.
Xmax ta 12.000km de balata degişimi yapmiştim.
Bitmedi
Bitmiyor
Bitiremedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
Daha oncede söyledim
Yine söyluyorum
Rtr 180
İki tane pulsar eskitir
Ve eskitecektir
Cok degil 2-3 sene sonra tekrar yazarim..
Kenarda dursun.
Maşallah Başkan
Sağol agam.
Darisi senin başina
Evladiyelik bunlar... Al bir tane garajda dursun. Lakin 2.motor olacak ise scooter candır diyorum. Neden diyorum? Kendimde bilmiyorum. Belkide hatunlar scooter'i daha çok seviyor die dir
Ön fren balatasi değişimi,esasinda 5bin daha gotururdu amma yinede degiştirdim
Takimlar
12 lokma kisa kol circir
12-10 T kombine
6 T allen
Duz tornavida
Wd40
Diş firçasi
Yildiz tornavida
İlgili baglantilar sokulecek
Arka braket elle içe itilecek
Allen ile civatalar salınacak
Diş firçasiyla kaliper kanali temizlenecek
Pistonlar aliştirilacak.
En son sistemin havasi alinacak
Eller iyice batacak(ustalik bulaşir)
Kendime 30tl işcilik yazdim.
Arka disk balatam daha 10.000km gider.
Keşke ben de kendime işçilik yazabilsem
Usta bişey sorucam, rahatsiz edici bir titreşim var mı motorda , bir de yüzelliligi için motorun ağırlık dagiliminda on kısmı oldukca hafif ve yolculu kullanırken biraz yokusta istemsiz tekere gelir gibi hali var diyorlardi, bu konuda herhangi bir rahatsızlığın oldu mu yüzseksenliğinde ?
Usta ben cnc tornada,vulkolon denilen malzemeden(prograsif kaliplarda gazli yay yerinede kullanilir,ne çok sert nede yumuşak,kestamitten,polyemitten daha yumuşak) ozel burç yaptim,
Motorun içinden geçtim.
Alt motor kulaklarindaki;
On salincak
Orta salincak
Ust salincak
Bolgelerindeki civata yerlerine taktm.
Motor titrese bile bana gelmiyor,gerisi hikaye.
Cbf li ybr li,inazumali arkadaşlar inat etti titrer eder diye,bindiler suratlar mokoko,kelekler,hala iskender ismarlayacak..
Makina fısır fısır,yokuşta tekere gelmedi hiç.ben insan gibi kalkiyorum,amma yolu bulunca uzatirim.
Paşam,
Rezonans hangi kisimlarda etkili?
Peg
Gidon
Depo
Sele
Hepsi
??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)