aklınızda olsun beyler ;
ya satın F leri tizz sesınden bıkmadınız mı alın suzi
şaka şakaa
F candır
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0699312/detay/
...
aklınızda olsun beyler ;
ya satın F leri tizz sesınden bıkmadınız mı alın suzi
şaka şakaa
F candır
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0699312/detay/
...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Buyrun bugünden sıcak sıcak :D
Uploaded with ImageShack.us
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşlar merhaba. şu motoru almayı düşünüyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...8488942/detay/
sizce doğru seçim mi olur
Yanlış alıntı yapmışsın hacı gel buyur göstereyim özelden yazıyorum teli
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:58 ----------
Pazar günü 600km yol yaptık bittik...
Güzergah : eskişehir-sarıcakaya-nallıhan-mudurnu-bolu-düzce-sakarya-bilecik-bozüyük-eskişehir
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle tekeriniz düz bassın. Eğer nasip olursa bir iki ay içinde 600f almayı düşünüyorum. Ancak bütün motorların km'si ile oynanmış gibi geliyor (paranoyak oldum) bildiğiniz temiz, çok km yapmamış motor varsa buraya yazabilir misiniz?
İstedikleri kadar oynasınlar malibu79 ustan iyiyse zaten sana söyler.Bende senin gibi çok araştırdım o mu bu mu derken şükür 1.sınıf temizlikte herşeyiyle orjinal kazasız belasız,gram boyasız orjinal km de 20120 km de ben aldım ve şuan 20850 de.
Bende kafamda bir motor var,hatta iki motor var ama artıları yanında eksileri fazla olunca insan karar veremiyor.
1-Honda NC700 SA
2-Suziki İnazuma 250cc
bakalım birileri bir alsa yorum yapsa birde yakından görmek istiyorum ona göre karar vericem ama,250cc lik bir motora vergi ıvır zıvır 12750 TL verenler var.Sıfır alıyorsun ama ne bilim 110 beygirlik bir motor yerine 24 beygirlik bir motor almak ve nerdeyse 600f fiyatına yakın.
Birde honda NC700SA oda güzel fakat yıllık vergisi 570 TL sigorta felan yani750- 800TL gibi bir fiyat.Ben bir sene içinde motora binsem bu kadar benzine para vericem.Yani çıkılmaz bir hal.Bakalım biraz daha piyasa ya bakıcam,alanlar yorumlar nasıl ona göre benimde fikrim netleşek.Bu arada bende ilana koydum bu durumlardan dolayı aama hala kararsızım bu sebeplerden dolayı.birdaha da asla belki bu temzilikte bulamıyabilirim diye düşünüp duruyom.O yüzden bulmak gerçekten zor sana hak veriyorum.
ama inş.gönlüne göre bulursun...
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum. Bu motorların piyasası nasıl? 2006 modelleri soruyorum. Sahibinden de çok küçük kilometrede motorlar var açıkçası çok inandırıcı gelmiyor 2006 model motorun 12.000 km de olması. Temiz bir 2006 model 600f 40.000-50.000 km arası nekadar paraya alıcı bulur tahmini olarak nekadar sürer satılması su sıralar. Değer kaybeder mi?
arkadaşlar bende bir f almayı düşünüyorum bu egzantrik gergi sesini kolayca anlamak mümkün mü yani hangi devirlerde belli oluyor.rolanti de falan belli oluyor mu?Forumu biraz okudum 5 -7 bin devir arası hışırtı şeklinde bir sesten bahsediliyor.Yüksek devirlerde ses kesiliyor deniyor.Doğru mudur?Bildiğiniz video var mı?Youtube daki örneklerden olabilr
'78 Peugeot GL 10 - '06 Monero Angel 150 - '05 Kanuni Seyhan 150 - '07 Hyosung Gt 250 R - '12 Hyosung Gt 250 R - '05 Honda CBR 600 F - '08 Honda CBR 600 RR
Arkadaşlar merhaba.
Gün itibari ile gıcır gıcır sıfır kilometre 600FA siparişimi vermiş bulunuyorum . Çoğu orjinal aksesuarlar ile birlikte tüm ödemeler yapılarak sipariş verdim. Onun dışında almış olduğum two brothers black serisi egzoz, gömme ön sinyal, plakalık iptali için sinyalli led arka stop farı ve puig cam da yeni motorumun gelmesiyle takılacak . Allah nasip ederse, mayısın 15'i gibi motorumu teslim alamyı umuyoruz. Fiyatı merak edenler için 24.500'e nakit (Mnr motor Kuşadası) olarak aldım motosikleti. Bu fiyata aksesuarlar dahil değil elbette. Gelişmeleri daha sonra bildireceğim.
Herkese saygılar.
Önce emniyet, sonra hareket...
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)