caddede acımaz yazarlar.baska hıcbır yerde rastlamadım durdugumda egzozuma bakan.ana yollarda genelde plakaya bakıyorlar.kadkoy barlar sokagı cıkısı gıbı yerlerde 11 sonrası alkol kontrolu oluyor.
caddede acımaz yazarlar.baska hıcbır yerde rastlamadım durdugumda egzozuma bakan.ana yollarda genelde plakaya bakıyorlar.kadkoy barlar sokagı cıkısı gıbı yerlerde 11 sonrası alkol kontrolu oluyor.
Kontrolde yakalanirsan basarlar cezayi. 170 TL cik
Aldim zaten :p ilan aktif degil diyo :p
Fuardan iki kare R6 ve GSXR
Ömer2 kardeş hoş güzel ama yinede 600f daha bir başka.Bence sen hiç heveslenme boşver biz motorlarımıza devam edelim.Bir fuar daha bitti ama hüsranla bitti.Yani muadil olabilecek motor yok onu da anlamış olduk sadece sadece bizi bundan sonra ancak Hayabusa kesecek gibi duruyor.
Dyavol 77 sırt korumayı kaç paraya aldınız?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------
Arkadaşlar 2011 f imde mivv egsoz var.. arabamı sattımm..okula motorla gidip geliyorum. Dolayısıyla ses çok rahatsız ediyor.Motoru çalıştırıyorum butun öğrencilerin velilerin dikkati motorda :( uygun fiyata orjinal egsoz nerden bulabilirim.
330 9 taksit yazmistim yukarida.
Egzoz ile ilgili ozel mesaj attim
Mesajını aldım.. uygun bir gunde buluşalım..Mesajımı aldın mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------
Mesajını aldım.. uygun bir gunde buluşalım..Mesajımı aldın mı?
R6 çok hoşuma gidiyor fatih abi.Daha önce bir kez kullanmıştım.Çok güçlü bir makine.Fakat seninde söylediğin gibi,
bizim f'lerimizin yerini tutmaz zira artık yaşımızda geçiyor,yorucu olur diye düşünüyorum.
Hayabusa son derece oturaklı oturuş pozisyonu çok rahat,ben iri yarı biri olmadığım halde hiç zorlamıyor.
Fakat otobana çıkınca içindeki canavarı ortaya çıkartıyor,korkutuyor.Fakat gideceğimiz yer yine orası herhalde.
Ben de 600f yerine alternatif bulamıyorum.
Saolun cevaplarınız için bugün çevirme vardı durdurmadılar bile inş. her polis böyle olur.Olup olmadık yerlerde anırtan apaçiler yüzünden yapıyorlarmış saten bu uygulamayı.Bu arada ben 2013 yamaha r6 sahibiydim 600f teki rahatlığı hiç bir racinge değişmem =))
gsx-r oturuş olarak daha rahat gibi buradan görünen
yamahanın bir huyu var bele kavis verip kıble hesabı yaptırıyor adamı motorunun üzerinde nedense
600f muadiline gelince abisi xx var aslında hiç bindiniz mi bilmem ama gayet rahattır kendiside.
motor ömrü olarak 350 400bin km periyodik bakımlarının düzgün yapılması şartı ile fabrika ortalama ömür vermiş durumda
ama virajda f gibi keyif veremez oda başka hayabusa xx zx14r bunlar farklı şeyler...
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Amortisör borusunda çizik varmış buyrun burdan yakın baktığın motoru si.....m Konşuk motor servisedemi güvenemicez arkadaş...
Evet dostlar keçeler patlak boruda çizik var maalesef -( kullanırken hiç bir anlaşılma yok onuda anlamış değilim borunun tamiri varmıdır bilen varmı ?
borunun neresinde çizik var ?
fotoğraf koyabiliyormusun acaba ?
keçeler çok para değil değişir onlar yağıda değişir hazır bakımı aradan çıkar onlarında
borunun tamiri olur ama bükülme vs gibi durumlarda olabiliyor çizik için bir şey yapılamaz sanırım tamir seçeneğinide çok önermem sonuçta boruda eğilen nokta artık zayıflamış bir bölge oluyor 2. el almayı vs düşünüyorsan bunlara dikkat et derim
servis içinde yetkili servis istersen parça değişimi vs konularında mutluhana git derim ben iç mekanık ve parça değişimleri ile ilgili servis bakımlarını orada hallediyorum çünkü her parça için 1 sene garanti veriliyor genel garanti bitmiş olsa bile
ama başka konularda işlemin varsa kadıköyde gknmotors var hasanpaşada ben motorumu gökhandan almıştım 600fi gayet iyi bilen biridir yardımcı olur sana
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
merhaba arkadaşlar tekere kalkarken f çok sert kafa dikiyor bu sebeble arka dişli zinciri büyültmek istiyorum öneri ve görüşleriniz için teşekkürler
Fiyat Listesinde göremedim
Yeni F satilmayacak mi arkadaslar
650f ve vfr800 gelmeyecek
Çizik borunun içinden sanırım aynen yarın gkn motora götürcem saolasın ilkay
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)