Şuandan itibaren 600f sahibiyim çok deli alet yav yaramaz
orhanyor :
arka plakalık-usdm ısıklar-gorunus cok ıyı maasallah.nereden temın ettın?
maasallah
amiiin sagolasin dostum valla ebay.de sagolsun plakaligi ordan aldim. gorunurlugumu arttirsin ve fren yaptigim iyice anlasilsin diye arka stop lambasi entegreli sinyallerde su siteden aldim http://www.kellermann-online.com/en/...detail/149.100 frene basinca guzel bir goruntu olusuyor, hem iki yandaki o kirmizi isiklarin parlakligi iki kat artiyor hemde ortadaki stop yaniyor
Selam plakalik ve sinyal guzel gorunuyor bende yaptirmak isterim bilgi verirmisin
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------
Plakalik ve sinyallerin ayrintili resmini cekip yayinlarsan sevinirim
Resimlerin yüksek çözünürlüklü halini istiyorum !!! Masaüstü arka planı yapacağım... ENFESSS
bu kasanın en sevdıgım yerlerı ram-aırlar. cok ıyı gozukuo
son yakıt değerine gelecek olursak benzin zammından önce depoyu fullemiştim geçen günlerde
full depo 220 km gidebildim
şehir içi kullanım ile orta ve yüksek devirli kullanım karışık olarak
yani ortalama olarak 40 kuruş yakmışım km'de
bu da 1 km'de 0,08lt gibi bişe yapıyor
tümüyle şehir içi kullanımı ve %75 performans yüksek devir kullanımı olarak bakarsak normal hatta iyi bile 160-180 km gitmeyi planlıyordum ben ortalama
ben son 4 depodur 5.5-5.8 arası gıdıp gelıyorum istanbul içinde.27 kurus genelde.40kurus bı kere yaktım.o da caddede dur kalk trafıgı 30km kadar yapıp depoyu fullemıstım uzuna cıkmadan once.yoksa gercekten cok devırlı kullanmak lazım 8 lerı gormek ıcın.
elbette bu kıyaslar pek hosuma gıtmıyor zıra ınsanların sehırıcı dısı ya da performanslı kullanımları bır degıl.
kesınlıkle aynı benzıncıde fulleyıp tekrar yol sonrası fullendıgınde karsılastırma %100 adıl olur.
bı kere oyle bı sansım oldu.
benım 56lıra aldıgım yerde mt-03 58 almıstı.yanı aynı kullanım ve km de mt-03 den az yakıor rr dıyebılırız.
sızın de sansınız olursa bu sekılde yakın motorlarla deneyın.ınternettekı rakamlar motorunuza asık olmanızı ya da ondan sogumanızı saglamasın kanaatındeyım ;)
ben geçen pazar depoyu fulledikden sonra 80-120 km hız arası 1 km de 17 kuruş yaktım.eğer bi yanlışlık yoksa çok iyi bence
90-100 arası duzyol 250kmde 4.6lt/100km benım rekorum
17 kurus guncel rakam ıle 3.3lt/100km yapıyor. bence hesaplamada hafıf bı yanlıslık olabılır tanıl :D
Motorumu aldıgımda 4 çıt yanıp sonuyor res yazısı vardı.Kocaelınde fulledım 290 km de 4 cızgı çıktı yıne gıttım benzınlıge.13 lt yakıt aldı.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)