keyflı bır gun gecırmıssın
Neşenız daim olsun
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
merhaba arkadaşlar. yeni kasa 600f in orjinal ön arka dişli kaç diş?(15/16/...., 44/45/.... ) ve zincir modeli nedir?(525/530/...) kaç bakla?(108/112/...) bilen varmı?
son sürat artırımı için dişli zincir kit olarak değiştirmeyi planlıyorum. normal şartlarda motor 250km rahat yapıyor. koşullar iyi olursa 260da yapabilir. dişli değişimi olarak önerisi olan varmı?? saygılar
cümleten ii akşamlar.. arkadaşlar kırmızı şeytanın jantlarını renklendirmek istiyorum.
Bu konudaki resimli tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. aklımda 2 renk var metalik gri
2. de altın sarısı ama altın sarısına karşı soğuğum...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
eyw saolasın,
emın ol guzel olacak
yarın kirli fakat hazır resımlerını yuklerım
fıberını ve baglantılarını hallettım bu gun,
kurumaya bıraktım...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
daha ben F i alamadım yaa beklemedeyiz nasip bakalım ..kazasız günler
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Zincir dişli ölçülerini bilmiyorum fakat motorunuz üstündeki dişlilere bakıp öğrenebilirsiniz büyük ihtimalle 16,43 zincirde525 dir yanlız motorunuz son viteste devir kesiciye girmiyor ise dişlileri değiştirsenizde son süratiniz artmaz Ama dişlilerle oynayıp motorunuza daha iyi bir ivmelenme ve çekiş sağlayabilirsiniz bu seferde son süratiniz azalır
kırmızı veya siyah düşünüyorum,
motor 2006 kırmızı sıyah cunkı,,,
hoş olacağını düşünüyorum,
farklı bir fikrin var ise ve kafama yatar ise neden olmasın...
bu arada ben yatar,
iyi geceler...
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
kırmızı yada siyah en yakışanı olur güzel yapmışssın eline sağlık ama şevkini kırmadanda söylemek isterim iki malzemede plastik sanırım fiberle yapıştırmak sağlıklı mı ? geçen ben bi plastik malzemeyi fiberle yamayayım dedim gayette sağlıklı yapıştı sanmıştım ama biraz esnettim attı inşallah sende sorun çıkmaz emeğin yazık olmaz kolay gelsin ustam....
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Dostum ilgine ve tavsiyene teşekkür ederim
fakat ilk önce vıdalar ıle adam akıllı sabıtledım araya sac ekleyerek,
sonrasında etrafını zımpara ve spiral ile çizikler attım,
sonrasında fiber ile besledm,
daha öncede yaptığım işlemlerden oldugundan nasıl bir yol islemem gerektiğini bilirim tekrar teşekkürler...
Arkadaşlar işlemler bitti,
macum işlemini gerçekleştirdim,
macun kuruduktan sonrada bir güzel boyarım sonra en son resimlerini yine yüklerim...
bu arada motorunuzun KONJEKTÖR (regülatör) 'ÜNÜN YERİNİDE GÖRMÜŞ OLUYORUZ :=)
bu konjektör eski kasalarda soketli yeni kasalarda bu şekilde kablolu sistemdir..
işte motor üzerinde duruş şekli...
[COLOR="Silver"]
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Eline sağlık on numara olmuş
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)