http://shop.wurth.com.tr/?sayfa=prod...1066++028++++6
Zincir bakımı için hangi marka sprey yağı önerirsiniz arkadaşlar . Ben bundan önceki motorlarımda hep IPONE kullandım , WURTH te fena değil gibi sanki kullanan varsa bundan sipariş vereceğim .
http://shop.wurth.com.tr/?sayfa=prod...1066++028++++6
Zincir bakımı için hangi marka sprey yağı önerirsiniz arkadaşlar . Ben bundan önceki motorlarımda hep IPONE kullandım , WURTH te fena değil gibi sanki kullanan varsa bundan sipariş vereceğim .
Bu linkteki ürün bir şahane.İstersen kutuyu boşalt hayatta sıçratmıyor! o yüzden aldığın zaman dikkat et..Garip bir yağlayıcı..Sıktığında sanki hiç sıkmamışsın gibi görünecektir ama aslında yağlıyor.Tek kötü yani kuru yağlayıcı olduğu için zincirden ses gelecektir..Onun dışında ürün harika
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
Merhaba arkadaşlar kawasaki z750r imi sattim.Yeni sezona bende Sport Touring bi motor ile girmek istiyorum.En sicak oldugum motora tabiki 600f yeni kasada olabilir.Ilanlardada http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
motor ilgimi cekti bu motor hakkinda bilgisi olan yada gidip bakan goren biri varmi acaba.Yada 30bini gecmemis 2006 2007 600f satmayi dusunen varmi.Boya takintim aslinda yok ama boya var boya var yani sebebine gore boyalida olabilir.Fiyatta 13 bin tl ve alti eski kasaya 20bin tl civarı yeni kasaya ayirdigim bütçe.
Arkadaşlar Uzun zamandır çözümüne ulaşamadığım sorunu sonunda canıma yetmesi sonucu işlerin hafifliğinden bir gece yarısı motoru yardım
Arkadaşlar Size tavsiyem,
Motorunuz 35 bın ile 50 bin km'lerde ise ve sizde 30 binden sonra aldınız ise,
İlk fırsatta motorunuzun YAĞ SÜZGECİ'ni kontrol edin yada bir servise kontrol ettirin,,,
Benım motorun sorununu 3 servise göstermeme rağmen (ANES MOTOR,,,OTOSEVER,,,ÇİFTKURTLAR) her biri sorun yok saat gibi hafif bir eksantrik sesi var deselerde,
ben bir sorun olduğunu bildiğimden Sonunda Komple PARÇALADIM,,,,,
Sorun kol yataklarından 1 ve 2. kolda sarma söz konusu oluşudur,,,
yatakları komple yeniliyorum siparişimi verdim,
gelsinler toplarken ayrıntıları ile resimleyeceğim,,,
Sebebi ise YAĞ SÜZGECİ TIKANMASI SONUCU YAĞIN YETERSİZ YAĞLAMASI olduğunu anladım,,,
Motor henüz 38,800'lerde,,,
Sadece Bilginiz Olsun İstedim,,,
ZAten Honda bana göre yanılıp şaşırıp böyle bir motor yapmış.Sonrada onun üzerine ne kadar motor üretildiysede bir türlü 600f in efsane oluşu gibi trendi yakalayamamış.ama teknoloji ilerliyor ve artık honda da farketti bence, birçok değişiklik ve kalite konusunda umarım 600f gibi efsane olucak motorları biz motoseverlerle buluştururlar.Bizim cebimizi değilde isteklerimizi düşünmelerinin zamanı gelmiştir.herkes artık araştırıyor.deneme yanılma yöntemi bitti.
Sevgili honda yetkilileri;
Ben de bir honda kullanıcısı olarak artık kullanıcı yorumlarına önem verin. Emin olun ki sattığınız motorları servislerinizdeki elamanlardan daha iyi anlayan bir millet var artık.İnternet sağolsun.
Bilgi paylaşımı yapan tüm arkadaşlara kendi adıma şahsen teşşkkürü bir borç bilir ve kişi kişilerden Allah razı olsun diyorum. Allah' da onların dertlerine derman olsun deyip herkese kazasız belasız sürüşler dilerim. Biraz uzun oldu ama içimden geldiği gibi yazdım birden. Umarım yanlış anlaşılmam.
Adana dan selamlar...
yag suzgecı alt karterın içinde olur ve HUNİ gibi bişiydir,
yag fıltresınden gecen yag ıcerıde dolasırken bu fıltreden suzule suzule hareket eder,
sızden oncekı sahıbı veya debrıyaj degısırken vs herhangı bır ıslem ıcın yan kapaklar acılırken ıcerıye dusen toplar,pislikler fıltreye gelmeden bu suzgecten gecer,
bu suzgec yag fıltresı gıbı bısıy degıl degısmeyen ve gorulmeyen bır yerdedır,
o sebepten işciliği,
radyatır sokulur,
headers sokulur,
alt karter sokulur ve suzgece ulasılır,,,
Yokmu linkteki motordan bilgisi olan.
http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=151107746
ne guzel bellypan,pek de guzel bellypan
Baya eğreti duruyor Barış . Renk uyumu yok, hizalı değil vs.
satışa hazır olmadan once ayarlanmalıydı bu detaylar haklısın.lakin orjınaldeki hornetten kalma egzoz ve heatshıeld hıc yakısmıyor bence bu makıneye
aynen öyle hatta 600rr ilk 2003 de çıktı ondan önce honda'nın 600 lük sınıfındaki yarış motoru safkan race makinası cbr600f4i pc35 idi.. ve çok başarılı bir racing motordu tüm racinglerden daha sağlamdı uzun kmler yapan oluyordu aynı zamandada rahattı,bilen bilmeyen anlatırda anlatır yok gezi motoruymuş bilmemneymiş sallar dururlar bakımlı bir f piyasadaki çoğu rr'ın göbeğinden geçer... ama artık yeni f modellerini bozmaya başladılar satış tekniği bütün bunlar rr satışları ölmesin diye f i gezi motoruna benzettiler....f4i efsane olarak kaldı maalesef..
bu kadar marka model fanatigi olmayi nasil basariyorsunuz?
Nekadar taktiniz yaris moturu gezi motoru olduguna.üreticiden dahami iyi bilmiyorsunuz.Yarislara katilmis kazanmis olmasi yaris icin uretildigi anlamina gelmez.Saniyormusunuz 600f i aldilar direk piste soktular sonucta gidon yüksekligi buna müsait değil yada amortisörleri yada aklima gelmeyen baska birseyleri yaris icin modifiye ediliyor oyle giriyor.Ozaman bende 600rr a yuksek gidon takip daha yumuşak amortisörler takip bi kerede dunya turuna ciktimi bu motor yaris motoru degil sport touring diye ilan edebilirim.Bence yanlis dusunuyosunuz.
muratlion.dan sonra 2. ignore um olacak
He yavrum he.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)