nerde bu millet,nerde bukadar f ciler yav:-)
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Bugün itibarı ile yoluma yeni scooterım yamaha cygnus rs ile devam edicem
İlkay kamera aparatı ne oldu bu arada
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Satmadım Fi volkan ama çok iyi fiyata buldum cygnusu aldım bende şehir içinde gezmeye scooter olsun heryere Hondayı çıkarmıyorum
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
sagolun .ben iki ay once rr almstim ,kasap bim vatandas toplamis bu arari ve rr elimde yatak sardi.bende rr bozuk haliyle satmaya karar verdim ve 2006 f le taka ettim. benim iki sene once cbr600 f sportum vardi,onda kontagi acinca yesil imo yaniodu sonuodu marsa basiodum.bu yeni aldigim f 2006 olmasina ragmen kontak acinca bile immo yanmiyor.peki kontak acinca immo kirmizimi yanmali yesil mi?
Nostalji yapalım biraz.
Özlemişim keratayı be..
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
...
arkadaslar herkese selamlar
sızlerın bılgısıne ıhtıyacım var ozellıkle tecrubelı arkadasların yedek su deposundakı suyun tamamını boşaltmam hava yapmaya sebep olurmu acaba bılgı verebılırmısınız ordakı suyu tazelemek ıstıyorum antıfiriz ile şimdiden teşekkürler.
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
yeni motor edinenlere hayırlı uğurlu olsun..
ben yarını bi yapamadım olmuyo olmuyoooo
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
hocam rr niye yatak sardigini soyle aciklayabilirim;modlli makinalarin blok vidalari tek kullanimlik,birkez soktunmu tekrar kulalanamazsin.yeni vida almamn lazim.cunki her sok tak yaptiginda vidan1 mm uzuyor ve. tork degerinde sikmaya kalkinca kiriliyor.bu adamlar motoru sokmusler neden bilmem ama,toplarken ayni vidalarla toplamislar ve elle sikmislar.bende 300 km zor bindimm ,bok gevsedi yatak kapti...f lere gelince bugun immo yanmaya basladi,sanirim akuden.immo rengi yesil isik,kontagi aciorum benzin pompasinin sesiyle beraber yayesil immo isik yanio sonuo,daha onceki f sportumda da yesildi....bos lambasidaa yesil (n).sizin immo nasil kirmizi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:39 ----------
hava yapmaz rahat ol.bosaltip yeni suyununekleyebilirsin.hatta zamanin varsa motorun sol tarafinda vites pedalinin ordaki radyotor hortumunu sok,radyotor kapaginida ac,(tabi sag sol karenaji sök)suyu bosalt ve sonrasinda yedek su tankinida bosalttiktan sonra,soktugun sol taraftaki hortumunu yerine tekrar tak ve radyotore suyu doldururken bi yandan sok elinle demin soktugun hortumu sık bırak ki su dolana kadar hava yapmadan su dolum islemi gerceklesir.sonra radyotorun kapagini kapat ve su tankinida doldur antfrizle.motor rolantide fan acana kada calissin ve fanin durmasinida bekle.fan acti ve durdu diyelim sonra motor sogdugu zaman yedek su tankindaa eksilme varsa ilaveni ordan yaparsin.karenaji tekrar sokmezsin ok.kolay gelsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:49 ----------
sagol dostum hayirli olur insallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
bende bu arada anadolu yakasinda oturuyorum.kemik tayfadanim.ilkay ve çakalaz beni tanir.2007 xx im de oldu zamaninda 8 ay binmistim,lakin sattigima esekler gibi pismanim...çakalazda bilir xx imi.
arkadaşlar yabancı bir sitede sağ ve sol grenaj etiketlerini buldum,
ortalama 120 liraya gelıyor,
ben kırmızı etıketlerden sıparış verdım,
motor kırmızı siyah oldugundan ihtiyacım onlara cunkı,,,
etiketler gelsın duruma gore resımlerını ve sıtenın adresını yazarım sızede,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaslar bu topik hic guncel degil,ya. nerde bu millet nerde bu devlet:-)
çok guzel kar yağışı varr bugun F lik değil ama tam cross luk
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:13 ----------
aylak lık zor iş
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
.
.
arkdslar motoruna son zamanda trafik sigortası yaptıran oldumu fiyatlar çok yukselmiş diyorlar
.
...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)