Sevgili Arkadaşlar kendim için honda cbr 600f sticker seti getirtmiştim fakat o renkteki motor olmadı.Yazılar ve ölçülerini vericem yazı gri renktedir.
full takım set hali 90TL dir.
HONDA----- Büyük olan yazı boy:35.5 cm-----en:4cm
CBR -------Büyük olan yazı boy:38.5 cm ------ en: 5.5cm
600 F yazısı boy 24.5 cm en:5.5cm
HONDA küçük olan--- boy13cm----en:1.5cm
PGM-FI yazısı-----boy17.5cm-----en:2cm
HONDA Amblemli yazı boyu 10cm
Saolasın
Saol..Gel buyur çileme ortak ol
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:26 ----------
Dostum stickerla uğraşmıyıyım diye maskelemeyle uğraşıyorum inşallah ihtiyaç sahibine gider..hayırlı satışlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:30 ----------
Bugün bi hışımla grenajı bıraktım kafa grenajına başladım..boyanın renk tonunun tutmamasından korkuyorum boyacıda 1 saat uğraştık budur dediler verdiler ,bende grenajı boyarsam renk ayırırsa diye işçiliği çok fazla olduğundan ,ilk kafa grenajında denicem bakalım nolcak..Sevgiler
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
http://my.yfrog.com/registration/setlogin.php?login=0735e7a13276c85eb2f86a836e8f495 f
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
http://b1303.hizliresim.com/17/p/l9vx3.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------
Herkese selam bende öğrenmiş oldum resim yüklemeyi arada atarım ortam canlansın
buda benden
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
arkadaşlar ihtiyacı olanlar için burayada bildireyim istedim,
elimde iki takım debriyaj ve fren manetleri mevcuttur,
bir takım KIRMIZI,
bir takım SİYAH
SİYAH OLAN kap kara,
KIRMIZI OLANIN ayar vidalarından biri siyah dieri kırmızıdır,
brader müşteri talebinden sonra yanlış paketlemiş ve göndermiş,
kime gittiğide bilinmiyor,
ve müşterilerdende bir şikayet çıkmadığından malesef bu şekılde kaldı,,,
yarın eyrıntılı fotolarınıda eklerim buraya,
ürün çifti 100 liradır,
ptt kargo ile kapıda ödemeli gönderimler mevcuttur,
sAHİBİNDEN İLAN nO'SU,,,
106699115
sahibinden ilan LİNK'İ
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...6699115/detay/
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşlar
elinde 600 f çanta aparatı olupda satmayı düşünen varsa lütfen bana bi şekilde ulassın 531-266-23-39
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
Alper hayırlı olsun seni gt250r topiğinde görüyodum hadda bi kaç şeylerde sormuştum sattığınıda görmüştüm arayı soğutmadan güzel seçim yapmışsın Allah kaza bela vermesin inşallah..bende sıfır ayarında gt250r düşünürken hasarlı 600F aldık başımıza bela aldık
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------
Hacım galiba ben senden aprillia eksozu almıştım salyangozla son susturucu sahibindene girince aklıma geldi
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
600f im için performans egsoz bakıyorum, tercihim ikinci el. gören bilen varsa görüşebiliriz.
Düşlerim var, Rüzgara ters düşen..
Aynen hacım gazlamanında bi bedeli var geçen hesaplamıştım 43kuruş filan yakıyo km'de
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:26 ----------
Aynen yok hacım uymadı o kesim biçim yapılacak ancak öyle uydurabiliriz herşey sökük halde araya kış girdibende boşladım şimdide bu boya işine sardık F'i bitirince cross'a yönelcem nasip olursa
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)