aranan kan bulundu kacırmayın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...25755937/detay
...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
abi kaç basıyo bu KAMASAKİ
" Eksozunu hicbir 600f modelinde bulamazsınız El Yapımı yurt dışından ithal gelmiştir Yol vermeyen bir arabayi yoldan cıkaracak kadar kudretli bir sese sahiptir sizede öyle geleceginden eminim"
Hahahaha koptummmm :D :D bune çelişki bune perhiz bune lahana turşusu
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------
Buralardayım hocam yaa ekrana ekmek banıyoz
Fenni muayene geldi grenajları söktüm yine, sinyalleri takıcam hazır sökmüşken diyorum alternatör kapağıyla debriyaj kapağınıda boyayım boya işleri yıldırdır beni ,ilan koyarsam "sürtmeden dolayı komple boyalı" yazcam bu gidişle
Boyacıdan geliyorum rengi yaparız ama 60 dereceye kadar dayanır diyo ben bunun rengini nerden bulabilirim yardım edebilecek birisi varmıdır
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Dostum macunluk kısmı hafif birkaç çizik yazıları kapatmıyo oda sadece alternatörde var onları bir şekilde halledicem zatende benim olay renkde , evet 60 dan yüksek dereceleri gördüğü için boyacının yaptığı rengi kullanamıyorum netten de araştırdım 200-300-400 santigrad derecelere dayanan boyalar var ama bunlar (kırmızı siyah gümüş gri) bu sarımsı tonu nerden bulabilirim onu bilmiyorum :(
Selamlar.İnternette 20000 bin küsürlerde dolu eski kasa var acaba güvenilir mi ? Ve kronik sorun var mı eski kasaların.15000 tl bütcem var temiz birşey almak istiyorum.
Ben 2008 yılında bakıyordum, 2006 modeller 20 binlerdeydi. Yıl oldu 2013 hala 20 bin. Ne kadar güzel
Hocam selamlar eskişehirdeyim temiz bir 2. El cbr 600f arıyorum bilenlerden bilgi rica
merhabalar, 11bin km 2006 model 600f tecrübem var geçen haftalarda Soner abinin yeni kasa 600f ini kısa bir mesafe kullandım öncelikle dikkatimi çeken oturuş pozisyonu oldu yeni kasa bizimkilere göre daha dik bir oturuşa sahip,pegler biraz daha ileride sanırım,vites geçişleri çok daha yumuşak debriyaj yağ gibi,son hız denemesi yapmadım tabi ki ama 1-2-3 vitesler benim motorum ile neredeyse aynı gibi geldi bana son hız denemesini Soner abi ilerleyen günlerde paylaşabilir gelelim frenaja Soner abinin F i abs li ve frenler müthiş hayran kaldım çok kontrollü bir yavaşlama sağlıyor (bu arada benim motorumun da balatalar,hidrolik 2 bin km önce falan değişmiştir yani frenajım sağlam :D)
kısa bir sürüş için izlenimlerim bunlar, ben tavsiye ederim,hayırlısı olsun...
kazasız sürüşler herkese...
Hepsi için geçerli değil Reşit kardeşim;
Mesala ben aldığım 600f 2005 model ve ilanda gördüğümde 19500 de idi tam iki ay bekledim ve sonunda motoru aldığımda 20120 de idi.Yaklaşık olarak 6 ay kadar oldu bende bugüne kadar 1250 km yapmışım daha bugün hesapladım.
yani biz öyle gençler gibi her dakka motora binmiyoruz. Benim aldığım kişide aynı şekilde 15700 km civarı almış 16000km de Tüvtürk muayenesi yapılmış, 2014 11.ayında doluyor,yani gerçekten km orijinal olanlar var. benim gibi çok titiz birisi ise,hem arabımzda var birazda o yüzden aslında keyfi biniyoruz herhalde ondandır.
Biz hava bulutlu olsun motora binmeyiz,hele yağmur yağışda asla garajdan dışarı çıkmaz.Yani hal böyle olunca bu km de bulmak zor değil,o kişileri arayıp bulmak zor,
herkese kazasız belasız sürüşler...
Adana dan selamlar...
abicim led stop çok değiştirmiş motoru çok güzel olmuş güle güle kullan maaşallah diyelim
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
bu arada yeni kasa 6f ile bizim f lerin arka maşa(swingarm) aynı sanırım dikkatli inceleyen oldumu? eğer aynı ise yeni kasa f in hugger ı bizim f lere de uyabilir
Valla süper abi allah kaza bela göstermesin Satmayı düşünürsen bilgim olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)