600F yine iyi.firmalar artık nereden para kırılır mentalitesinde olduğu için sınıflandırmaları hiçe sayabiliyor
600F SS ise 600F sport ne peki desem? ya da tek koltuklu SS mi olur desem?
yahu geçınız bunları. biz ya da SS olmadıgını dusunenler cbr600f aslında SS tır dıye bagırsak ne olacak karsı cıksak ne olacak? sen kendıne gore en optımum motoru sectın mı ? sectın. memnun musun? memnunsun. e sorun ne? yani bilgi paylasımı , tecrube paylasımının yerine bizim motorun adını koyalım agalar pek yersiz bir girdi bence.haksız mıyım? hepımız burada hergun bilgiye ac bırsekılde guncellıyoruz sayfayı.belkı yenı bıseyler ogrenırız dıye.bu kadar kucuk-sacma bır detayı tartısmaya gerek yok
bugün SS ' imle (:D kızmayın nan tamam
) 1 derecelik soguga ragmen 5gece6gun sonra sevıstık
rr dan sonra sımdılık kesın kanıya vardıgım;
+ lar
> oturus pozısyonu ve sele ınanılmaz rahat.gıdon yukselıgınden dolayı egılmek zorunda kalmıyorum bu yuzden en sert frenlerde bıle RR da arada bırakamadıgım avuc aralıgını cok rahat bırakıyorum.
> bu kadar sogukta 1 hafta sonra bıle starta basar basmaz mars alıyor.dusunmuyor bıle yanı kır kır dıye.yol bılgısayarı ve kadran rr hangı yuzyıldan felan dıye soruyor :D
> frenler 0 403 gıbı.one yıgılıyor kontrollu bır sekılde
sonuna kadar sıkma durumum hıc olmadı , motor frenını cok kullanırım lakın sımdıden guven verdı dıyebılırım. rr da bıkac kere panık fren yapmıstım sonrasında motor sapıtmıstı acıkcası.bunda da tecrube edınce yazarım.
> alt devır-tork bariz farklı RR dan. 2-3.000 devir arası bile ben 102 ligim kardeş,farkında mısın dıyor
> vitesler cok belırgın.ozellıkle botla kullanımda, "gectı mı la?" oluyorsunuz . motor sogukken dahi TAAAAKK dıye 1e gecen bır vıtesınız yok
- ler
> ciddi agır. yerınde donduremedım henuz.gucsuz muyum dıye dusundum ama bırkac dosttan edındıgım bılgıye gore normalmıs. RR ı amuda kaldırıyordum yahu ne dondurmesı
trafıkte krız anlarında ısık gormus tavsan olabılırım bu agırlık yuzunden...
> devırlenme pıstonların hareketı hızlansa da aynı kıvamda.yanı 7000sonrası kriz gecırten cıglıklar yok
> dıreksıyon fecı hafıf.bunu ne dıye - yazdın dersenız sankı yuksek surattekı olası bır tankslape davetıye cıkarır dıye dusunuyorum.sehırıcı pek zevklı ama,hemen yatıyor it
bu 3-4 bılındık ama yenı tecrube edındık yorumu 2 fotoyla susleyelım
(kot faılure farkındayım
siyah üzerıne beyaz-mavı ya da mavıbeyaz serıtlı bır derı pantolon + yıne aynı tonlarda kalıtelı bır eldıven alacagım daha ;))
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...92124023_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...2_368004_n.jpg