tamamdır teşekkürler tekrardan ben 1e 1 katıcam safsu+antifiriz peki radyatörün su hortumunu sökünce yedekteki suda boşalmıyormu? onu ekstradan mı boşaltmam gerekiyor sanırım bi hortumla çek yazmışsınız .
tamamdır teşekkürler tekrardan ben 1e 1 katıcam safsu+antifiriz peki radyatörün su hortumunu sökünce yedekteki suda boşalmıyormu? onu ekstradan mı boşaltmam gerekiyor sanırım bi hortumla çek yazmışsınız .
iki yolu var;
1. yol,bitane benzin hortumunu icine salicaksin tahliyenin ,agzinla cekeip vakum olusturacaksin bosalacak,ikinci yol ise koltugu cikar,su tankinin bagli oldugu kuyruk sasisinin vidasini sokup su tankini yana cevirmek,sakin tankin su hortumunu cekmeye kalkma yerine takmakntam bir iskence , ne e ne ayak girmio:-) .bu tank i kendin bosaltacaksin maalesef:-) .
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:00 ----------
vedat abi neleriyle ugrasiom bu ilanini koydum koyali millet boya var dedinmi lagaluga yapio:-) .sanki 14 15 istiyorumda:-) .11 e vericem en son.sanada iyi geceler
adrenalin16 çok teşekkür ederim böyle ince ayrıntılara ihtiyacım vardı tamda benim
hayırlısı olsun abi, ee ne var aklında şimdi
Yeni gelenlere , motor alanlara , almayanlara , düşünenlere , satanlara , satmıyanlara hayırlı ve hayırlısı olsun kazasız sürüşler....
Volkan resimler loading!...biraz geç oldu ama
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
izmire teşekkürler
karıncayı bile incitemiyorum.. deniyorum ama olmuyor, çok küçükler. hemen ölüyolar
Arkadaşlar merhaba,
Yeni nesil 600F kullanıcıları var mı aramız da? Açıkçası fuar da beğendiğim nadir motosikletler arasın da diyebilirim yeni 600F için. Fiyatı da uygun. Eğer duygularıma yenik düşmeyip, mantığımla hareket edersem yeni 600FA'yı tercih edebilirim. Böylelikle farklı bir renk katmış oluruz forumunuza ...
Önce emniyet, sonra hareket...
Arkadaşlar bu gün motoru yıkattım cila vs kullandırmadım cilalı köpükle yıkadılar parladı çıktı bu şampuanlarken
Buda sonrası )
cbf150 - 35.000 km, cbr 250r 9.000 km, Cbr 600f 35 km ::=)))
beyazın derdi cok temiz tutmak silmek ölüm gelir...allah sana kolaylık versin
emrah cım yarın napıyon hava guzel görunuyor 18 derce işin var mı özerlede bulaşalım ufaktan organisyon yapalım ?
....
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Sabah işteyim 6 gibi cıkıcam işten volkan.
F daha garajda zaten aküsüde scooterda
Keşke birkac gun onceden haberım olsaydı olurdu.
Etkınlıklerı en az 3 gun onceden haber verırsenız gelebılırım.
Yanıma gelirseniz pizza ısmarlayabilirim ama
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
iş mi
tmm aga bida üle yaparız 3 gun önceden
ya takviye yapar yola koruz F i
pizza pizzaaa hastayız yarın tayfayı o tarafa cevirmeye calışcam alo derim
ekliyorum kalın yazıyla ilkaydan hiç ses seda yok cıg altın da kalmasın ..bi insan iki kelime yazar kamera aparatı beklerken can vercez
...
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Burada yazdık ayrıca telefonuna mesajda attım fakat geri dönüş olmadı ilkaydan bekliyoruz bakalım ne olcak.
F te sorun yok sıfır akü aldım ona zaten hazırlanması gerekli sadece cıkaracagım zaman hazırlıyım dıyorum.
Yağ ve yağ filtresini değiştircem hava filtresini temizleyip yağlıycam radyatör suyunu değiştircem falan 1 günümü ayırmam lazım artık
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
slm arkadaşlar Adana dan herkese selamlar...
son günlerde 600f imle yakıt sarfiyatı ölçümleri yaptım,şehir içi kullanımda 418TL yaktı.Tabi biraz agresif kullandım sayılır.şehir dışı yani otobanda 150-220 arası ölçüm 490 TL sizlerde nasıl acaba herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
amin hocam sagolasin kusurabakma yeni girdim foruma...
xx istiyorum,nede olsa tana doyamadigim bi motordu,pisman olmustum sattigima.kismet ins.herkeze kazasiz bol surusler.vedat abi siyah daha guzel durmus bencede:-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------
maasallah dostum... gule gule bin insallah.hayirlisi olsun.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)