şu anki mevsimde hangi yağı almak lazım 2005 model f için bide bunların litresi 3 değilmi 10 45w olur herhalde
şu anki mevsimde hangi yağı almak lazım 2005 model f için bide bunların litresi 3 değilmi 10 45w olur herhalde
10-40 şuan ideal,yazları çok sıcak geçiyor ise örneğin İzmir için 15-50 ideal.
filtre değişirse 3,3 litre yağ alır. Mecburen 4litrelik alacaksınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:32 ----------
biraz hareketlensin buralar.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
selamlar yaw ben denge topuzu almak istiyorumda anlamadım hangi denge topuzu uyar benimkine anlamadım gitti------- gündüz bu motorlar trafiğe çıkmak da istemiyorum üşeniyorum resim bu
ARKADAŞLAR 2012-2013 MODELLERİNDE CBR 600F MOTOSİKLET ARAMAKTAYIM PARAMIZ PEŞİN İLGİLENEN OLURSA SEVİNİRİM . 15000 KM Yİ GEÇMEMİŞ MOTOSİKLETLER TERCİHİMİZ 05303045089 NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ SAYGILAR
Bi akü alayım dedim şaşa kaldım valla orjinal yuhasa akusüne en ucuzu nette 440-650 tl diyoalar arkadaşlar bana cok fazla geldi. Tavsiye edebileceginiz hesaplı bir akü varmı arkadaşlar..
yuasa ytz 10 s orjinali ben de dediğiniz fiyatlarda buldum ve alternatif olarak VLM akü taktım 150 tl ve memnunum.
benim cbr 600f ime servis bakımı yapabilecek arkadaş varmı fatihe yakın olsun ücretsiz olarak ayağına geleceğim tabiki antifiriz suyu eklenmesi lazım herhalde bu bakım olayından hiç anlamıyorum kurcalamakda istemiyorum fazla şu an çalışmıyorum zaten
Selamlar, 2005 600 F egzantrik zinciri değişimi hakkında bilgisi olan var mı,ya da yakın zamanda değiştiren. Maliyet ne kadar tutuyor
Kazasız,belasız ve de masrafsız sürüşler
kardeş arka diski nerden aldın fiyat ne kadar ?
yarına riva yapabilecek kimseler var mıdır acaba
baktımki uzun zamandır fotoğraf paylaşmıyorum
güzel oldu
ilkay bey şu monokapağı satmayı düşünüyormusunuz? ve ya bir şekilde kalıbını alıp yaptırmamız mümkün olabilir mi? selamlar.
Dostum atla motoruna GAZİ OSMAN PAŞAYA'gel halledelim,
hem sağı'nı solu'nu nasıl bakım yapabilirsin bir kaç bişiyde öğretmeye çalışırım,
basit işler onlar,
MERAK ETME ÜCRETSİZ,
HEM'de KAHVE HEDİYE'si ile ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:52 ----------
ortalama 500 ila 1000 lira arasında bir fiyatı olup o işlemin,
Veya zincir kontrolü yapılarak OLASI İHTİMAL SADECE 200,,300 LİRA maliyet ile EKSANTRİK DIŞ GERGİ değişimi ile sorun çözülebilirde...
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-honda-cbr-600f-eksantrik-gergisi.cbr-600f-dis-gergi.cbr-600f-ger-207826497/detay
MT üyelerine özel 200 liradır...
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)