http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12077325/detay
ilanlarda gözüme carptıı !
motor komple cin grenajlarıyla giydirmişlerr ön ve yan grenajlar cin okeyde arka kuyruk grenajını çin oldugunu nasıl anlıyoruz ??
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
@ Volkan
hacım nerden anladın çin grenaajı olduğunu bizide aydınlatırsan sevinirim
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Buldum gibi süpriz yapcam ) subayla anlaşmaya çalışıyoz esas duruşumu beğenmemiş
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
evet farkettim bi 600F in farıda böyleydi, dedim bakmaya gelcem adam yıkamış farın içi buğu yapmış buğuyu gidermek için uzunları yakmış o anda baskın yapmıştım
Dostlar 600f e yeni akü alcam kaç amper olmalı , bide ne marka olmalı filan..önerileriiniz nelerdir....
Sana tavsiyem sakın yuasa alma 3 senede 2 yuasa bitti paranı çöpe atma motor çalışmayınca bütün karizması kaçıyor normalde yuasa yt10s 8,6 amper ben rialli çin malı kuru akü almıştım 9 amperdi galiba 2 sene kullandım sonra kazadan sonra sattım hala canavar gibiydi bir tanede arkaşıma almıştım onunkisindede sıkıntı yok kutusunu buldum şimdi modeli GTX9-BS rialli 50 liraya almıştım zamanında 600f akü kutusunda 2 adet plastik takozu çıkardıkdan sonra tam oluyor
Motoru değil 1000 km'de 500 km olmadan sorun yaşatabilecek Kullanıcılar biliyorum,
Ben hiç Düşünmeden Bakımlarımı yapıp 3000 Km lik gezi yaptım sorunsuz,
1000 KM bunun için hiç bişiy değil emın olabılırsın,
Sonucta ustan ıle gelecegınden diye söyledim,
Gelır Buraya Ustası der BU MOTOR ALINMAZ MOTORU SORUNLU der ise geri dönüş masrafını cebimden karşılayacak kadar kefilim motoruma,
Forumda yaptıklarım zaten yazılı,
Sanırım Yeterınce Tatmın edıcı olmuşumdur,
Yerim Yurdum Bellı,
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
galiba o aküden yok http://www.rialli.com/urunler/motors...let-aku-grubu/
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
en önemlisi kaç amper olmalı ??
kaç amper olmalı yardım edebilecek F'ci arkadaş yokmu yaaav
görünüş olarak cbr250 liği andırmakta,
arka koltukta daraltma yapılmış, bu touring tarzında uzun yol artçılı seyehat edenler için biraz eksi bir durum oluşturmuş, arkaya alınabilecek yükler için ip bağlantısı olsun el tutamacı olsun touring motorundan çok kısa yol, şehiriçi motoruna kaydırılmış.
biraz daha sport görünüş elde edilmiş, edilmiş ama hani güç bu defada güçten taviz verilmiş güçü öyle böyle değil 80kw dan 75kw ya hani daha sport ama gücü azaltılmış. Bir amaç yok
Arkadaş bu motoru yapacakasan madem biraz daha sport yaptın o zman hp sini arttır 110-115 yap çokta arttırma zaten 600rr ın bir fonksiyonu kalmaz, eee ozaman gezi modeli olsun olsunda torkunu arttır madem.
oda aynı arada sıkışmış garip bir model
Ön tasarım olarakta pekte beğenilmedi, tak parça ön far çok kötü, bu fartasarım konusunda italyanlar çok iyi.
Göstergeler dijital herhangi bir skutır göstergesi gibi
Hal böyle olunca honda çooook bekler satılsın 600f diye
Honda önce bu konuda iyi bir pazar araştıracaktı,
zamanında yarış pistlerinde 600fler vardı
hem yarış ruhunu koruyan alabildiğin en yüksek güç olacak motorda 600rr gibi,
hemde biraz daha yumuşak olabilmeli sürüş modları gibi
artçı için rahat bir koltuk, uzun geziler içinde biraz daha yüksek gidon, arkaya yan çantada takılabilmeli
yani gezecek adam bu motordada rahat etmeli
bu konularda eski kasa 600f daha başarılı
Yeni kasalarda, honda düşünmüş 600cc liğe geçmek isteyen vatandaş ilk bunla yaşasın 600lük tadını yumuşak yapalım, motoru yumuşak huylu olsun şehir içi kullanımı düşünülmüş,Öyle uzun süre yollarda bu motorla gez diye değil, zira touring modellerimiz de var VFR gitsin onu alsın demekte, Bu yeni kasa 600f bayanlarımızada iyi gider bu arada
Saolun dostlar cuma günü satış var heyecandan günler geçmiyo :D
herkese merhabalar.arkadaslar dun itibariyle bende 2008 600 rr mi 2006 cbr 600 f ile takas ettim.600 rr i 18 bine almistim ,lakin kasap bi motorcu toplamis elimde kaldi makina!benim bi sikintim var,daha once 2002 cbr 600 f sportum varken,immobiliser isigi normalde kirmiZi yanip sonmuyordu ama en azindan kontagi acinca yesil yaniodu ,bu f 2006 ama immobiliser hic yanmiyor,sizinkilerde nasil acaba?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:18 ----------
yeni kasa f ile gazlamak nasip oldu,fakat hiç hosuma gitmedi.makina altinda kayboluyor,ustune yatiosun burun yok'altinda bisiklet var sanki:-) .hornetin karenajlisi nede olsa...tavsiye etmem...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
arkadaslar kavacikta tugaç usta var,hem ucuz hem kaliteli is yapar.motorunu boyatmak isteyene tavsiye ederim.bende namini siteden duydum gittim yanina,cok isimizi yapti,on numara isciligi ve insabligi.bilen bilir beyaz bi f boyamisti daha evvel forumda gormustu herkes. numarasi 05352599060 tuğaç
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)