Pazar sabah erken kumbağ uçmakdere arası virajlara gideceğiz, şimdilik 2 kişi kesin . Gelmek isteyen olursa yazın. 8-9 gibi mahmutbey gişelerde buluşuyoruz diye plan yaptık.
Pazar sabah erken kumbağ uçmakdere arası virajlara gideceğiz, şimdilik 2 kişi kesin . Gelmek isteyen olursa yazın. 8-9 gibi mahmutbey gişelerde buluşuyoruz diye plan yaptık.
ucmak dere yolları tozludur,
aklınızda olsun...
ben duruma göre belki katılabilirim...
dukkanın durumuna bağlı..
Motorumun satışını bugün itibari ile verdim arkadaşlar. Erhan isimli arkadaşımıza nasip oldu. Kendisi zaten forumlardan beni takip ediyormuş ve motosikletimi beğeniyormuş. Kazasız, belasız kullansın. Üşenmeden geldi İstanbul'dan aldı gitti .
Herkese saygılar...
Kumbağ uçmakdere arasına asfalt yol yaptılar, pist kalitesindeydi geçen. Bozulmadıysa viraj çalışmak için ideal yer şu an. Tavsiye olunur .
Pazar yağmur var gibi bir söylenti dönüyor?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-nadir-bir-parca-161352073/detay/ nadir bi parça dosta gidecek bi makina
Merhaba arkadaşlar..
Pazar günü Kumbağ- Uçmakdere'ye gideceklerden bir ricamız var.. foto çekinde paylaşın lütfen..çok merakediyoruz o yolun son halini..
keyifli sürüşler size..dikkat edin..
Herkese merhabalar.forumu sürekli takip ediyorum ama aktif olarak mesaj atmadım pek.uzun zamandır 600f arıyorum(2011-2013) 20000 tl limitim var.satan arkadaşlar iletişime geçerlerse sevinirim.
Pazar turlamasından bir kaç kare...
Vay vay F ten başka herşey var orda 2 foto yetmez yalnız Şöyle büyük bir buluşma olsada gazlasam burdan oraya
riva'da reşit'in brandnew HRC'sinin tatlısını yedikten sonra istanbul'un 6'nı ustune getırdık
*2 tane de vıdeo gelecek gece
itim o benim havlıyo hehe
bu arada 7 de ugurlu rakamımdır. ıyı denk geldı gercekten
ben farklı yere gıttım derken? yok gun sonuna kadar 3kısıydık kardesım.
yok vejıhı'nın tatlısını yaza yıcez
el de ıyıymıs. elini saga cek
bu arada vıdeolar geldı
riva & istanbul park
FA & RR riva
istanbulpark yanı duzluk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)