Şenol kardesim sen acilen sat o motoru oturus duruş cok yanlis olmus
Bu arada hala benim elcikleri manetleri kullaniyorsun, biraz daha kullanirsan fiyat kiricam hadi sök de yolla bekliyorum
Şenol kardesim sen acilen sat o motoru oturus duruş cok yanlis olmus
Bu arada hala benim elcikleri manetleri kullaniyorsun, biraz daha kullanirsan fiyat kiricam hadi sök de yolla bekliyorum
Son resımler guncelmı bılemıyorum ama orjınal egsozla cok daha kıbar olmus kendımce fıkrım kazasız belasız masallah...
resimler dün cekildi su an orjınal egzoz var dıgerı ses vermedı fazla yakmasıda gereksız zaten
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kazasiz-bakimli-cbr-600-f-abs-150542428/detay sahıbı burdan mı acaba lutfen benı yanlıs anlamaasın ama ılanı gorunce guldum resmen sıfır 25.500 (oda lıste fıyatı ) 3 yasında 10 000km yapmıs 23 bın ee nedıyelım hayırlısı ....
İkisi de çok güzel duruyor ama bence eski kasa sanki daha hoş gibi. 2014 modellerinin gelmeyeceği söyleniyor.
Ortada net bılgı yok 600F gelmıcek denılıyor cunku normal uretımı bıttı ama elınde uretılmıs varsa onları kakalarlar muhtemelen tabıkı 2013 model olarak...
24.000 binden verirlerse 2013 alırız. Üstü fazla gelir
Avcilar sahil
ASlında honda amca diyorlarya bende öyle diyim bari,eski kasa 600f devam etseymiş piyasada başka motor satılmayacakmış bunu anladık.Hala heybeti ve görünüşü performansı ve tabiki cazibesi hep önde o yüzden 600F efsane olmuş.
Adana dan selamlar...
Eski kasa candır,yeniside candır.
Bu arada 35 gündür grip atlatmaya uğraşıyoruz motor yatışa devam.
Keske eski kasalar CBR 600 F Classic ismiyle uretime devam etse
Beyler Zincir gergi vidamın bir tanesi ucu yalama olmuş gevşetemedim bir türlü.
Servisi aradım (birkaç ayrı bayiyi) ellerinde yokmuş stokta, fabrikadan gelecekmiş 20gün diyolar.
Şu adı çıkmış çıkma parçacılardan alışveriş kesinlikle yapmıyorum, yani o opsiyonuda eledim.
Daha önce başına gelen varmı o vidanın muadilini bulmak kolaymı?
(Akşam vidayı söküp elime alsam bu sorunun cevabını kendim vereceğim zaten ama şimdi iş çıkışını bekleyemedim sorayım dedim)
Bugün yoğun yağmur altında 45 kilometre yol yaptım. Birkaç sefer yerin kayganlığını kontrol etmek için ani gaz verdim. Ciddi manada kaydırıyor arka lastiği. Şakaya gelir tarafının olmadığını anladım :D
Virajlarda motoru yatırmadan, kendimi hafif yatırarak orta hızlarda döndüm. Geçen haftalarda ilkkez yağmurda binmeme göre daha hızlı dönebildim. Paçalarım biraz çamur oldu. Hugger denilen şeyin eksikliğini hissettim biraz. Eve geldiğimde çamur tazeyken güzelce su tutup kuruladım ve garaja koydum.
Arkadaşlar bana kaliteli bir zincir yagı markası verebilirmisiniz x-ring birde mazotla temizlemek saglıklımı sizce
benim daha önce yamaha motosikletimin aynı şekilde gergi vidası düştü aradım taradım bir türlü bulamadım cins bir rengi vardı askeri yeşil gibi onu bulmak zaten imkansız bende ikisinide söküp aynı diş vidaile değiştirdim ama orijinali gibi olmadı ayrıca hemen paslanıyor yani ne yaparsan yap ama orijinal vidayı bulmaya bak bu arada fiyat olarak ne dediler sana ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:00 ----------
mazot en son tercih olmalı en iyisi gaz yağıdıro ring x ring hepsinde iyi sonuç verir diş fırçası ile cam gibi yaparsın zincirini ben zincir yağı olarak castrol chain lube racing kullanıyorum sende bundan alabilirsin.ama yağlarken şöyle yap akşam biraz dolaş zincir ısınsın yağla sabaha kadar binme ertesi gün gazla ;) benden sana tavsiye ;)
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)