http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5141389/detay/
Çok severek kullandığım motorumu düğünümü yapmak için satıyorum... Motorun hiçbir eksiği yoktur. İlgilenen arkadaşlar günün her saati ilandaki numaradan bana ulaşabilir.
extrem senin F ne renk ki burgazda zaten 3tane yokmu isim ne arkadasım yarın öglen ugruycam kısmetse
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:12 ----------
vlkn numaranı göremedim 5324819808 benim no tanısalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
vlkn numaranı göremedim 5324819808 benim no tanısalım
Kırmızı mavi beyaz bendekisi eğer şimdi gelirsende müsaitim.
sahura kadar açık oldugumuz için akşam 8 den sabah 4e kadar dükkandayım.
telefonum : 0542 228 32 44
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
arkadaşlar merhaba. 600 F lerin 04 - 05 - 06 modellerinin hepsi enjeksiyonlu mu?
Kasa Değişimi ile karbüratör değişi yaşayan Motordur CBR 600F
Yani Tırtıl Kelebek Olunca İçeceğinide Değiştirdi
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaslar size bir soru amartisör hidrolik yagı kaç senede bir degişiyor? Hangi yağ kullaniliyor? Değişimi yapan bilen gören arkadaşlardan yorum bekliyorum. Birde hic organizasyon yapmıyoruz şu ramazan bitsinde bir mangal yapsak bostancı sahil tarafında nasıl olur? Herkese iyi gezmeler
Onur zaten organızasyon var,
Karamürselde İftar Verılıyor C.tesi akşamı...
Sanırım Haberin Yok???
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Beyler malum yeni 600F de arka çamurluk olmadığı için baya çamur sıçratıyordu etrafa. Orjinal arka çamurluk diye sattıkları şey kırmızı küçük dandik birşey fiyatı da baya bi fazla ağıza alınacak gibi değil.
İnternetten yaptığım araştırmalar üzere portekizde www.lacomoto.com diye bir firma buldum ve oradan boyanmamış carbon fiber bir çamurluk aldım 2011 600F e özel. Hasanpaşa'da Şeref usta sağolsun mat siyaha boyadı ve işte sonuç:
Teşekkür. Çamurluğu usta yapmadı o siteden aldım postayla tr ye geldi. Boyayı yapan Şeref usta 0555 6629191. www.motoboya.com
haberim var serkancım ya ama ben bu hafta 16:00-00:00 çalışıyorum yoksa gelmeyi çok istediğim bir organizasyon senin katılacağınıda okudum beraber giderdik iyi gaz açılırdı hakikaten neyse nasip değilmiş
konuyu biraz daha açabilir misin nasıl değiştirdin ne yağ kullandın bende kendim değiştiririm benim süspansiyonlar baya sertleşti bu yüzden kesinlikle
Okumak cehaleti giderir, öküzlük bakidir.
street king
şeref usta mı?
ASLA !!!
geçen sene motorumu orada komple boyattım ve sonuç rezalet ötesiydi..
boya portakal gibiydi tamir ettiği parçalar otomobil macunu ile yapılıp bir zaman sonra yine çatlıyor...
üstelik marka model renk pantonesi olduğu halde renk tam olarak 1e1 doğru değildi
sonra zaten malum talihsiz bir kaza geçirdim ve tüm parçaları boya için bursaya gönderdim
sonuç mükemmel... bir çin grenajı fiyatı vermeme fazlasıyla değdi...
siteden extrema'da aynı yerde boyattı sonra oda bursaya gönderdi tüm grenajları benim gibi kendisinede sorabilirsiniz
bu tarz ufak parçalara yaptığı boya çok gözünüze batmayabilir. evinizin bahçesinde sprey boya ve ısıya dayanıklı sprey verniği ince bir tabaka uygulayarak kendiniz bile yapabilirsiniz...
hiç bir şekilde şeref ustayı tavsiye etmem ondan
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
İlkay dostum dün tesadüfen karşılaştık çokta laflayamadık acelemiz vardı kusura bakmayın,
Benim motorun boyasını gördün ben bir çok arkadaşımı yönlendirdim ve çok memnun kaldılar. Kavacıkta Tuaç ustaya bence işinin gerçekten ustası olmuş, malum benim motoru o boyamıştı ve çokta güzel yapmış şu güne kadar hiçte sorun yaşamadım hatta motor onarılmış grenaj üzerine dururken düşmesine rağmen ufak bir çatlak bile yok...
Saygılarımla...
Ben değiştirmedim, usta değiştirdi zira zor bir işlem bana göre. Ön lastik ve amortisörler sökülüyor, amortisör borusu felan çıkıyor, sonra içindeki yağ boşaltılıyor ve yeni yağ koyuluyor. Yağ olarak Castrol Fork Oil kullanmıştık, içinden çıkan siyah su gibiydi yağ özelliğini tamamen kaybetmişti bu yüzden motor virajlarda zıplayp duruyordu. Amortisör yağını değiştirirken iki amortisörün aynı ölçüde yağ konulmasına dikkat etmek gerekiyor yoksa yolda giderken ön süspansiyonlar huzursuzluk yaratır kullanıcıda. Ayrıca miktar da önemli, çok sert veya çok yumuşak olmaması lazım, bu yüzden biraz zahmetli bir iş.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)