Kuyruk alti kapaga bayildm.
Massalh ;)
Kuyruk alti kapaga bayildm.
Massalh ;)
Evet arkadaşlar bugün geldi motorum tabi bu cc de acemiyim 1-2 stop ettirme biraz ani kalkışlar oluyor. İşte bebeğimle ilk fotoğrafımız. Tabii üstünde oturan kişi benim [IMG][/IMG]
KALP ATACAK AGA!!!
size bir çift lastik lazım galiba allah kaza bela vermesin
karıncayı bile incitemiyorum.. deniyorum ama olmuyor, çok küçükler. hemen ölüyolar
hayırlı ugurlu olur ınş,
Allah kaza bela rast getirmesin...
Amin arkadaşlar saolun duanız ve dilekleriniz için. Lastikler tozlu bir yere girdiği için fena görünüyor baktırdım 2-3 bin km kadar yol alır dedi arkadaşlar. Zaten hem motorun kendisine hem bu büyüklükte bir motora alışabilmek için 2 hafta ilçe dışına çıkmayı düşünmüyorum bi tanımam acemiliğimi atmam lazım motordaki o yüzden lastiklerin beni idare edeceğini söylediler
Pazartesi ben de aranıza katılıyorum , şimdi bu iki gün geçmez.
Yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun, kazasız sürşüler; alacak arkadaşlar için de hayırlısı olsun, Allah sabır versin ;)
Bi türlü kabullenemedim hız sınırının 100 olduğunu, göz göre göre radara düştüm yine 117 ile. Zorla söktürdüler plakayı arkadaş, inceldiği yerden kopsun...
Arkadaşlar Size Kendi Yaptığım ÖZEL VE GÜZEL plakalığımı Bu gün vaktim olursa video'ya çekeceğim bugün,
Radarla bir sefer taşıntım sadece
arkadaslar acıl yardımınıza ıhtıyacım var
motorumun ılk çalıstırdıgımda her zaman olmasada f1 ısıgı yanmaya devam edıyor servıse girdi bılgısayara baglandı map sensoru arızası olarak gosterdı sensör değişti borular kontrol edıldı enjeksıyon ayarı ve jıgle yukseltıldı ama sorun devam edıyor bı fıkrı olan varmı bu arada servıste arıza resetleme işlemide yapıldı mors alfabesıne göre yapılıyormus bu arada
not : motor sıcak ıken yapmıyor
http://www.youtube.com/watch?v=q8p39DHI9GE
600F'lerin arasında bir hyosung Bugün bir turladık, ekiple birlikte 200 km kadar yaptık, sonrasında ben devam ettim 410 kmye tamamladım gezimi. Birgünde yaptığım en çok km oldu.
600f'lerin 3'ünün de sesi çok güzel. GSR600'de devil egsoz var, o ayrı bir güzel.
çıkma arka disk lazım bana arkadaşlar bitmemiş olacak tabii
YÜCE ALLAH kaza bela vermesin güzel bir ekip olmuş...
arkadaslar selam
adım eyüp 33 yaşındayım. herzaman motorlara karşı ilgim olmuştur ama iş güç vs.. gibi nedenlerle uzun süreli kullanım şasım hiç olmadı. kısmetse 1 hafta içinde bende 2002-2006 arası bir honda 600f almayı düşünüyorum. 1 yıl kadar maxi scooter geçmişim var. aslında chopper düşünüyordum ama son zamanlarda 600f e ciddi şekilde ilgi duymaya başladım. bir süre arkadaşımın 2001 model 600f ini kullandım. kullanım rahatlığı ve motorun verdiği güven beni etkiledi. bu motorla çok yol tecrübem olmamasına karşın kendi çapımda genel olarak motor ve trafik tecrübem var. çok hız meraklısı değilim ve arabanın dışında hobi amaçlı iyi havalarda ve hafta sonları kullanmayı düşünüyorum. motoru almaya karar verdim ve şuan beğeneceğim bir motor arıyorum ama yinede bu motorla ilgili olumlu olumsuz tavsiyeleriniz varsa sevinirim.
gecmısını ıyı ogren ve motorun eksantrık sesi olursa pek kafana takma rolantıde duzgun calıssın yeter diyebılırım...
Sizce model mi daha önemli, kilometre mi? İkiside 14 istiyor ama 13 civarına alabilirim sanıyorum.
2003 model 25 bin km mi? üç renk
2007 model 35 bin km mi? kırmızı
İki motorda yakın arkadaşımın motoru, uzun süredir kendilerinde. Kilometreleri orjinalliği konusunda şüphe yok. İkisinin bakımlarıda yapık durumda, lastikleride sezon başında alındı. İkisinde de performans egsoz var. Bahsettiklerim hyosung'un arkasındaki iki motor.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)