Dostum teşekkür ederim öncelikle. Sende kazasız, belasız kullan. Daha önce testleri olan bir model olduğu için izlenimlerimi aktarmak için ayrı bir başlık açmayı gerekli görmedim . Kaskı da test ettim elbette . Herşey umduğu gibi, yani çok güzel diyebilirim. Verdiğimiz paraya değdi .
Önce emniyet, sonra hareket...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
renklendirin renklendirin özellikle de bu başlık hep renkli kalsın, 600f kurtu kaçtı bana :D
yeni kasada yakıt durumu nedir kabaca bi yazar mısınız rica etsem?
Hacım ne yapıyon alternatörü boyuyacaktımda boyayı nerden bulabilirim diye soruyorum herkese
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:19 ----------
Sende haklısında işde maddiyat sadece alternatörü boyamıcam bide debriyaj kapağındada yanmış yağ lekeleri vardı onuda boyayım diyorum
Yok arkadaş piyasa iyice saçmaladı Fiyat-Performans oranlı düzgün bi 600F yok.Motoru biraz temiz olan 15den aşağı ilan açmıyor bu ne yahu.Tamam enflasyon para değeri falanda her malın bir ederi var.Bu kadarda olmazki
Bu kadar olmaz ya.Hayır kendileride satamıyor paso ilan güncelleyip duruyolar.Madem satmaya niyetin yok koyma ilanı.Motoru sergilemekmi amaç nedir yani?
Herkes alıp satıp kar etmenin derdinde böyle bi mantık yok.Lanet ettim almıyıcam hiçbirşey bu fiyatlara..
Not:Enflasyon ve para değerinin farkındayım ama her malında bir ederi var,ömrü var,yıpranma payı var.
Malesef aynen o şekilde motor piyasası. Mantık şu, ben dahil aldığım motosikleti maks. 1 ay sonra satışa koyup istediğim parayı veren olursa satmak başka almak vs. ama kısır olmayan bi döngü sonuçta
Felon haklısın ama motor gerçekten temizse ister.
Ben mesala motorum şuan 21350 civarında motorun lastiğinden tutda kuruş masrafı yok,bütün bakımları tam,yani sadece benzini alıp basacaksın gaza.
birde şöyle düşün;
diyelim aldın 12000 - 13500 arası bi motor eğer ki bakımı yoksa sadece yağ yağ filitresi hava filitresi el emeği sana 400 Tl civarı.
Diyelimki zincir problemi var en aşağı 200-400 arası masraf.
diyelim lastiklerin kötü,bir çift lastik 700-850 arası
Ha bu arada gittin geldin oldu olmadı derken kaybettiğin zaman ,
yani
şimdi sen diyeceksin ki ben ucuz motor aldım ama sonradan fatura kabarık oluyor.
Yani bunları bilen birisi piyasdan 1-2 fazlasına aldıysa veya isteyen fazla istiyorsa ve gerçekten güvenilirse o zaman hiç düşünmemek lazım.
birde yıpranma payına gelince Honda cbr 600f gibi efsane olmuş bir motoru düzenli bakımlarını yapıp kullandıktan sonra 100.bin km yi görmek hiç de ,zor değil diyor bunu bizzat servis ve kullanıcılar söylüyor.
yenisine göre fiyatının budenli fazla olması tabiki göreceli ama eski kasanın daha çok rağbet görmesi olabilir. Tabiki bende piyasadan 1-2 fazlasını verip aldım.şükür o gündür bu gündür hem kafam rahat hem huzurla biniyorum.
Bende satacak olsam şuan 15 den bir kuruş aşağı vermem.Buna kızmamak lazım sizde elinizde temiz olduğunu düşündüğünüz bir makina olursa göğsünüzü gere gere istersiniz merak etmeyin
Herkese Adana dan selam lar...
aynen hocam bende 600 f düşünüyordum ama bu fiyatlara 600 f alana enayi derler kimse kusura bakmasın. 15 bin ne yahu o paraya çok güzel 600rr da alınır r6 da.Bana kalırsa max. ederi 13bin dir o da boya yatma kalkma yoksa km 30 bin civari ise...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26547690/detay
linkteki bu motoru 12 bin tl ye aldı şimdiki sahibi.Daha önceki sahibiyle ben konuşmuştum 12bine bırakmıştı çil çil motor o yüzden kimse hayal görmesin 14-15 bin satabiliyorlarsa satsınlar bakalım.
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Favorilerimde bayağı bir 600f birikti ama ne hikmetse daha satılanı pek görmedim.Ben motorumu bundan 2 ay önce sattım,10.250 tl ye şuan motor 13.000 tl den ilanda. allah o arkadaşa akıl fikir versin diyorum Bir gün gerçekten motorunu satmaya niyeti olan bir 600f sahibi bulursam bende bir 600f sahibi olacağım inşallah.
Bir gün mutlaka ...
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Milletin al sat yapmasında sıkıntı yok.Sıkıntı piyasası 12-13.000 tl yi geçmeyecek olan motoru bu fiyatlara alıp 14-15.000 istemelerinden kaynaklanıyor.2 kişi bu fiyatlara çıkarınca hurra elinde motoru olan benim motorunda temiz aga bende satarım o fiyata deyip fiyatı çıkartıyor.Ama tabi hepsi suni , ne satan satabiliyor nede alan alabiliyor.Arada bir bir kaç tane ihtiyacı olan çıkıyor onlarda bir günde zaten satıyor.
Bir gün mutlaka ...
Arkadaşlar motosiklet alım satımındaki ederi tamamen kısmet işi ben 2 ay önce sattığım motoru (600 f), birisi bakmaya gelmişti fiyatı 14,250 yazmıştım baktılar ettiler ustaya göstercez tamam derse 13,500 e fit olurz falan dediler ok. dedim. gittik motorda depo da ve sağ grenajda boya var ama motoru saat gibi dedi, almadılar. Neyse, ilan duruyor bu arada, sonra başka bir arkadaş geldi, ona da bu durumu anlattım. Tamirci böyle böyle dedi dedim, benim için bu dediğin yerde boya olması çok sorun değil dedi. 14 tl yi verdi aldı ve gitti. yani herşeyde bir hayır varmış dedim bende.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)