kumbur"gaz"
tekeriniz düz bassın millet.
artçılı sürüşlerde artçı rahat mı?
artçının oturuş pozisyonu bir SS gibi çok öne yatık mı?
ss gibi 1 üst katta oturmuyor artçı.(1&2 fotolarda da goruluyor acıkca.)
bız oldukca memnunuz. RR dan sonra oldukca rahat geldi eşime.
Güncel yakıt ölçüm değerini paylaşıyorum,dün 270 km lik bir yol yaptım yolculuğa başlarken depoyu fulledim (metal plakanın altına kadar),(motor dik konumda iken)tam olarak 145 km sonra yine aynı hizaya kadar motor dik konumda iken yakıt aldım ve 33.92 TL lik benzin aldı düz hesap 34 TL harcamışım 145 km de.
Sürüş hızım:, ise şu şekilde ; 100km hız ın altına inmedim çoğunlukla 120km yi geçmedim, araç geçerken 130km leri gördüğüm oldu, ortalama olarak 110km ile yol aldım bu 145 km lik yol boyunca.
Motor hakkında: yağ değişim aralığım 4bin km dir, bujiler lazer iridyum takalı 10bin km oldu,hava filtresi bmc aynı şekilde 10bin km önce takıldı(bu aralar temizlemem lazım sanıyorum temizlenince yakıt çok az daha düşecek)egzoz yoshimura trc.
birkaç resim ile destekliyorum.
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
Öncelikle hangi modeli düşünüyorsunuz ? F4i mi yoksa FA mı ? F4i ile geçen sene 400 km yaptım ben yorgunluk hissetmedim.Artçı içinde daha iyidir F serisi diğerlerine göre.
Birde bu ilan var
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63703440/detay
HONDA
Bu ikinci motorum olacak eğer alırsam.
Cb125 artçılı kullanmışlığım var
Bmw f700gs kullanırken hiç zorluk çekmedim.
Bu motor bana bir gömlek büyük gelir mi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------
650'lik yeni kasayı almayı planlıyorum
Arkadaşlar motorumu sattığım için elimde givi çanta demiri ve mavi renk ayak basamakları mevcuttur.
Almak isteyen olursa makul bir fiyata vereceğim.
hayırlı olsun,
bende cbr650f siyahını aldım 2 ay önce gayet memnunum
egzos ve grenaj koruma olayını çözen var mı acaba ?
Mesai sonrası bi anlık Ağva gezim. İftar öncesî eğlencelîk tadında.
arkadaçlar cbr650f yeni partiler gelmiş işten gelirken uğradım bayiye beyazı güzelmiş
yarın itibari ile jr.f bendeki 2. büyük bakımına girecek
hem 2001 model olması hemde 70bin km'nin kapıya dayanması ile beraber zamanını dolduran parçalarda değişecekler
debriyaj kısmı komple değişiyor
ebc makra kevlar balata seti takılacak içerisinde balataları saçları ve yayları bulunmakta ort 400 lira civarı ve tercih sebebim servisten orj balata saç ve yay seti daha bile pahalıya gelebiliyor hemde ebc kevlar balata olması nedeni ile çok daha dayanıklı
debriyaj teli değişenler arasında
su pompasının o ring contası zamanını doldurmuş durumda inceden sızıntı yapıyordu buda değişecek (10 15tl gibi bir rakamı var serviste)
debriyaj kapağından içeri giren ayırma saplamasının contası değişecek ( burasıda nadiren yağı öksürme yapıyordu ek bir işlemdense conta değişimi daha iyi )
motul 10-40w 7100 motosiklet yağı
orj yağ filtresi
eksantirik gergisi değişimi veya içerisindeki yay değişimi
benzin rezerv göstergem çalışmıyor buna bakılacak ve gerekiyorsa değişimi olacak
antifriz ve safsu değişimi
egsantirik zincir ve paletleri, egsantirik gergisi ve sol ön süspansyon keçe değişimi ort 54bin km'de fren balatalarım (marka hatırlamıyorum ama yaz sonu ebc simtelli olarak yine değiştirecem bitmesede), zincir dişli seti (afam dişliler dc xring zincir), arka fren diski(ebay noname ama performans olarak memnunum) 68bin km bujilerim (ngk ımr9c-9h lazer iridyum buji)62bin km'de akümü ( gold marka mutlu akü getiriyor garantili ) geçen sene olarak değişimi yapmıştım
debriyaj balatalarında sıyırma olmuşsa eğer alt karter açılarak karterde ve pompa girişindeki konik kısım temizlenecek son olarak hoş bir kaçırma yaşamadım şimdiye kadar
kimse yok bu aralar ya hepiniz tatile kaçtınız yada her boşlukta gazlıyosunuz
yarın güzel bi temizliğe girişecem grenajları söküp bloktaki en ufak yağ toz vs pislikleri temizlemek için isteyen olursa beklerim
F gibi makina olunca durmazlar tabi Biraz önce makineleri değiştirdik dolaşırken yanından geçerken falan çok güzel geldi gözüme alet aynadan açık kırmızı bişi geliyor Birkez daha sevdim f i Bende bakıma sokmak istiyorum.Balatanın bittiğini nasıl anladınız ? Benim vites geçişleri sert ama bağırma falan olmuyor gidiyor alet.
HONDA
bende hava filtresi temizliği,yağ değişimi,ön cam montajı (zero gravity light smoke aldım)arka fren diski değişimi8ebay den aldım gelmesini bkiyorum),arka fren balata değişimi ve genel temizlik yapacağım zaman bulamıyorum, geçen haftalarda fren hidroliklerini ve suyunu değiştirdim.
bu arada ek olarak egzantirik zinciri siparişi verdim onun değişimini haftaya ustam yapacak,zamanı geldi.
debriyaj balatasını soruyosan kalkışta hafif bi titreme yapıyodu ve kavrama olması gerekenden daha geç alıyordu ( sıyırma kaçırma yapmıyordu )
arka fren balatamda çok az kalmıştı onuda ebc hh simtelli ile değiştirdik simtelli fren balatası müthiş bişe resmen dokunmamla yere yapışıyo makina
egsantrik orj mi sipariş verdin
bu benim 20bin kmdeki 4. gergim olduğundan ben xx gergisi takmayı planlıyorum artık
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Hayırlı olsun zero da yakışır bence F e en iyi cam zero gravity bence
Benim balataları aldıgım adam değiştirmiş.4 tane iridium buji yağ değişimi egzantriğe baktırıcam senkron ayarı birde radyatör suyunu değiştirmeyi düşünüyorum.Kendim değiştirebilir miyim radyatör suyunu ?
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)