Volkan sende gri cok gri gider sana bide kirmizi
ama bizimkilerde (kirmizisiyah) gri pek acmaz
govde rengi kirmizi olabilir ama bence gold baska hava katar
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
ilan linki bu soba boyası gibi olmuş sanki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14356718/detay
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Evet arkadaşlar pazar günü biraz fotolamaya çalıştım yeni motorumu buyrun iyi seyirler
ilk önce hatalarını çektim bunlar hep masraf pufff:
sol grenaj
sağ grenaj
alternatördeki çizikler ve tanımlayamadığım şey :D bu yuvarlak içindeki şık şıklı icad nedir arkadaşlar
debriyajdaki bu lekeler galiba su hortumunun yırtılmasıyla antifriz suyu
bunlarda çıplak F fotoları +18
Saygılar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Volkan egsozu kesss
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
ayırlı ugurlu olsun oceliklee
senın grenajlarda pek bişi yok yaa ınce bi işcilikle lokal boyaylaa olurr iş sticker fln gerek yok bence..
hım bide aldıgın kişi sölememiştir kesın yağ pompası değişmiş yada tamir yapılmış...
o lekelerde antifiriz değil...yağ akmışş ve akan yagı silmek yıkamak yerine balata spreyıyle temizlemişler onun lekeleri ;)
o kırmızıyla gösterdiğin yer aga motoru rolantide calısırken cevir egsoz sesini değiştirio o egsoz desibel ayarı o
evett egsozu gördum aynıı egsozlar bi senın egsoz stıckeri yenı tıp akreplerde olan stıcker..benım egsozun stıcker da can cekisiyo cıkarıp yenısını almam lazım ama kıyamıyom orjınal orjınaldır diye
ha bide arka dısk diyor ki ben 40 bın km devirdim abii diyor...
ha birde :D o kırmızıyla isaretlidiğin yer desibel değil rolanti ayarı
saygılar guzel motor
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
hacım Saolasın Allah cemi cümleye kaza bela vermesin
grenajları böyle takıp kullanıcam biraz ekonomiyi düzeltesiye , şimdi bu kırmızı kuşakları renk fark ediyo onun için komple boyayım dedimde bakalım hayırlısı
aynen bilmiyom dedi açılmamış gibi duruyordu ama yani sıvı conta filan yok civatalardada iz yoktu ne bilem
Allah dan diski uzaktan çekmişim yakın çekim yapsam neolurmuştu inşallah düşülmemiştir yaaa puff içime kurt düşürme hacı :D
çelişdiğin konuyu açarmısın :D desibel ayarı diye bişi mi var başka yerde...rolantisi 1de normal mi :D
tekrar saolasın..
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Bak şimdi motorun alt karter açılmış gbi duruyor fotoğraflarda siyah silikonla kapanmış gibi.
Grenajlar daha önce boyanmış zaten altından eski astar çıkmış.
O kırmızı yuvarlak içine aldığın yerde rolanti ayarı oradan hava ayarı açılıp kapanarak rolanti yükseltip düşürülebiliyor.
1000 devir çok az 1300 civarına ayarla yoksa konjektöre çok yük biner.
Bu arada ne kadara aldın sen motoru?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
tramerde muayeneleri filan çıkıyodu bunun için gönderdim hiç bişi çıkmıyo yani fenni muayene bilgilerine ulaşamadım düşürülmüşse organize ekip tarafından çok güzel düşürülmüş
trameri temiz kazası belası yok
şöylede düşünemezmiyiz kmsi hep şehir içinde yapılmış fren sık kullanılmış :D evet evet böyle düşünelim insanlarda merak uyandırmayalım
Bugün jantları felan söktüm. Yarın boyaya veriyorum son kararım altın sarısı olacak. Arka kuyruğumunda boyası ii değildi onuda boyatmışken orjinal rengi siyaha çeviriyorum...
hayırlısı olsun yeni motor alanlara.
dostum km düşürülmemişte olabilir belki adam satıcam diye hiç masraf etmemiştir motora demem o ki arka balatası bitmiş ve değiştirmeden kullanmış olabilir bu da diski yer,bi balataları kontrol etmelisin durum nedir.
kazasız sürüşler herkese..
Motorun hayırlı olsun bence km doğru büyük ihtimalle için rahat olsun egzost manifoldlarından belli seleside gayet yeni gibi fakat kimler kullandıysa kötü kullanmışlar çok acemiler geçmiş üstünden ama plakası gayet güzel debriyaj tasındaki lekede yağ lekesi belli ama nerden gelmiş fikrim yok kazasız belasız kullan...
saolun arkadaslar Allah size daha iyilerini temizlerini veersin..
seleye ozellikle baktim kmsinin degerindeydi yipranma yok acaba yeni kilif mi dedim ama fabrika kesimlerini gorunce tatmin oldum ve piril pirildi...
ufak bi ayrintiyi fotolamayi unutmusum buyrun buda ustunden cikan akusu...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
bugun ozmert motora gittim grenaj vidasi almaya aman kaybetmeyin dusurmeyin tanesi 4tl made in japan..:p
Serkan hacim senin ozmert motorla kan bagin mi var :D yag filtresine 35dedi 30 olurmus castrol 4litre yagi sordum ona 100dedi hemfikir olduk
ya bugün batmandan temin ettim hemde daha iyi fiyatlara.
Castrol 10 40 Magnetic 4Lt Bölge Distribütöründen 60.00 TL
Yağ Filtresi (Orjinal Mazda 323 ile bizim filtre aynı) 10.00 TL
NGK IMRC9-9H 4 Adet 180.00 TL
işimi görmüş oldum...
Ayrıca akşam kuyruk siyaha boyandı.. Vernik öncesi 600F ve Honda stickerlerini yapıştırdım. vernik üstüne olacak. Renkler süpriz olsun bakalım beğenecek misiniz..
jantların boyasını da ustam almış ben çok beğendim bakalım hayırlısı...
Volkan Far Lensi için cırt tavsiyeni resimlerle bekliyorum...
bujı normal fiyatıı..ama bil ki omurluk 100 bın arkana bakma...
ama hocam onceliklee o dediğin yagı ve filtreyi sakın ama sakın kullanmayın !!!
yağ araba yagı ve arabanın cevirdiği devir en faz la 5 bın..motorun cevirdiği devir 15 bın !!!hem yağ hem filtre iş yapmaz en kısa surede yağ pompan tırt motoru kucagına almaya kadar yolu var..
...
...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)