selam arkadaşlar benim 600f 52000 km 2006 model.Sormak istedigim bunların motor ömürleri ne kadar acaba kaç km de morot acılır bilgisi olan varmı acaba.
farklı kamera acıları denedık haftasonu
tank-bumper-fairing-steering vs
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:39 ----------
bu gece de istanbulparkta motorları denedık
600 fa tam bır sehırıcı makınası. devırlı kullanmaktan hoslanmıyorsanız bu motor sızın ıcın yaratılmıs alt-orta devırlerı cok canlı bu yuzden tırmanmalarda 200lu suratlere kadar hep onde oluyor ama devır yukseldıkca guclu olan agır basıyor ve arayı acıyor.
bu arada senle resıt denerse cok zevklı olur.ben de arkada cam-bike olurum ;)
Reşit in şansı ne Roll-on'da...????...Yorumunu ve tahminini merakla bekliyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Bi ara yapalım bu işi,bende merak ediyorum-o kadar Yatırım'ın ve uğraşın meyvesini görmek isterim....(videolu).
The Power of The Dreams.
ben 220ye kadar beraber yurursunuz sonra resıt ufaktan gıder dıyorum vıdeoda ızlerız artık. dunku yol cok musaıt.
ben accık erken basarım ıyı bı cekım olması acısından ve hafıf capraz cekım yaparım ;)
resıt alır dedık daha ne dıyelım :D
senın dalgaya baktım da headersın hp artısından cok agırlıgı cok ıyıymıs.
STOCK Collectors Kg. 9,850
ARROW Collectors Kg. 2,800
Dalgam iyimiş demi???...Boşuna o kadar para vermedik...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:12 ----------
Kumandan Triangle front led turn signals'ları montajını yaptın mı???....İf you say : Yes-please add the photo's....
The Power of The Dreams.
yok cmts servısten randevu alacaktım ama 4 gun yagmur gozukuyor , onumuzdekı haftaya bıraktım.
arkadaşlar kaç gündür sorunuma bir cvp alamadım lütfen yardımcı olursanız sevinirim honda 600 f rezerve geçtiği zaman gösterge panelinin solundaki çubuklar yanmıyor bilgisi olan varmı saygılar...
benzin pompasına giden kabloları kontrol et soketler oksitlenme yapabiliyor zamanla wd40 iyi gelecektir buralara
bendeki hiç çalışmıyor ama sorun pompadanmı göstergedenmi bilmiyorum ben back light ı sarıdan beyaza çevirdim çünkü
birde bizdeki sensör bi değişik
şamandıra sistemi yok ufak bir sensör var sabit sanırım basınç tabanlı çalışıyor
görüntü olarak süper ama kamera çekimlerinde akşamları hızı direk göremiyosun camdaki yansımadan bakıyorum ben şahsen
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sezona-hazir-tum-bakimlari-yapilmis-600f-5-gunlugune-acil-168716398/detay/
acill satılıktır arayan kaçırmasın
Dün sakarya yapayım dedim.Boluda fulledim tripmetreyi sıfırladım 80 90 km/h arası bazen gazlayarak gittim geldim.Şuan 241 km olmuş daha rezerv ışığı yanmadı yanana kadar kullanayım o zaman tam olarak hesabı yapıcam.Şu halde 100 kmde 6 litre falan tüketmişim gibi görünüyor
ben geçen sene kampa gitmiştim bakım sonrası
yan heybeler artı büyük bir çanta hepsi komple dolu ve ek olarak 4 kişilik çadır ile 5m sarma kablo yüküm vardı
ben ve artçımda dahil tam 300 km gittim giderken 80-90km hızlardan e-5 üzeri ve 1. köprü yolundan silivri taraflarına gittim dönüşte tem kullandım 2. köprü üzeri dönüş hızımda 120 civarları idi
toplam 300km gidebildim bu ağırlıkla
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)