Test ettıkten sonramı okudum 5 sayısını ???
test nasıl edılır bılıyorsun demi ?
motorun kyruk kısmında so lkenarda beyın var,
ve o beyınde 3 gırıslı fakat 2 kablosu olan ufak bır soket var,
bu kabloları ıcıne bır tel yardımı ıle bır bırıne ekle,
ve kontagı ac kapa,tekrar ac,,,
2 sefer arka arkaya yanacak,,,,,ve sonrasında sayacaksın kaç kere yandıgını sonrasında yıne buraya yaz,
ama dıkkatlı oku bazı arızalarda 18,,,25 kerelerdede yanıp sonebılır,,,
Kod sıralamasında 5 yok,
bir yanlışlık var,,,
1..2..3..,,7,,8,,9,, dıye gıdıyor..
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Kontağı açınca motor çalışmıyor 1 uzun 5 kısa ışık yanıyor. İngilizce sitelerden yanlış çevirmediysem uzun 10 lar basamağı, kısa ışıklar ise birler basamağı gibi. Ben de 15 no lu kod görünüyor. Kod kitapçığınıda paylaşıyorum belki birinin işine yarar. Usta kontrolleri yaptıktan sonra sonucu da burada yazarım.
SAğolun arkadaşlar.Rabbim cümlemizi nazardam korusun.Motor çok temizdir.Ben sürekli binen biri değilim.Aralık ayında 1 sene olacak,ilanda gördüğümde 19500 idi bekledim almayı,aldığımda yani garajıma koyduğumda 20120 idi yani öyle gezilere felan gidemiyorum.,arada bir otobana çıkıp bir gazlayıp geliyom bazende şehir içi bir tur atıyorum.yani hal böyle olunca kilometrede motorda hem temiz kalıyor...
Allah (cc) daha iyilerini sizlere nasib etsin cümlemizi kazadan ve beladan korusun...
Benimki basit bir düzenek ebay'dan aldım unıversal tip.Bir kaç fotoğraf atayım.Fakat iyi çalışıyor ben beğendim.Linkinide vereyim almak isteyen arkadaşlar için.Fren manetlerimde yolda gelince fotoğraflarını eklerim.
http://www.ebay.co.uk/itm/3309578899...84.m1439.l2649
teşekürler çok orjinal duruyor,benim bahsettiklerim soketli idi sanırım öyle hatırlıyorum bu daha değişik bir sistem,iş görüyorsa sıkıntı yok
Bu gün renkli ve ayarlı manetlerim geldi.Takalım bakalım nasıl olacak.Görünümü çok hoş geldi bana.Bu gün yarın takacağım inş.
Bu arada arkadaşlar motorlarımızın üzerindeki aksesuarların fotolarını daha aktif paylaşsak ne yakışıyor değişik neler yapılabilir,fikir vermesi açısından.Değişik tank ped ler varmı.vs. vs.
selam
600f almayı düşünüyorum. sanırım 2006 lar birde 2011-2013 ler var. acaba hangisi daha sorunsuzdur. yoksa sadece tasarım farkımı var ?
elbette 2011 kasası daha sorunsuz olacak.daha teknolojık olacak.
+arada 10000tl cik de fark olacak
selamlar, istanbul çevresinde 2011 cbr600F için sağ sol sinyalli arka stop arıyorum ama bulamadım, bir el atıverın
sanıyorum 250 lira cıvarıydı led stop cbr 600FA'lar için,
yinede sorayım bakalım kaldımı ellerınde,,,
Ömer2 kardeş bu vites olayı baya güzel duruyor.kurulumu kolay değilmi bağımsız çalışyor sanki bu konuda biraz bilgi verebilirmisin montajı hakkında bende sipariş ettim çok ucuz çözüm gerçekten...
Takması çok karmaşık değil.Sadece vites kolunun arkasına plastikten siyah bir plaka yapmak gerekiyor.Yukarıdaki fotoğrafta görmüşsündür.Ürün eline geçince ayrıntılı bir şekilde anlatırım yine.8-10 adet fotoğraf var onlarıda atarız buraya.Yaparsın bence ben elimden gelen her yardımı yaparım.
omer toplamda ne kadar tuttu? urun ne kadar zamanda teslım aldın? bı de farklı rengı var mı?
teskurler.guzel olmus ben de ıstıyourm desem
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)