İlana koymuş arkadaş 2006 model altında 2011-2012 model var aynı fiyata
İlana koymuş arkadaş 2006 model altında 2011-2012 model var aynı fiyata
Arkadaşlar redline da 1.2.3. Vites hızınız ne? Model 2006
Ben 1.116, 2.156, 3.192. yapıyorum.
CBR 600F poster yaptırıp duvara asmalık güzellikte
yada benim gibi yılda 3 5 defa binin cbf150 ile dolaşın her bindiğinizde 500 basıyo olursunuz ilk anda
diyecem olmayacak bende yemedim bunu
Arkadaşlar benim gidon takılma yapıyor galiba rulman cortladı yakın Zaman'da yaptıran varmı acaba bilgi verirmisiniz.
Not: Tekeriniz düz bassın
Bende geçen hafta ile aranıza 600f sport ile katılmış bulunmaktayım.
hayırlı olsun
makinanın durumu nedir acaba ? biraz şaibeli gibi arka jant ön jant başka renkte ön jant değişmiş sanki
soldaki alternatör kapağı keza farklı renklerde
bu arada mono kapağımı sonunda boyattım
yarın motosiklet üzerinde göreceğim sonunda
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
ah ah işler bi bitse bu banka işleri beni öldürüyor bazen şirket ile ilgili...
sabahtan işlerimi halledip ufak motoru bırakıp benim makina ile ofise geçecektim hesapta
malum bakıma girecek daha hemde uzun bir aradan sonra binmek güzel olacaktı ama kısmet yarına kaldı sanırım
bu arada mutluhanın 10 yıllık bi ustası vardı kenan usta son bi kaç gittiğimde görememiştim sonunda buldum seyrantepede başka bir servise gideceğim o yüzden
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:32 ----------
bu arada süpriz oldu ve arkadaşa yetiştim işe gitmeden önce
son durum budur
efsane olmuş bambaşka bir boyut kazandırmış ilkay hocam,çok beğendim,bu arada manetleri elcikleri değiştirin bence orjinala dönün çok cicili bicili duruyor
elcikler hondanın orjinali zaten
manetlere gelince kısa manetten ben memnunum zaten 2 parmak kullanıcısım problem olmuyor ondan
son olarak mono kapak renk tasarımını ben öyle istedim düz mavi yapalım felan diyen çok oldu daha güzel durur diye ama düşündüğümden daha da güzel oldu açıkçası...
Teşekkür ederim ayrıca
teşekkürler
bir ara kalıp alıcam işlerden ve kendime ayırdığım özel zamanlar harici boşluk bulursam
yaparız maliyetine
ya onlar benimde gözüme çok takılan noktalar
daha önce karbon desenli CBR logolu gidon topuzlarım vardı birini çaldılar diğeride elcikleri değiştirdikten sonra tam sıkamamışım sanırım yolda düştü bir daha da bulamadım bulduklarımda gereksiz pahalı olduğundan almadım
e-bay'e aklıma geldikçe bakıyorum ama yapıcam yine onlardan
buda fotoğrafı
bunlarda güzelmiş.
valla İlkay hocam ben de isterim mono kapaktan siz maliyeti belirleyin ücreti önden yollarım .
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)