belki kalite açısından ybr cg yi yakalayamasa da güzel bir motor agresif ve gösterişli deil kibar bir motosiklet arkanın disk oluşu ii bişi fakat göstergelerini hiç beğenmedim ybr nin göstergeleri daha güzel
belki kalite açısından ybr cg yi yakalayamasa da güzel bir motor agresif ve gösterişli deil kibar bir motosiklet arkanın disk oluşu ii bişi fakat göstergelerini hiç beğenmedim ybr nin göstergeleri daha güzel
2 tür insan daima açtır:1.si bilimi arayan 2.si ise PARAYI::sas::
Yeni motorun hayırlı olsun.
Hepsi güzel arkadaşlar.Allah herkezin gönlüne göre versin
Bu paraya tavsiye edebileceğim en iyi motor bu bence. Hatta çok ucuz
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
autonomus, bence bekle abi şu hondanın 150liği de çıksın sonra karar ver speed,ybr,honda arasında. Ama bak tekrar tekrar söylüyorum tüğ bitti walla dilimde aha dilim Paran varsa ybr yada honda yoksa speed. Sonra gelsin rüzgar
[COLOR="Red"][B]"Korkularının üzerine gidebildiğin kadar yeni birşeyler öğrenirsin."[/B][/COLOR]
Jazzbass tüm sıkıntı o zaten para yok honda nın 150 liliğinin çıkmasını bana bir faydası olmaz cg 125 bile 3900 kim bilir kaç para olur ybr veya titan onlarda ancak 2. el max. 2500 çıkartırım o bile kasacak
2 el falan alma git şimdi giyin üstünü başını speed al. Kurtul şu dertten
YAMAHA BAŞKADIR BENDE..........................
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
Deme beYAMAHA BAŞKADIR BENDE..........................
15 eylülde param geliyor yarın kaparo ile bağlamaya çalışacağım karar zamanı bencede 0 olsun 0 tadı farklıdır tabi
kampanya bitmiş 2399 YTL artık
Olay peşin alımlarda bu fiyatmış saten. 12 ay taksitle gene 2399 üzerinden hesaplanıyormuş. İlginç bir ticari strateji. Bence komik Neyse motorla şuan 720km. Herhangi bir sorunum yok
28/08/2006 : Nişanlımla edirneden t.dağ ya gittik. (130km) Yolda motoru gözlemledim. Motorun Yokuş performansı çok düşük 80 le yokuşa tırmanırken zirvede 50km ye düşüyorsun. Sonra nişanlımı t.dağ ya bıraktım bir gece kaldım ve bu sabah 6:45 gibi t.dağ dan edirneye geldim. 2.5 saatte geldim 2 kez mola verdim. Aynı sorunlar tek kişiykende oldu. düzlükte 90 ı geçmiyor motor ve yokuş yukarı motorun performansı aynı yazdığım gibi azalıyor. Toptamda 260km yaptım. Full depo benzin aldım şuan 1/3 depo var. Herhangi teknik bir sorun olmadı. Motor bastıkça gidiyor ama 90km i geçmiyor. Alacak olan arkadaşlara belirtmek istedim. Sanırım rodaş devrini tam anlamıyla mükemmel geçiremedim ama geçirsem bile 10km fark ederdi. Buda max hızının 100km olduğuna işarettir. 150cc bir motor için az bir sürat 125cc gibi. Saygılarımla
sonunda depoyu tekrar doldurabildim, 1 depo benzinle 480km yol gitti, ibre kırmızı bölgeye geldi (rezerve geçmedim). 13 litre benzin aldı.
yani broşürde verilen 11 litredir deposu bilgisi doğru değil.
düz de çok kısa süre 110 km/h gördüm, motor 890km de...
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Apache de geliyor arkadaşlar, Cbf 150 nin fiyatı da Ybr'yi geçmiyecekmiş haberiniz olsun... Ben pusuda beklemedeyim!
Bu arada uzun yolda yapılabiliyormuş motorla bunuda öğrenmiş bulunmaktayız arkadaşlar. Benim yolculuk esnasında omuz,boyun ve kulak agrılarım oldu. Buda benim ilk uzun yolum olduğundan yeteri kadar tecrubenim olmayışından kaynaklanıyor. genelde 70-80 km arası gittim.
mille!!!
motor 1000km'ye geldi, ilk bakımı 20ytl tutmuştu, yağ değişti-zincir yağlandı.
motoru ilk kullandığımda benim de omuz-sırt-bacaklarım ağrıyordu kendimi kasmaktan, şimdi şimdi alıştım biraz kasılmadan gidebiliyorum.
motor Allahtan serin kanlı ve toleranslı, ilk vitesli motora 600cc ile neden başlanmayacağını daha iyi anlıyor insan. yoksa durduğum 5 ışıktan 3'ünde tek teker kalkardım. ;)
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
Hayırlısı olsun abicim. Ben seni geçtim walla 1192 di son baktığımda. Hadi gez biraz Bana 1000km bakımı yaptırmadı usta. Gittim bi gezeyim dedi sonra geldi hiçbişeyi yok 2000km de gel dedi. Zinciri yağladı, vites aksamları yağladı selametle dedi
Cbf 150 nin fiyatı arkadaşın dediği gibi ybr den düşük olacakmış ve duyduğum kadarıyla 3.250 ytl bence bu fiyata alınabilecek bir motor cbf 150.
Gelelim bizim kursun speed'ine 2700km ye geldi gerçektende mekanik aksamda bir sorun yaşamdık (acemi kursiyerler binmesine rağmen)
Vites kolunu değiştirdik, yan ayaklığı sabir yaptık, iki defa farı kesti, far ampulünü değiştirdik, ön dişiliyi değiştirip 15 ken 16 dişli taktık, son hız olarak 90km yi 9 bin devirde geçmiyordu şimdi 100km gördüm ama hala adam akıllı bir test edemedik. Kilometresini iki ayrı motorla ölçtük biri kymco diğeri ybr kymconunkiden az gösteriyor ( kymco nunki hatalı ) ybr ile birebir aynı devirleri bile.
Arka amortisörler hidrolik yapılmış ayarlanmıyor gibi gözüksede arkadaşla birlikte altında plastik kapaklar bulup çıkarınca bizi orada bir sibop karşıladı demekki hava ile ayarı yapılıyor ama hava değerlerini bilmediğimiz için basamadık, şuan için biraz zayıf kalıyor iki kişi dibe kadar vuruyor amortisörler.
Parasına göre bir motor, ben çok uzun süre ybr de kullandım ondaki rahatlığı bu motorda bulamdım ama bu paraya alınabilecek en iyi çinli
1287km.. Bugün arka demir gevşemişti onu götürdüm sıktırtmaya. Servis değişmiş edirnede motomax ın yeni servis e gittim. Adam ilkkez görüyorum bu motoru dedi. Bende özelliklerini anlattım. Aynı ybr dedi adam. Sıktı demiri dur bi gezeyim dedi. Gitti 5dk sonra geldi. Aynen söylüyorum "bu motor ybr den daha iyi" dedi. Kalitelide işçiliği hiçbir sorunun yok motorunda 2000km de gel bi subap ayarı yapalım dedi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)