Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
01 Mayıs 2010, 23:56
selam arkadaslar bbugun benim f in egzozunu aldığım ikinci el devil marka egzozla değiştirdik ses felan güzel oldu ama f1 ışığı yandı ve sönmüyor motora zarar verecek bir durum olabilirmi acaba merak ediyorum birde bizim motorlara en uygun olacak yağ markası ve tam yağın numarası nedir ilginize teşekkur ederim
Reklamlar
-
02 Mayıs 2010, 03:17
kemalk adlı üyeden alıntı
Valla ben senin ampülü görmedim.Sen hep öndeydin çünkü
Mangal nasıldı bu arada?
Neyse ilk görüştüğümüzde biraz arkandan gelirim artık mecburen
Ayıptır söylemesi, mangal olayı bombaydı valla, afiyetle indirdik mideye nevaleyi Yeşim'le
Bir dahakine kısmetse gideriz beraber inşallah.
yorulmaz50 adlı üyeden alıntı
selam arkadaslar bbugun benim f in egzozunu aldığım ikinci el devil marka egzozla değiştirdik ses felan güzel oldu ama f1 ışığı yandı ve sönmüyor motora zarar verecek bir durum olabilirmi acaba merak ediyorum birde bizim motorlara en uygun olacak yağ markası ve tam yağın numarası nedir ilginize teşekkur ederim
Dostum hayırlı olsun egsozun, FI ışığıyla alakalı bir önceki sayfada @kervangeçmez detaylıca anlatmış, bir göz atıver istersen.
Yağ konusunda da, kullanma kılavuzunda yazan 10W-40 veya 10W-50 değerlerindeki kaliteli her türlü yağı kullanabilirsin, ama tabiki özellikle motosiklet için üretilmiş yağ olmasına dikkat et.
Ben marka olarak sadece aşağıdaki 2 ürünü kullanıyorum motorumda ve memnunum :
http://repsolturkey.com/moto_sintetico_4t.html
http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7019439
Bunları alacağın zaman 4 lt.lik ambalajda alırsan daha hesaplı olur, ben Repsol'ü 75 TL ve Castrol'ü 80 TL'den alıyordum yanlış hatırlamıyorsam en son.
-
02 Mayıs 2010, 04:16
Resim
arkadaşlar elciklerle manetleri taktım resimleri çektim ama buraya nasıl koyacağım
-
02 Mayıs 2010, 07:25
-
02 Mayıs 2010, 21:40
dreamdark adlı üyeden alıntı
Neyse ilk görüştüğümüzde biraz arkandan gelirim artık mecburen
Ayıptır söylemesi, mangal olayı bombaydı valla, afiyetle indirdik mideye nevaleyi Yeşim'le
Bir dahakine kısmetse gideriz beraber inşallah.
Dostum hayırlı olsun egsozun, FI ışığıyla alakalı bir önceki sayfada @kervangeçmez detaylıca anlatmış, bir göz atıver istersen.
Yağ konusunda da, kullanma kılavuzunda yazan 10W-40 veya 10W-50 değerlerindeki kaliteli her türlü yağı kullanabilirsin, ama tabiki özellikle motosiklet için üretilmiş yağ olmasına dikkat et.
Ben marka olarak sadece aşağıdaki 2 ürünü kullanıyorum motorumda ve memnunum :
http://repsolturkey.com/moto_sintetico_4t.html
http://www.castrol.com/castrol/produ...tentId=7019439
Bunları alacağın zaman 4 lt.lik ambalajda alırsan daha hesaplı olur, ben Repsol'ü 75 TL ve Castrol'ü 80 TL'den alıyordum yanlış hatırlamıyorsam en son.
çok teşekkur ederim kardesim tekerin düz bassın rezervin yanmasın )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:31 ----------
mete_han adlı üyeden alıntı
abi bunun cbr olanı yokmuydu ??
-
02 Mayıs 2010, 22:21
Rica ederim, aynı dileklerle.
-
03 Mayıs 2010, 12:44
Emre nerelerdesin yahu
bak sen topiği bırakırsan almam ben 600f. sonra kime ne sorucaz ne danışıcaz.
sen bu topiğin herşeyisin varol nurol
amma damardan girdim bi tur verirsin dimi motoru artık özledim de 600f'i ))
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
03 Mayıs 2010, 17:19
Ayıpsın kanka al gez dolaş
-
04 Mayıs 2010, 01:08
-
04 Mayıs 2010, 01:36
Abartmayın yahu o kadar. Forumda benden çok daha bilgili bir sürü arkadaş var, ben kendi bildiğim kadarını paylaşıp yardım etmeye çalışıyorum sadece, o kadar.
-
04 Mayıs 2010, 10:46
Emre moderator olsun diyenler !!!! )))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:37 ----------
bu arada benim motor henüz satılmadı. satılır satılmaz 600f arayışını sonlandıracağım inşallah.
ama niye sattım niye alıyorum diye düşünmüyo değilim gözgöre göre aptallık oldu benim yaptığım boşu boşuna masraf yapmış oldum aman neyse canım sağolsun derim hem benim 600f in lastikleri de bitmişti artık 0 lastikli, camlı, egzoslu bişey bulmaya çalışıcam ))
-
04 Mayıs 2010, 10:59
@ chopperrider;
Abi sana Direksiyon hakkında bişey yazmıstım sahibinden.com'da
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
04 Mayıs 2010, 11:12
cakalaz adlı üyeden alıntı
@ chopperrider;
Abi sana Direksiyon hakkında bişey yazmıstım sahibinden.com'da
cevap yazmıştım sana o gün gelmedi mi sana ???
-
04 Mayıs 2010, 12:46
arkdaşlar ben bişey sormak istiyorum bu 600cc lik motorlarda düşük devirde motoru sıkıştırmadan kullanıldığında 5.viteste uzun yolda 120 km la sabit gidildiğinde yakıtı 250cc motordanda az yakıyo deniyo bu doğrumudur
-
04 Mayıs 2010, 14:12
aquax adlı üyeden alıntı
arkdaşlar ben bişey sormak istiyorum bu 600cc lik motorlarda düşük devirde motoru sıkıştırmadan kullanıldığında 5.viteste uzun yolda 120 km la sabit gidildiğinde yakıtı 250cc motordanda az yakıyo deniyo bu doğrumudur
her araç, motosiklet olsun otomobil olsun son vites dişlisi ekonomi amaçlıdır. Hangi hacimde olursa olsun en üst vites dişlisinde (yeni nesi tüm 600cc ler 6. vites dişlisine sahiptir) yani 6. viteste max. torku veren devir bandında kullanılırsa optimum yakıt tüketimine ulaşılır. Ancak bu durumda 250cc bi motordan daha az ya da daha çok yakar denebilir mi ölçüp bakmak lazım.
Ancak şunu birebir gördüğüm için söyleyebiliyorum ki 1000cc bir supersportla 600cc bir ss aynı sürat bandında seyrettik ve fireblade benim 600f ten daha az yaktı. sonuçta ben 200 km/h için 10.000 rpm çevirmek durumundayım ama adam 8.000 lerde rahat o sürati yakalıyordu.
Yalnız bu noktada yanlış yapan arkadaşlar var az yakıcam diye her koşulda 6. viteste gitmeye çalışanlar var (yokuş çıkarken vs.) bu halde devir iyice düştüğü için motor ve şanzıman zorlanır hem de tork olmadığı için fark etmeden gaz kolunu daha fazla çevirirler ve hem motor kurum bağlar hem de fazla yakarlar. uygun vites seçilmelidir her zaman.
-
04 Mayıs 2010, 14:31
selam arkadaşlar.
Ben hasarlı bir 600f arıyorum 2006 model tercihimdir.
Zaten bir tane var ama benim niyetim hasarlı bir 600f alıp sil baştan birçok şeyini değiştirmek.
Yeterki makinası sağlam olsun.
Şase,grenajlar,jant. ve birçok şeyini kendime özgü yapmak istiyorum.
Elim de yeterince makina var.
Zaten şu an otomotiv yedek parça imalatı yapıyorum.(şase,kaporta bağlantı elemanları vs.)
Sizler den hasarlı bir 600f bulma konusun da yardım bekliyorum(şanjıman ve motor kısmı sağlam olsun bir de evrakları sağlam olsun yeter.)
Şimdiden teşekkür ederim.
-
04 Mayıs 2010, 14:34
sercanf4 adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar.
Ben hasarlı bir 600f arıyorum 2006 model tercihimdir.
Zaten bir tane var ama benim niyetim hasarlı bir 600f alıp sil baştan birçok şeyini değiştirmek.
Yeterki makinası sağlam olsun.
Şase,grenajlar,jant. ve birçok şeyini kendime özgü yapmak istiyorum.
Elim de yeterince makina var.
Zaten şu an otomotiv yedek parça imalatı yapıyorum.(şase,kaporta bağlantı elemanları vs.)
Sizler den hasarlı bir 600f bulma konusun da yardım bekliyorum(şanjıman ve motor kısmı sağlam olsun bir de evrakları sağlam olsun yeter.)
Şimdiden teşekkür ederim.
hasarlı çevremde yok olursa yazarım ama eğer böyle bir plan varsa 600f'ten street fighter yapmanızı tavsiye ederim. tüm grenajları söküp, kuyruk şasesini kesip kısaltıp yükselterek, 240mm arka lastikli, beşgen farlı ve dijital göstergeli harika bi çalışma olur.
benimde ilerideki hayalim 4 silindirli bi custom fighter yapabilmek...
-
06 Mayıs 2010, 17:19
arkadaşlar uzun aradan sora geldim egzos arıyorummm yoshi. akrap. devil. üçünden birini düşünüyorum.
-
09 Mayıs 2010, 23:14
-
10 Mayıs 2010, 05:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)
Bu Konudaki Etiketler