Abi 2nci videoda kavşaktan dönünce ne biçim çıkıyor cb nin sesi sinek gibi
Abi 2nci videoda kavşaktan dönünce ne biçim çıkıyor cb nin sesi sinek gibi
arrow headers + muffler var. yırtıyor kerata
Baktım forum yavaş gidiyor yazayım dedim.Tüm arkadaşlarıma selamlar.
Bunlar da bugünden, Kızılcahamam... Lan keşke iş güç hiç olmasa!
Bu da daha fazla ceza yememek için tasarladığımız, İsviçreli bilim adamlarını bile şaşkına çeviren buluş
Dönüşte de banyoya soktuk çocuğu
ılk 2 fotoyu gorunce tam dedım vejıhım kaptı bu ısı, ne yazık ki son 2 foto yıne aynı cepheden
saka bı yana maasallah. ekurım parlamış kaza-bela gostermesın allahım (ceza yazmadım bılhassa,asrın buluşu ıle bunun onune gecmıssın )
*bu arada beyaz fetısıyım zaten bı de konu busa olunca... sırf evladıyelık alma sansım olsa keske.ayda yılda bır otobana cıksam sadece.pef.uyan barış...
Sirali4
akrepppp
Eyvallah Barış, cümlemize 3 gezi sonra fotoğraf işini de çözüyorum ama az kaldı...
Busa demişken; Kızılcahamam'ın meşhur Kargasekmez geçidinin virajlarında hayatımın en korku dolu anlarını, resimdekinde artçı olarak yaşadım. İnidiğimde depoya bastırmaktan kollarım ağrıyor dizlerim tutmuyordu. Depo da, bastırmaktan, biraz çökmüştü galiba.
"Hayabusa dönmez..." , "iyi viraj yapamaz..." diyenlere ücretsiz tur ayarlayabilirim, indikten sonra ya 2 tekerden tamamen soğur, tövbe eder ya da hayatı boyunca başka bir alete binmez...
Sanırım ankarada gürkan hocaların grubu ile takılıyorsun abi onun arkasına mı bindin
Evet Gurkan hocanin motoruna artci oldum keske bi gopro olsaydi da cekebilseydim. En acisi da bittikten sonra "tedirgin olma diye fazla hizli kullanmadim" demesiydi )
Aslında grup suruslerini pek sevmiyorum ve katilmiyorum ama 2 haftadir onlarla turlama firsatimiz oldu. Bir seyler öğrenmek icin gercekten faydali oluyor.
Grup egitimli&tecrubeli ise cok faydali&eglenceli oluyor gercekten.
Saglam gazcılardır gürkan hocalar akvaryum team Birkaç sene önce misafir etmiştik boluda o zaman eski kasa busası vardı mavi Ayriyeten o zaman 2 tekere ne kadar tutkulu oldugu belliydi biz misafir ettiğimizde önceki motoruyla kaza yapmısdı ve yürüyemiyordu 2 kişi koluna giriyordu ve o halde geldi boluya
Beyler bizim motorlarda arkaya, sosis çantalardan bağlayanınız oldu mu? Ben bugün çok baktım ama ahtapotun kancalarını tutturacak yer bulamadım.
1 Mayıs tatilinden faydalanıp 2-3 gün bir yerlere kaçasım var ama çantayı nasıl bağlayacağız bilemedim...
Selenin altında zaten çanta bağlamak için 4 tane halka var. Seleyi söküp onları dışarı doğru çıkartmak yetiyor. Ben kriega çantamla kullanıyorum bu şekilde, çok iyi yapmışlar.
Merhabalar orjinal yag filtresi lazım internetten alabilecegim bir yer var mı ben bulamadım ? Ve fiyat olarak kac tl ye alınır 45 tl diyenler var.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)