Teşekkürler. 2013 modeller için sadece kırmızı-beyaz renk olduğu söylendi bana. Zaten istediğim renk oydu. Bir de dikakt ettiğim fuar da sadece kırmızı-beyaz rengin sergilendiğiydi . İndirim yerine göre değişiyor. Mnr'den daha önce alış-verişim olmuştu. Onunda etkisi var. Örneğin İzmir'den alsam, 500 TL bile zor indirirler .
Önce emniyet, sonra hareket...
aman aman iyi olmus tekerin duz bassin kazasin belasiz insallah. renk super 20000 liraya bile verseler siyahini hayatta almam. 2013 lerin renklerinin kirmizi beyaz olmasi super olmus benimde gonlumdeki bu motor icin tek renk diyebilirim. demekki almaya kalkarsam sizin oraya mi gelmem gerekecek :D az degil 1000 tl indirim sonucta hehe
Sağolasın. Hepimiz kazasız, belasız kullanalım . Alacağın sıra sorarsın her yere, mnr motor dahil. Hangisi daha iyi fiyat verirse oraya yönelirsin. Sen yine de alacağın zaman bana söyle. Ben sana yardımcı olayım . Beraber de gideriz Kuşadasına, sıkıntı olmaz müsait olduğum sürece...
aslinda butun oklar cbr 600f i gosteriyor, cunku yillik vergisi daha az, nispeten daha az yakiyor, ruzgardan koruyor, abs standart ve 1000tl indirim var
ha z800 un bana gore tek guzel yani, tartisilmaz guzelligi ve bir okadar seksi gorunmesi.. bunun haricinde baska bir artisi goremiyorum. daha cok yakiyor, vergisi iki kat ve daha agir bir motor. yok yok benim hedefim cbr
hadi kardesim motorunu alda yorumlarini bekliyorum
arkadaşlar şu motor hakkında ne düşünüyorsunuz bu fiyata değer mi?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...21314332/detay
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
kışın o fiyata satıyordu ama yetişemedim başkası aldı üstüne baya kar koymuş anlaşılanBir de şu muhabbet varya 600f te temiz ise model önemli değil diyolar ama ben öyle düşünmüyorum
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
pistolero model inanınki önemli degil (5 - 10 sene olmadıkca) yani 2004 değilde 2005 yada 2006 olsa ne değişecek hersey aynı bütün incelik km. kaza boya ve parçalarının durumu bunlar tamam ise modeli düşünmemenizi tvasiye ederim.
Motosikletimi beklerken ve zaman geçmezken, diğer yandan motosikletime rizoma elcik, manet, topuz ve hidolik sıvı kutusu siparişi vermeyi düşünüyorum. Motosiklet geldikten sonra ilerleyen zamanlar da power commander bile takacağım.
Şimdilik elimde motosikletim için aldığım;
1. Black Series V.A.L.E.™ Cat-Eliminator "V3" Slip-on Carbon (M2 Shorty/Kısa) Egzoz
2. Puig ön cam
3. Gömme led ön sinyal
4. Ve led arka stop bulunuyor.
Motosikletimle beraber orjinal aksesuar olarak ise şunları aldım:
1. Beyaz renk Jant Çıkartma seti.
2. Beyaz renk iç çamurluk.
3. Depo ve yakıt deposu kapağı padi.
4. Beyaz renk mono kapak.
5. Beyaz renk karter koruma.
6. Kırmızı renk amortisör koruma.
Artık gelişmeleri motosikletimi aldıktan sonra yazmaya devam edeceğim. Yani Mayısın ortası gibi .
Saygılar herkese.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-temiz-garaj-motorudur-118716314/detay/
Arkadaşlar yukardaki ilan benim. Motosiklette boya var ama motorunda, Yürüyen aksamında hiç bir sorun yok, kilometresi orjinal. Fiyat ben mi yüksek istiyorum yoksa piyasa mı çok ölücü? Herkes anlaşmış gibi 11 bin teklif ediyor. Fikir verirseniz sevinirim...
Nedense ; 600F 'lere aşırı fiyat yazılıyor artık. Ben şahsen 12.500 TL nın uzerınde vermezdim alıcı olsaydım.O da Orjınal KM sınde Hırpalanmamıs ve FULL bakımlı olursa... 2011 Modellerı, 2-3 bin kmlerde 18500 TL cıvarlarına kadar düşmüşken; 2005 modellerıne 13-14 ısteyen arkadaslar var aramızda??? Anlamış değilim
Tabi Herkes kendi çapında fiyat koyuyor ama motorun ederı bellı gideri belli...
Söylediklerim Yanlıs anlasılmasın. 600F leri cok severim. Temiz bulsam alır binerim. Fakat Biraz objektif olmak gerekir bazı konularda...
Simdi bir soru ;
Suzuki nin hangi model hangi markasının gergılerı 600F lere uyuyordu ?
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Dün motorumu sattım 600f ezelden beri almayı düşündüğüm bir motor du ama hala nasip olmadı.Öncelik forumda satmayı düşünen arkadaşlar varsa onlarla görüşek isterim.
Dishchy herkes bir fiyatta hem fikirse bence piyasanın kabül ettiği rakam o dur diye düşünüyorum.Sanada hayırlı satışlar.
Bir gün mutlaka ...
usta sende hep uygun fiyatları buluyosun :D sahibinden.com u elealırsak 2011 cbr600f i 21-22 den aşa bulursan öp başına koy Ben bulamıyorum çünki
BEN BU MOTORU 11E VERİCEKSEM HİÇ VERMEM GARAJDA TUTARIM BARI ICIM DAHA AZ ACIR
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-temiz-arayana-103569037/detay
sizin fikriniz nedir bu motorla ilgili.Bu arada alper hayırlı olsun güzel motor.Kurtuldun Hyosungdan sonunda Kaç model senin motorun,seninkine talip olayım.
Bir gün mutlaka ...
İyi bir pazarlıkla ; alınabilecek bir motosiklet olarak gözüküyor. Yazdıkları doğruysa tabi
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)