arkadaslar yeni kasa 600 f arıyorum satmak isteyen bana özelden mesaj atabılırmı param hazır
arkadaslar yeni kasa 600 f arıyorum satmak isteyen bana özelden mesaj atabılırmı param hazır
Arkadaşlar,benim motor bir süredir yatıyordu ve bu gün marş çok zayıf bastı(Güç bela bastı) fakat motor çalıştı.Elektrik tüketmemesi için ön farın soketini çekip dışarı çıkarttım. 10 dakika kadar çalıştırıp sonra stop ettim.Daha sonra içeri almak için marşa bastığımda motor sıcak olmasına rağmen basamadı ve tükendi.Motoru içeri yerine yerleştirip aküyü söktüm.Şarj aletime bağlayıp şarj ettim ve bir daha motor çalışmadı.
Marş canavar gibi basıyor fakat motor çalışmıyor.Sizce ne olabilir başına gelen varmı?
Marş dönüşünde sorun yoksa, ses canlı geliyorsa;Sorun aküden değil demekki.
Vurdurmayı denedinmi? Ben öyle durumlarda hemen vurdurmayı denerim, yinede çalışmıyorsa sorun var demektir
04 R6 mda bi sorun vardı, ilk soğukken marşla çok zor çalışıyordu.marşa basarken biraz gaz açmak gerekiyordu ve ilk seferde tutturamazsan boğuluyordu, o zaman sadece vurdurunca çalışıyordu.
Bu aklıma geldi nedense.
Arkadaşlar,içim rahat etmedi az önce garaja gidip bir daha marşa bastım tek marşta çalıştı.Bi arkadaşı arayıp sordum,zayıf akü ile marş basmak doğru değil,benzin pompası çok zayıf çalışıyor yeterince benzin gitmemiş olabilir kabilinden bir şeyler söyledi,çok tatmin olmasamda şu an çalıştı.İnş bir daha olmaz.3 evladım var motora neredeyse onlar gibi bakıyoruz şok oldum bu olayda.
Yeri geliyor(özellikle yazın) motorla uğraşmaktan arabayı 1-1,5 ay yıkatmadığım oluyor.Motoru şu an hiç kullanmadığım halde haftada iki defa dükkandaki elektrikli şofbenden sıcak su alarak kendim yıkayıp yerine koyuyorum,üzerine titriyorum,çalışmayınca ihanete uğramiş hissettim.
Benimkide yazın 1 kere yapmıştı.30 sn kadar bastım çalışır gibi oluyor ama çalışmıyordu gazı ayarladım bir şekilde tam çalıştı kara duman attı ilk gaz yemiyor gibi oldu sonra düzeldi kendi kendine.
Beyler yaşıyomusunuz kimse yazmaz oldu.
Şöyle bi resim atayım,bi grupta buldum baya iyi.
slm arkadaşlar bende 1 ay önce aldım 600f mi çok memnunum kırmızı siyah 2006 model inş benide kabul edersiniz aranıza ..
---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:14 ----------
[IMG]thmb_141681570vwl[/IMG]
Motor yedek parcalari için Tavsiye ederim
Sanat Bisiklet
http://bisikletyedekparcalari.com/
bende baktım hava güzel indim sahile bir çay içtim bizim canavarla
[IMG][/IMG]
---------- Post added at 13:35 ---------- Previous post was at 13:33 ----------
---------- Post added at 13:37 ---------- Previous post was at 13:35 ----------
---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:37 ----------
tşk sağolasın ...
---------- Post added at 13:45 ---------- Previous post was at 13:40 ----------
selam millet 2001 600 f im var fren lambasi yanmiyor.fren musuru nerede ben bulamadim:(
Marhaba arkadaşlar
Arkadaşlar bana çıkma 600f 2000 model çıkma motor bloğu lazım.Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız binerler inş.
Arkadaşlar motoru 1. kattaki evime çıkarıp kış boyu parçalamak istiyorum. Sorun oraya nasıl çıkacağı? İki kişi gidondan tutsa, iki kişi arka maşadan diye düşünüyorum ama, gidona veya elciklere zarar verebileceğimi düşünüyorum. Daha parlak bi fikri olan var mı ya da tecrübe eden?
Bu arada 30 bin olduk ;)
Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
Bügün yeni şeyler söylemek lazım.
Selamlar Hocam ,öncelikle İyi dilekleriniz için teşekkürler
Motosikletinizi çıkartmak için başka yöntem benimde aklıma gelmiyor.Açıkçası elcik ve gidon kısmına pek birşey olacağını düşünmüyorum.Çünkü motosikleti çıkartırken arka taraf alt kısımda (merdivenden yukarı çıkarken ) olacağından asıl ağırlık o tarafta odaklı olacaktır.Yani arka kısımı taşıyacak arkadaşlara baya iş düşecektir
Motor Aşkı Ayrıdır Herkes Bilemez..
Kanuni Storm 150 / Mondial Mct 250 / Hyosung Gv 250 / Honda Cbr 600 F
teşekürr ederim cümlemize kaza bela vermesin
styleoscar kardeşim,lastikler pilot powermi?Memnunmusun diye soracağım fakat mevsim kış sende motoru yeni
aldın daha otoban yapıp şöyle sağlam gazlama şansın oldumu bilemiyorum fakat bir ön değerlendirme yaparmısın.
Ne marka,en çok merak ettiğim ani gaz açmalarda patiye düşüyormu vs.
(Bu yaz gelsin hep beraber otoban testleri yaparız inş.)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)