Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
22 Mart 2014, 00:44
Reklamlar
-
22 Mart 2014, 01:12
Unique693 adlı üyeden alıntı
Bir soru takıldı kafama.Ön ampuller bildiğiniz gibi 55 w bizim motorların.35 w takarsak aydınlatma azalacaktır dogal olarak ama ne kadar azalır 35 w ampul takan var mı hiç ?
ortalama yarı yarıya daha azalabilir
ömer2 adlı üyeden alıntı
hava filtresi ne vardı abicim orjinal mi k&n mi ?
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
22 Mart 2014, 01:27
Bmc var üzerinde şu an.
Birde bujileri cr9eıx koymuşlar bir Sıkıntı yok (performans olarak) fakat hiç kullandınızmı acaba.
-
22 Mart 2014, 02:24
ömer2 adlı üyeden alıntı
Bmc var üzerinde şu an.
Birde bujileri cr9eıx koymuşlar bir Sıkıntı yok (performans olarak) fakat hiç kullandınızmı acaba.
daha yeni o zaman bu bujiler türkiyede toplasan 2 yıl kadardır var hemen hemen belkide biraz daha az
eskiden standart buji takarlardı satılacağı zaman bakım yaptıranlar cr9eh-9 normal buji bizim motorlardaki için bahsediyorum uygun kullanımla 20bine kadar dayanabilecekken cr9eh-9 10bini bile dolduramaz çoğu zaman
ama sendekiler iridyum tek farkı lazer üretim değiller
daha önce hiç kullanmadım açıkçası standart bujide bir süre performans olarak birşey fark ettirmez esas farkı dyno ölçümlerinde alırsınız net olarak
biz kullanıcı olarak çok fark edemeyiz
ancak aynı motordan bir tane daha olacak yola hep beraber çıktığınız bir sonraki buji değişiminde kendisi aynı siz düz veya servis kitapçığındaki bujiyi tercih ederseniz o zaman işin rengi biraz çıkar meydana biri biraz daha hızlı veya yavaş kalacaktır illaki eskisine nazaran
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
-
22 Mart 2014, 14:03
< iLk@yy > adlı üyeden alıntı
tüv approved ama sakın ha motosiklet muayene istasyonuna gitme orjinaline bakıyorlar internetten değilse yinede geçirmiyorlar desibel kısıcı takılı olsa bile
Sıkıntı yok, muayeneden geçiyor. Benzer onaylı egzozla yamaha r1'le muayeneden geçeni biliyorum. Orjinale bakmıyorlar. Zaten tüv approval'ın bütün olayı o :D.
-
22 Mart 2014, 18:46
Orjinal egzozlu m3, spoylerli impreza baglanan ulkede hersey olur. Adamina bagli biraz da.kadikoyde bakmiolarmis ama oradaki eleman degisince belli olmaz demislerdi mesela.yakin zamanda gidenden referans almak lazim.sonucta hepsi de abart/i egzoz bazilarinin gozunde:p
-
22 Mart 2014, 21:16
Yarın öğlen gibi trakya otobanında bi çerkezköy git gel yapmayı planlıyorum,İnş hava muhalefeti veya başka bir engel çıkmaz.Valla şehir içi beni hiç tatmin etmiyor.Süper agresif kullanan biri değilim fakat yinede otobanlarda akmadığım sürece,100-200 arası sıkmadan zevk alamıyorum.
Geçen akşam dolmabahçeye kadar bir turladık,Bir hayabusa bir ben.Arkadaş bayağı sıktı yolda.Tam makine devrini alıyor,hoop araba var frenle.Yok trafik duruyor dur kalk yap vs.vs.Makinelerde eziyet çekiyor bizde.
Otobanın gözünü seveyim.
-
22 Mart 2014, 22:06
-
22 Mart 2014, 23:07
Tabi slip-on, full sistem sesi performansı ile yarışamaz. Hayırlı olsun, taktığında bir videosunu bekliyorum o vakit .
-
23 Mart 2014, 13:47
Akü soran arkadaşlar; geçen yaz çok araştırdım,200tl ler 300tl ler havada uçuşuyordu. sonra Kayseri de sanayiye gittim, küçücük bi dükkandan aldım. Golden marka, mutlu üretiyormuş. Fiyatı 45-50tl gibi birşeydi. Şu an sorunsuz kullanıyorum.
Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
Bügün yeni şeyler söylemek lazım.
-
23 Mart 2014, 23:02
seigen adlı üyeden alıntı
Tabi slip-on, full sistem sesi performansı ile yarışamaz. Hayırlı olsun, taktığında bir videosunu bekliyorum o vakit
.
Çağdaş; bizzat gelip-canlı görüp(duyman) taraftarıyım...:
-
23 Mart 2014, 23:06
alisoylu38 adlı üyeden alıntı
Akü soran arkadaşlar; geçen yaz çok araştırdım,200tl ler 300tl ler havada uçuşuyordu. sonra Kayseri de sanayiye gittim, küçücük bi dükkandan aldım. Golden marka, mutlu üretiyormuş. Fiyatı 45-50tl gibi birşeydi. Şu an sorunsuz kullanıyorum.
Kaç amperdi peki taktığınız akü?
-
24 Mart 2014, 16:08
Okan selam, bende RR aynası aldım ama aynaları katlayıp açarken vida gevşiyor cebimde allen anahtarı taşımaya başladım :D sen nasıl çözdün o problemi ? Aklıma Loctite geliyo ama bilemedim :/
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:05 ----------
Gidonları söküp üst mesnet'in altına takmayı düşünüyorum (RR misali) şase geometrisinde ufak bir değşiklik olacak, daha önce yapan gören veya zararlı olacağını düşünen varmı ? Oturuş pozisyonum biraz daha öne gidecek, daha fazla eğilicem başka ?
-
24 Mart 2014, 19:21
Selam benim aynalar orjinal yada ben öyle biliyorum bir kere sıktınmı oynamıyor
-
24 Mart 2014, 22:37
-
24 Mart 2014, 22:47
Hayırlı olsun abi güzel olmuş gerçekten seside hoş (f4 kadar olmasada ) Bi abimiz cb 900hornete 2 tane tüp almak istiyor ne tavsiye edersin uygun ben bakınıyorumda bulamadım yurtdışındanda getirtemiyoruz.
-
24 Mart 2014, 22:47
wolrath adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun sonunda yapmışsın katalizör iptali :D
yalnız sesini duymak isteriz video koyma imkanın var mıdır
sadece boru sesi de fenadır
-
24 Mart 2014, 23:14
Hayırlı olsun abi güzel olmuş gerçekten seside hoş (f4 kadar olmasada
) Bi abimiz cb 900hornete 2 tane tüp almak istiyor ne tavsiye edersin uygun ben bakınıyorumda bulamadım yurtdışındanda getirtemiyoruz.
saolasın kardesım.
istanbulda olsan yardımcı olurdum ama 0 alınacaksa tiger derim. hatta temız ekmegı yenmemıs 2.el cok daha ıyı olur. lıtrelık racıng makınalar dısında egzoza cok para vermek pek mantıklı gelmıyor bana. fıyat*performans degmez dıye dusunuyorum.
barrow adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun sonunda yapmışsın katalizör iptali :D
yalnız sesini duymak isteriz video koyma imkanın var mıdır
sadece boru sesi de fenadır
Tesekkurler
buyuk kırmızı harflerle yukarıda vıdeo lınkı verdım egzoz diye
-
24 Mart 2014, 23:38
Bende öyle düşündüm mail attım bakalım tiger a hangi egzozlar uyumlu diye.Bendede tiger var gayet memnunum.Ama benimde canım çekiyor şöyle karbonlu yoshi falan
-
25 Mart 2014, 00:23
karbon iyi guzel ama cabuk matlasıyor.bır darbede orgu yapı acılıyor felan.ben kendım alacak olsam karbon degıl de tıtanıum tercıh ederım.he tabi gorunum ve ısı yalıtımı olarak karbon fena, orası ayrı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler