ya rizoma elcık arıyorum acaba fuarda ucuza bulabılırmıyım
arkadaslar nasilsinIz
bugun ufak bi kaza atlattim okuzun biri soluma girmis tamponuyla hafif tikiladi neyse baktim bisi yok devam et dedim sonra farkettimki sol ayak basamagin baglandigi ucgen ice dogru yamulmus vites kolu zincire surtuyo , soktum parcayi yarin abim presde duzeltecek kazasiz gunler dilerim dostlar saglicakla kalin ;)
unutmadan siparisim geldi satici guvenilir ve ilgili mobil 1 kullanacaklara duyurulur :p
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
aman hocam ben hala kavuşamadm motruma serviste 50bin bakımda p.tesi alıcam
Arkadaşlar elf full sentetik 10w-60 yağı kullanan ya da kullanan birisinden aldığı yorumları olan var mı?
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
600f koltukta artçının öne kaymaması için neler yapılabilir?
Arka kısmına kaydırmaz pedlerden kullandım çabuk deforme oluyor, daha çok kaydırmaz özelliklere olan koltuk kılıfları var, ama türkiyede böyle birşeye rastlamadım.
http://powerhouseperformancecycle.com/store/product_info.php/honda-moto-custom-seat-covers-cbr-600-f4i-p-85
Güzel görünüyor fakat ayak basamaklarını boyamasaydın keşke.
Bu arada plakalıgı değişiyormuyuz
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
tahmin ettigim renk gule gule kullan dostum guzel olmus..
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Merhaba arkadaşlar,
Sizleri yaklaşık 3 aydır forumdan takip ediyorum, 378 sayfanın tamamını okudum çok faydalı bilgiler edindim. İşlerim nedeniyle çok fazla zaman bulamasamda arada sırada etkinlik ve buluşmalara katılmayı severim. Kocaeli - Darıca da yaşıyorum. Son iki sene YZF R1 kullandım fakat makine biraz problem çıkarmaya başlayınca, birazda maddi sıkıntılar nedeniyle elden çıkarttım. Uzun araştırmalar sonucunda, baş ağrıtmayacak, eşimle rahat binebileceğim bir makine olan 600F te karar kıldım. Ağustos sonu aşağıdaki makineyi aldım ve severek kullanıyorum. Havaların düzelmesini sabırsızlıkla bekliyorum, güneşi yakalayınca gazlıyorum Fuarda görüşmek dileğiyle...
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)