4 Silindir Motoru 250 CC kullandığın kadar rahat ve süreklı kullanamayacağın kesındır...
Parça ve Yakıt sarfiyatı acısından...
4 Silindir Motoru 250 CC kullandığın kadar rahat ve süreklı kullanamayacağın kesındır...
Parça ve Yakıt sarfiyatı acısından...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ya arkadaşlar birşey soracagım benim motor bildiginiz üzere orjinal gri daha yenide aldım bendeki mavi tutkusu yüzünden acaba motoru mavi veya kawasaki yeşili yapsam nasıl olur sizce?
Sakın yapma çakma olur herseyin orijinali guzeldir
Korkarak Yaşıyorsan Hayatı Seyredersin (Cambaz)
Ama kawasakı yeşili diyorsun
Kawa Al En Yeşilinden ;)
yada RR al dilediğinden...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
yok ben hondanın makinasını kawanın yeşilini seviyorum ayrıca mavide olabilir ya :D neyse motorumu uzun bi süre kullanmayı düşünüyorum tabi aksi bişi olmadıkça allahın izniyle bu arada gönderdiğin depo kapagı pedi geldi yapıştırsım cillop gibi oldu :D
Ozaman bı takım daha grenaj al istediğin renge boyat madem uzun süre binicen hosuna gitmesse grenaj takımına talibim siyah mat kaplatir kullanirim
Arkadaşlar bebeğimi satıyorum, ilgileneniniz olursa ^^ İlan hala onay sürecinde sanırım.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0472586/detay/
Ben Giderim O Gider, Altımda Tin-Tin Eder
Serkan bı görüşmedik be kardesim. motor öle kaldı 170 e fan motoru buldum alıp takıcam bugün.
bu arada bitane Scooter aldım fiddle 125 hem Hanım'da kullaniyo bende ise gidip geliyorum sehir icinde racing zor yazık motora sürekli trafikte harcamıyordu herkese tavsiye ederim 600f e bı branda aldım yağlayip yıkayıp hafta sonu gazlicam Eskişehir yolu 10 numara scoterlada sehir icinde ufak ufak
ya arkadaşlar sorcam sorcam unutuyorum benim motorun fanı 106-107c devreye giriyor 104c gibi de duruyor bu normalmidir? bide genleşme kabındaki sıvının seviyesi nerde olmalı tam kapağa kadar dolumu olmalı yoksa bi çizgi var oraya kadarmı?
Fan Normal değerlerde acılıyor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
arkadaşlar mrb. bugün 2012 hyosung gtr250 mi sattım. ve 600f almak istiyorum.
aşağıdaki ilan hakkında bilgisi veya yorumu olan varsa sevinirim.
birde şehiriçi tahmini ne kadar yakar acaba...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7671962/detay/
bence çok oynanmış bi motora benziyor fiyatıda diğer temiz f lerle karşılaştırırsak düşük genede tercih senin gel benim motoru satayım sana tabi üstüne daha koyarsan :D
merhaba gursus
bu ürünü kullandım kotlar ile tutunması gayet başarılı.
hele cordura pantolonuma yapışıyor sanki
bence denemekte fayda var.
Imza mi?? Nereye Atayım
ortalama şehir içinde ne yakar bu makina?
benim motor ile çok eski model olmamak kaydıyla 600f takas yapmak isteyen olur mu aranızda arkadaşlar?
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphoto...88381655_n.jpg
motor 06 model kuyruk 2004..yan grenajlar F sportun grenajı boyalı demeye gerek yok stn..gideonda sağ sol denge topuzları yok.. eksoz yapma bişi traş..lastikler bitik..plakalıgı kesmişler..belliki tam bi apaciymiş kullanıcısı..tamm ciğeri önemli makyaj sonra gelir ama fotolar böyle olunca ciğerinden de insan suphe duyar görmek lazım dinlemek lazım..bi kafa grenajı cin değil orjinal :D bu motora bu fiyat cok ta uygun değil..
...
www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-2012..23.000-km-full-plusfull-129244893/detay
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)