işte bu ilanlar piyasayı TAVAN Yaptırıyor,,,
Hayırlısı Olsun...
işte bu ilanlar piyasayı TAVAN Yaptırıyor,,,
Hayırlısı Olsun...
serkan yarın bi alo yapıcam sanada
Arkadaşlar selam bende 11.500 km'de 2006 model var. 17.250tl ye veririm. Ciddi olan burdan mesaj atsin resimler mevcut.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------
Motora binmediğim için işimden dolayı forumlara vs yerlere pek giremiyorum. Yani fiyat araştırma gibi birşeyim olmadı. Yan çanta ve arka çanta ararken foruma girdim , zaten motora çantadada bulamadım. Az önceye kadar motor piyasasının daha fazla fiyatlara yükseldiğininde farkında değildim. Lafın kısası forumda biraz araştırma yaptım benim motoru o fiyatlara satılması sanki yazık olur. Ama binme binmiyorum işyerinde yatıyor, bunu satsam sırf dursun diye 883R falan alırım yada herhangi bir chopper.
Motorun bakimsiz oldugunu nerden cikardiniz? Yaz kis kapali isyerinde orta sehpada herseyi uygun sekilde duruyor. 2 haftada bir calistirilip herhafta temizligi yapiliyo. 10 yil once 1000 cc uzeri motorum vardi anlamadigim birsey değil yani. Saygılar
cbr 600 aldığımdan bu yana 2. defa hırsızlık yapılmaya çalışıldı penceremin yanında neyseki bodrumda oturuyorum şerefsizler acemi 1 gemi zinciri bi normal kilit bide alarmlı kilit var annem bağırmış zor çalarlar dikkat
Kısmetse yakın zamanda bizim eski siyah 600f imiz İstanbul yolcusu.Cemdoga kardeşimze gdiyor.
Şimdiden hayırlı olsun diyorum Allah kaza bela vermesin...
Adana dan selam lar...
bende madem çirkinleşmiş piyasa motorumu bana göre değerinde satabilirim,sadece böyle motor almak isteyen ulaşsın diye sahibinden ilanı koymuyorum, motorda kaza boya düşme kalkma hiç bişi yok işleyen demir ışıldar hesabı 43bin km de ve orjinal km si, fiyatı 19 bin, nasıl yüksek fiyat çekmeyeyim lastikler sıfır 1080lira rosso2(2bin km de) 1200lira yoshimura trc karbon egzoz,egzantrik gergi zincir paletler daha yeni değişti 1,500 tl,zero graviti öncam,herşeyin orjinalide elimde dir,yağını 3binden fazla tuttuğum nadirdir hep en kalitelisini alırım enson motul5100 koydum + herzaman orjinal filtre, hava filreside bmc buarada. isteyene resime boğarım,numaramı veririm selamlar.
Merhaba arkdaslar 600 f arıyorum satılık istanbul içi ve cevresi temiz motor km geri çekilmemiş fiyatları saçma sapan olmayan
600F'lerin bu fiyatlata yükseleceğini bilseydim, 13'e satar mıydım hiç gül gibi motorumu
Bide geçen senenin lastiğini yeniymiş gibi 1-2 sezon daha götürür diyenler yok mu. Ben geçen yazki 5000km deki michelin pp2 leri değiştirdim yolu tutmuyor diye.
kullanıma göre değişir
ben 5 yaşındaki lastikler ile rivada yanak bitiriyorum
ama garajda lastikler betonu görmüyor hiç sehpa ile havadalar hep binmiyorken ona göre saklar isen bir sıkıntı vermez
gerçi benim lastikler bitti artık son gazlamada az birşey kalmıştı diş onuda bitirdim önümüzdeki ay değiştirecem sanırım
bir süre binmeyi planlamıyorum şu aralar zaten
malum çokomel sıkıntısı olunca pek binmek iyi olmuyor açıkçası
bu arada duruma göre motorumu satabilirim
76bin küsürde şu anda 1 km önce yağ yağ filtresi zincir vs değişti
geçen egzantrik gergisi bozulduğu için söktüm yayını değiştirip takıcam yine yarın sanayiye gidebilecem sanırım yay için formu bozulmuş artık düzgün baskı yapamıyor
satmaya karar verirsem lastikleride değiştirip o şekilde vermeyi planlıyorum alan kişide ek masrafa girip küfretmesin bana
Arkadaşlar
Dün itibariyle 3 yıldır takip ettiğim 2005 model 28600 km'de km kesinlikle orjınal siyah 600 F'imi almış bulunmaktayım kazası belası boyası değişeni olmayan bir makine modeline göre bulunması biraz zor ama istenince bulunuyor benden önceki 3 sahibinide yakından tanıyorum daha önce kullandıgim 600 rr 2013 yamaha r6 2013 yeni kasa 600 FA 2011 modelerini kullandım hiç birinden bu kadar tad alamadım acıkcası o yuzden tekrar 600 F e dönüş yaptım en kısa zamanda resimleri atıcam Herkese kazasız belasız sürüşler.
Hayırlı olsun.
Slm arkadaşlar bir sorum olcak bende 2003 600 f var bu hafta 2 defa kısa ve uzun far ampülü kesti nedendir sizce ?
Herkese selamlar. 600 f ile depo ustu canta kullanan arkadaslar varsa resimlerini ekleyebilir mi? Lg g3 icin depo ustu seffaf bolmesi de olan navigasyon cantasi ariyorum. Givi ea 106 internnette baktigim kadari ile kucuk gorunuyor. Ancak telefon uyumlulugu konusunda bilgim yok. Bu modeli kullanan varsa bilgilerini paylasirsa sevinirim. ( navigasyon icin ram mount onermeyin. Motoru degistirdigimde tekrar telefon tutucu vs ugrasmak istemiyorum.)
Selam beyler 2013 600f abs modelin kronik bir sorunu varmı yardımcı olursanız sevinirim
sağlam bir vantuz ile telefonu mounth edebilirsin bence ben bu şekilde kullanıyordum sonrasında aksiyon kamera aldıktan sonra depo üstü kamera aparatını kullanmadığımdan artık vantuzu iptal edip mount aparatını oraya bağladım daha sök tak yapmamak için her seferinde komple
@karalı
2013 model ile ilgili bir sıkıntı yok bilinen şimdiye kadar paylaşılan bişe olmadı yeni modeller ile ilgili
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)