Uploaded with ImageShack.us
Düne ait ne varsa, dünde kaldı cancağızım.
Bügün yeni şeyler söylemek lazım.
elimde orjinal 2 sinyal var,ilgilenen arkadaşlara uygun fiyata yardımcı olurum.
Tüm dostlarıma selamlar. Geçen gün fırsat bulduk, kirlettik motoru .
Facebookda fazer tutkunları grubu var ve gayet aktifler.Bizimde böyle bir grubumuz olsa fena olmaz mı ?
Sizin için kurdum şimdi . Daha sonra güncellemeler yaparım. Ve elbetteki davetlerinizi eksik etmeyin .
Buradan girebilirsiniz.
Önce emniyet, sonra hareket...
Lütfen bu face işini yapalım.Organize olalım.(Ne diyorum ben yaa,organize falan)
Alın Gençler Kurdum grubu Toplaşın :D www.facebook.com/groups/578751112172682/ soner başkanıda yönetici ekledim :D
Bu aşağıdaki videoda hondanın 2014 modelleri var.Sanırım honda 2014 modellerin hepsini amerikan park yapmış.Acaba böyle birşey yapsak nasıl olur ? Yasal olarak bir sıkıntı yaratırmı acaba yada görünürlük için ?
http://youtu.be/X4RLn71K74U?t=1m36s
Selam arkadaşlar 2tane R6 dan sonra bende 600F e geçtim.
Geçme sebebimse tanıdıktan çook temiz ve full servis bakımlı bir 600F bulmam oldu
Hemde 3.sahibinden yemede yanında yat
Şu amerikan park işini bende yapmak istiyorum elektrikten anlayan biri nasıl yapılır anlatırsa hepimiz yapsak
Bu arada elimde satılık ;
sarı elcik ve manet seti (spor)
2 Adet orjinal sinyal
1 Adet orta ayak (sehpa)
600F Map sensörü (çalışıyor sorunsuz)
Arka çanta demiri ve kappa çanta tablası
var bunlardan istediğiniz olursa uyguna vericem
Hayırlı olsun öncelikle.Bu american park olayına baktım.2 türlü varmış 1 ncisi kesip biçme ile yapılma bunu zaten direkt çıkardım.2 ncisi ise satılan bir modul sayesinde.American sinyal esasında americada standart olan görünürlüğü sağlayan bir uygulama.Ön sinyallerin kısık ayarda yanması.Modül uyumluluk saglarmı veya elektrık tesisatında bir sıkıntı verir mi diye düşündüm.Aşağıda modülün bağlanış şeması ve modül türkiyede satılıyor.Ayrıca aranızda hiç vicma sinyal veya başka bir parçasını kullanan var mı ?
Beni de aranıza kabul eder misiniz?...
2011 honda cb 600fa hornet'len???
---------- Post added at 21:28 ---------- Previous post was at 21:25 ----------
Felon; sen cbr 250r almamış mıydın?....
Hayırlı olsun yeni motorun...kazasız belasız....yaşasın Honda kardeşliği...
The Power of The Dreams.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)