Dün bende apachelendim, 150liğini 2500 liraya bulunca kaçırmadım 2. motorum oldu. Aldığım motosiklet 1 senedir yatıyormuş aküsünü sıfırladım , bujiyide değiştirdim canavar gibi çalıştı hilti 😀 Hi speedde 160 yazıyordu şaşırdım açıkçası, 180liği pulsara ciddi alternatif olabilir.
Amin insallah abi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah.
Hı speed kısmı akü değiştirilince sıfırlanmış olmalı,sıfırlanınca fabrika çıkışı olarak öyle yazıyor yanılmıyorsam.
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
Yağmur ve çamurla mücadele çalişmasi,
Son 1 haftadir,motoru yikamaktan bikmistim,ayrica paçalarimda batiyordu.
Kesin çözüm
Hesapli ve pratiklik içerir.
Reklamcidan polikarbon plaka 3mm(elastik)
Cırt kelepçe
Mobilet tozlugu ön ve arka
2 adet M5*10 civata+pul+somun
Maliyet:
Plakalar 5tl 2 adet
Kelepce 8 adet 1tl
Tozluklar 2 adet 10tl
M5x10 civata+somun+pul 50krş
Toplam 16.5tl
Bizdde yaz gelsinde binelim diyoruz. Yalnız 1tane Nmax 155 kullandım kısa mesafede. Alet nalet. Yemin olsun alasım geldi 1tane scooter. Yokmudur, temiz yorulmamış ucuz yollu birşey? Yok abi bana göre değil tatlı su motorculuğu da sıkıntı altımında kuru kalmasını istiyorum. İllallah ettim resmen yağmurlu havalardan...
Bildiğin bugün motoru çıkarmadım die kendime sövüyordum. Akom yaktı bizi. Akom'a güvenirsen sırtın yerden kalkmaz mübarek. Geçen hafta cuma günü, motorun zincirini temizleyip yatırıdım. Şuan sıkıntıdan patlıyorum. Nmax'in sahibine direk teklifte bulundum. Kabul etse, direk kredi işine girip, motora saldıracaktım...
Abi keser walla. İşe götürüp getirsin yeter. MT ile gene gezmeye giderim. Benim gönlüm kış motosikletinde resmen. Abs'si de var mis gibi. Tamamen kışın kullanmak için yapılmış. Fıtı fıtı. Az da yakıyor
Walla köprü sıkıntı. Köprüde kuvvetli rüzgar olabilir.
Scooter şehir içi güzeldir,ama sezonda uzun tur yapayim dediginde emin ol,rampalarda xmax400bile can sıkıyor,250cc naked makina gibi kalıyor.
Hele xmax250 ise,inegolden bursaya çikan ve akcakocaya giden yolda 90 a düştugumu bilirim,bakma youtubedeki videolara adam çikmiş çeşme otobanina Abiii 145 yaptim diyor..ulan o yolda bende tvs ile o hizlara çikarim.
21 hp güç var 250xmax te.arkada 60kg artci varsa bayilir..bassan yakar.
En güzeli,alcan 2014 honda fizy veya kymco agility.pakete koşulmamişindan.
Geçen ay afyonun bir ilçesinde fizy vardi 8bin km de zımba gibi etiketleri duruyor daha,ulan fiyatida uygundu..alsam mi almasam mi arada kaldim,2 gun sonra satilmiş..
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
Serkan,tvs nin resimlerini eklede,forum canlasin.
İstanbul’da pakete konmamış neredeyse imkansız da ben kışın işe gidip gelmek için hamal arıyorum. Tmm servisle gidiyorum ama bazen cidden bunalıyorum servisten. Bide abs olmadan vitesli motorda korkmuyorum da scooterda abs şart gibi. Bir uzun tur camı ile tam bakkal çakkal aleti. Birde xmax 300’ün videosunu gördüm geçende. Sanırsam otomatik v kayış yerine direk şanzıman koymuşlar. Vites düşürdü gibi geldi bana sollamalarda.
Konuya gene ölü topraği serpilmiş.
Akşam üstü gölet başinda semaver turu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------
Edit:
Motor 15bin km`ye yaklaşti.
Bozulmuyor zalım,veya ben bozamadım..
120 km/h ile sabit bayilmadan,ayilmadan gittiği yollar oldu,tapagaz açtim,gitmem demedi..
Bu tvs yi bu kadar sağlam tahmin etmedim.parasinin hakkini veriyor,kendini ispatladi,uzun yol için güven veriyor.
Babamin mali değil amma,sezarin hakki sezara..
Arkadaş adam yaşıyor. Ben yanlış şehirde yaşadığıma inanmaya başladım. 2 yer gezeceğim die yola çıkınca en az 400km yol gidiyorum. Gideceğim die yardır yardır, döneceğim die yardır yardır. Gittiğim yerde de 10-15dk anca duruyorum akşam olmadan döneyim de üşümeyeyim die...
Aga uçmakdereye giderken mutlaka dinle...hatta markete giderken bile..
https://youtu.be/0XJf8xkczCU
Aga ne İstanbul'u dinleyeceğim. Motorun üstündekeyken bile tiksinir oldum. Neden 150'den aşağı inemediğimi anladım. Kaçma psikolojisinü üstümden atamıyorum
Vay arkadaş,vakti zamaninda buralar hep dutluktu..
Şimdilerde gene dutluk..
Neyse,makina 17bin km ye yaklaşti..tık yok saat gibi..şeytan kulağina kurşun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)