yaa bu 600f beni kendisine aşık etti. Hyosung GTR dan sonraa mükemmel zevkli.
yaa bu 600f beni kendisine aşık etti. Hyosung GTR dan sonraa mükemmel zevkli.
cbr250r mi yeni sattım. sahibinden temiz ve kazası olmayan 600f bakıyorum arkadaşlar. istanbul'da satan varsa mesaj atsın.
arkadaşlar bende kızımı sattım kaporasını aldım yarın nasipse satışını yapacagız :(
hayırlı ugurlu olsun alanada satanada,
ben satmayı düşünmüyorum,
kısmetse 5.ayda düğünüm var
belkı seneye kışa doğru
tabi satsamda bi transALP alırım sanırım
malum uzun geziler tek olmayacak haliyle
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
İyi geceler arkadaşlar;
http://www.motosiklet.net/forum/sati...parcalari.html
üstteki linkte bulunan konu hala günceldir. Projemize gelir için, motorunu söküp kullandığımız motosikletin geriye kalan parçalarını satıyoruz.
Eğer ekibimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz facebook grubumuza bekleriz: http://www.facebook.com/ITUFormulaSAE
---İTÜ Makina Mühendisliği 2009---
2009-2010 UYARI Model Uydu Takımı
2010- ? ITU Formula SAE Takımı
Kardesim ben egsoza talibim fiyat uygunsa gelir alirim istanbuldayim sislide
Korkarak Yaşıyorsan Hayatı Seyredersin (Cambaz)
arkadaşlar kızımı sattım malesef:( şuan artık f siz bi vatandaşım .
Uzama sahnesindeki motor 2005 600F, fakat kaza sahnesinde ducati 1198 kullanılmış.
Sanırım 600F yere yattığında ortaya çıkan görüntü yönetmenin hoşuna gitmemiş.
Tahminimce uzama sahnesinde 600F kullanılma nedeniyse arka plandaki 4silindir sesi yüzünden.
Yani ducatiyi gösterip o sesi koysalar hass ordan derdik.Zevkli adammış kaliteli bir video ortaya çıkmış.
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
way arkadas bı ıse cıkıp forumdan uzaklastık neler donmus neler (=
Neyse herkese sılıfkeden selamlar
2003 model iyi temiz o da güzel de şu 20000 km işine inanmayın. Yıl başına 10.000 koy derim ki yılda 20.000 km yapan insan sayısı bile az değil. Türkiyede km sayaçları oyuncak olmuş resmen. Bu yüzden yurtdışındaki makinalar 200-300.000leri görürken bizdeki motosikletler 50.000'i görünce bitiyor. Sinirlerim bozuldu gene yaa
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
herhese merhabalar
arkadaşlar bizim motorların jant göbeklerine yağ sıkılabılıyormu bunun nasıl yapıldıgını bılen varmı yada yapılıyormu bılgı verebılırmısınız
kıyıyı kaybetmeyi göze alamayanlar yeni okyanuslar keşvedemez.
2003 20.000 cok zor bi ihtimal 9 sene yilda 2200 km yapar benim 2. 600f im aldigimda 40000 deydi 2006 model simdi 45000 de alali 3 ay oldu ve benim bide scooter var bu motoru almaya niyetlendigimde bitane balikesirde buldum 15000km orjinal dediler telefonda istanbuldan kalktim balikesire gittim gorur gormez anladim mumkun degil dedim idda ettiler tramere plakayi msj atmistim gitmeden orda cikmadi muayeneye girdigindeki km si şase numarasina balikkesirdeyken msj attim 35 000 de 2009 senesinde muayeneye girmis haybeye yol gitmisiz şase numarasina msj at motorum gecmisini bilenler varmidir honda servisine gotur orda kayit varmidir ancak boyle bulabilirsin km sini motosiklet sehir degistirdiginde plakada degisiyor dolayisiyla kayit sifirlaniyor bu yuzden en garantisi şase numarasindan baktir servisede tramerede gercekte 20 000 ise ki cooooook zor ozaman 12 eder ama sunuda unutmamak lazim hersey km diil denyonun tekidir kullanan arkadas motor isterse 10 000 km de olsun bitirmistir makinayi
Korkarak Yaşıyorsan Hayatı Seyredersin (Cambaz)
ben 13.150 ye verdim motoru birincisi 2003 model motor 20.000 de olamaz benimki bile 2007 modeldi orjinal 26.500 km deydi fazla kullanılmadığı halde 2003 motorun çok çok temiz olması kaydı ile max 10.000 tl eder hem 12.000 tl varsa git 2006 model temiz bişi alırsın karar senin
arkadaşlar trw lucas marka ön arka fren balatası aldım komple 200tl verdim sizce nasıldır bu balatalar kullanan varmı? kalitelidir diye aldım ben daha taktıramadım üzerindeki balatalar daha yeni fakat kalitesi düşük o yüzden aldım frenaj da iyileşme olurmu sizce yorumları bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
arkadaşım sana 2 kere özel mesaj attım bir tanesinde bakarım dedin sonucu belirtmedin 2.sinde cevap yazma tenezzülünde bile bulunmadın k.bakma ama samimiyetine güvenmiyorum ilan vermişsin sorulara cevap vermiyosun 1 aya yakın senden cevap beklemiştim arkadaşların bilgisine...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)