Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
04 Ağustos 2016, 04:29
Arkadaşlar herkese selamlar..
MÜsait olursanız bir sorunum var.. Motosikletimin yağını değiştirdim klasik bakımlarını yaptım. Fakat Herşey yolunda idi motor marş basıyo çalışmıyo. enjeksiyon sistemi olarak düşündüm kontrol ettim sorun yok. Ateşlemeye baktım tık yok.Servis katoloğundan takip ettim beyinden sinyal vermiyor..Ama tamda emin olamadım..Gaziosmanpaşa da oturuyorum benim motorun beynini söksem müsait olduğunuz bi zamn hemn oturup muhabbet edip benim beyni sizin motorda deneme şanşımız olurmu ? Tam emin olmadan Beyin de almak istemiyorum. Eğer sorun beyindeisi %100 ozamn mecburen 1000 tl bayılıcaz.. hayırlı geceler şimdiden ..
Reklamlar
-
04 Ağustos 2016, 10:18
motoruma 1000 rr ayna uygulaması yaptım bıraz zahmetlı ıs ama guzel oldu
[IMG][/IMG]
-
04 Ağustos 2016, 11:21
muratezen adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese selamlar..
MÜsait olursanız bir sorunum var.. Motosikletimin yağını değiştirdim klasik bakımlarını yaptım. Fakat Herşey yolunda idi motor marş basıyo çalışmıyo. enjeksiyon sistemi olarak düşündüm kontrol ettim sorun yok. Ateşlemeye baktım tık yok.Servis katoloğundan takip ettim beyinden sinyal vermiyor..Ama tamda emin olamadım..Gaziosmanpaşa da oturuyorum benim motorun beynini söksem müsait olduğunuz bi zamn hemn oturup muhabbet edip benim beyni sizin motorda deneme şanşımız olurmu ? Tam emin olmadan Beyin de almak istemiyorum. Eğer sorun beyindeisi %100 ozamn mecburen 1000 tl bayılıcaz.. hayırlı geceler şimdiden ..
sigortaları kontrol ettiniz mi acaba ?
engine kill switchi off yaptığınızda benzin pompasının viiik diye sesi geliyor mu bir başka seçenek benzin pompalamıyor olabilir belkide
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
04 Ağustos 2016, 11:51
screamaykut adlı üyeden alıntı
Süper olmuş bende düşünüyorum ne zamandır nerden aldın kaça aldın paylasirsan sevinirim
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
04 Ağustos 2016, 13:51
Karalı adlı üyeden alıntı
Süper olmuş bende düşünüyorum ne zamandır nerden aldın kaça aldın paylasirsan sevinirim
aliexpresten 50 dolara aldım avustralyadan aynanın ustunde oynamalarla tekrardan vıda delı acarak yaptı arkadasım makınede sınyal kabloları ıcınde grenajda üçüncü bir delik actık ıkı delıgın ortasında ufak bırsey kablo gecıcegı kadar tek sıkıntımız gelen aynada vıda delıklerı uymuyor bunun ıcın tornacı veya kalıpcı falan bır tanıdık sart cunku bıraz mesaketlı bır ıs su anda ayna ve grenaj arasında ufak bı bosluk kaldı fotograflarda bellı olmuyor yakından bellı oluyor orayada bır plastık ayarlıyap kapatıcam
-
05 Ağustos 2016, 07:46
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
sigortaları kontrol ettiniz mi acaba ?
engine kill switchi off yaptığınızda benzin pompasının viiik diye sesi geliyor mu bir başka seçenek benzin pompalamıyor olabilir belkide
şimdilik aklıma gelenler bunlar
Dostum tekrar denedim off konumundayken hiç ses gelmiyo normali böyle olması gerekiyor değilmi ? benzin pompası zaten çalısıyo enjektörlere giden hortumu söktm basınclı benzin fışkırdı..
-
05 Ağustos 2016, 10:04
Dostum tekrar denedim off konumundayken hiç ses gelmiyo normali böyle olması gerekiyor değilmi ? benzin pompası zaten çalısıyo enjektörlere giden hortumu söktm basınclı benzin fışkırdı..
off dediğim düğmeyi kendinden tarafa bastığında olan konum kill switch işlevsel olarak kapalı iken yani
orada bir miktar basınç her zaman olur zaten
düğme ön tarafa basılı bir şekilde kontağı açıp sonra kendinden tarafa basıp off konuma getirdiğinde ( veya bu şekilde kontağı açtığında ) benzin pompası 1 2 sn çalışır sesini duyarsın ince bir ses tonunda.
-
05 Ağustos 2016, 13:45
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
off dediğim düğmeyi kendinden tarafa bastığında olan konum kill switch işlevsel olarak kapalı iken yani
orada bir miktar basınç her zaman olur zaten
düğme ön tarafa basılı bir şekilde kontağı açıp sonra kendinden tarafa basıp off konuma getirdiğinde ( veya bu şekilde kontağı açtığında ) benzin pompası 1 2 sn çalışır sesini duyarsın ince bir ses tonunda.
ok şimdi anladım kontağı açıp butonu kendimden tarafa bastığımda ilk 3 saniye gelen vınn sesi zaten eskidende gelmiyordu. Ben arkadaki röleyi kısa devre yaptım butona basılınca devamlı çalışıyordu
-
07 Ağustos 2016, 20:21
-
10 Ağustos 2016, 00:41
ok şimdi anladım kontağı açıp butonu kendimden tarafa bastığımda ilk 3 saniye gelen vınn sesi zaten eskidende gelmiyordu. Ben arkadaki röleyi kısa devre yaptım butona basılınca devamlı çalışıyordu
elektrik tesisatında bir yeri yakmış olabilir misin
bir diğer ihtimal benzin pompasını yakmış olabilirsin
aklıma gelenler bunlar
isimbulamadı adlı üyeden alıntı
1.5 aylık 600f maceram sona erdi.
Bu sürede 8.000 km yol yaptım ve bana uygun olmadığını anladım. Çok fazla uzun yola çıktığım için çok daha rahat bir motor istedim ve tercihimi CBF 600 den yana kullandım.
Her şeye rağmen 600F güzel bir motor iyi bakın onlara
2011 CBF 600 SA
http://i.hizliresim.com/nEVPgR.jpg
600F'in gücünü arasamda konfor bakımından iyi bir karar verdiğimi anladım. Hemen bir uzun yol testi yaptım, 1.000 km kadar kullandım 2 gün içerisinde, gerek frenleri olsun, gerek torku olsun beni fazlasıyla tatmin etti.
Herkese kazasız, belasız ve cezasız sürüşler dilerim.
hayırlı olsun güle güle kullanın sizede kazasız belazsız sürüşler dileriz
güzel motordur baya değerini bilene
-
12 Ağustos 2016, 13:21
biraz renk gelsin sayfaya
[IMG][/IMG]
-
13 Ağustos 2016, 21:20
Egzozu nerde bu motorun?
-
13 Ağustos 2016, 21:25
Bu motor istanbuldami ? Bitane goruyorm buaralar deli gibi ses cikarip gitmeyen siyah bi 600f var kullanan o sese nasil dayanio die dusunuyorum...
-
14 Ağustos 2016, 13:41
Egzozu nerde bu motorun?
M4 eksoz uYgulaması Yaptık ama kaYnak ısı falan cıktı sımdılık bır sure halledene kadar bole sonrasında m4 takıcam ınsallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
ardacik adlı üyeden alıntı
Bu motor istanbuldami ? Bitane goruyorm buaralar deli gibi ses cikarip gitmeyen siyah bi 600f var kullanan o sese nasil dayanio die dusunuyorum...
Evet ıstanbul.. Acıkcası bence guzel sesı ılk basta tuaf ama sonradan alısıyorsunuz Bu tarz eksoz takıp kısa eksoz her motor delı gıbı ses verır sadece bıraz daha ton farkı olur o kadar ..Bide gıtmeyen derken neyı kassedıosunuz anlayamadım???
-
14 Ağustos 2016, 19:20
M4 eksoz uYgulaması Yaptık ama kaYnak ısı falan cıktı sımdılık bır sure halledene kadar bole sonrasında m4 takıcam ınsallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:37 ----------
Evet ıstanbul.. Acıkcası bence guzel sesı ılk basta tuaf ama sonradan alısıyorsunuz Bu tarz eksoz takıp kısa eksoz her motor delı gıbı ses verır sadece bıraz daha ton farkı olur o kadar ..Bide gıtmeyen derken neyı kassedıosunuz anlayamadım???
Benim akrepovici salyangozu ile birlikte sana satabirim
-
14 Ağustos 2016, 20:35
ardacik adlı üyeden alıntı
Hehe, bu nasil yorum be
41 plaka cbr gormuyon demi artik, satildi cunku
--------------------------------------
Bende sığar iki cihân ben bu cihâna sığmazam.
-
14 Ağustos 2016, 20:45
Benim gordugum Motor sizin deildir belki. ama ses var goruntu yok diyim ses cikio motordan ama gitmio bakiosun 40 la fln gidio ama gorsen sanki 200 le gecicek muhtemelen kat iptali yapilmis ve cekişi duşmuş motorun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------
Sokollu adlı üyeden alıntı
Hehe, bu nasil yorum be
41 plaka cbr gormuyon demi artik, satildi cunku
Yok 41 i gormuyorum hayirlisi olsun. Sirkeci tarafinda kesin denk gelirsin gurul gurul ses gelio ama gitmio motor standart egzozlu bir 600f sabaha kadar sessiz sedasiz gecer bu motoru...
-
15 Ağustos 2016, 09:46
Benim akrepovici salyangozu ile birlikte sana satabirim
akrep cok uzun kısa tup her zaman favorımdır
-
15 Ağustos 2016, 10:55
o zaman herkese iyi haftalar dilerim.
zincir temizlik yağlama ve ufak genel temizlik sonrası
-
20 Ağustos 2016, 10:06
Arkadasşar gıdon amortsoru kullanan varmı 2011-2013 kasa larda
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler