Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kendi tecrübem doğrultusunda, 600F ya da her türlü büyük hacimli Sport makina öncesinde ben Hyosung GT250R'ı tek geçerim. Bence fiyat performans ve fiziksel özellikleri bakımından geçiş motoru olarak en uygun makina.
    kesinlikle katılıyorum. Türkiye'de yüzüne bakılır tek racing tarzı motor GT250R..

bende 40gün CBR125, 4 ay GT250R kullandım. 15 gün öncede 600f aldım.. şu an oldukça rahatım...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zeymen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 F
    Teşekkür ederim.
    Açıkçası bir daha aynı işi yapmayı hiç gözüm yemiyor, çok uğraştırıyor gerçekten de.
    Medya mensubuyum bu arada.

aslına bakarsan böyle bir işi becerebildiğini düşünerek ben, seni reklamcı tasarımcı yada ne biliyim oto modifiyecisi felan sandım

ErTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vaRRdı
    Emrecim ellerine sağlık... Nefis olmuş....

Cidden çok iyi olmuş... Senin motosikletin nadide bir parça olma yolunda emin adımlarla ilerliyor... Bunu satmayada kıyamaz insan...
    ... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
    ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
    ''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''

emre abi eline saglık gercekten cok iyi bi işcilik olmuş benimde kafamda tilkiler gezinmeye başladı simdi .hersey tamam ama katlanır plakayı nası hallettin orasını tam anlamadım hazır mı buldun yoksa motor mekanızmasını ve plakalık kısmıda senın işciligin mi?
    ([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı zeymen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslına bakarsan böyle bir işi becerebildiğini düşünerek ben, seni reklamcı tasarımcı yada ne biliyim oto modifiyecisi felan sandım
    Yok, ama elimden geliyor çok şükür.

Alıntı ErTech adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emrecim ellerine sağlık... Nefis olmuş....

Cidden çok iyi olmuş... Senin motosikletin nadide bir parça olma yolunda emin adımlarla ilerliyor... Bunu satmayada kıyamaz insan...
    Sağol Ertekin'cim, aynen dediğin gibi valla, duygusal bir bağ oluştu motorumuzla aramızda Emek var üzerinde bir sürü, zevkimize göre özelleştirip güzelleştirmeye çalışıyoruz mümkün oldukça.

Alıntı EvildoeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    emre abi eline saglık gercekten cok iyi bi işcilik olmuş benimde kafamda tilkiler gezinmeye başladı simdi .hersey tamam ama katlanır plakayı nası hallettin orasını tam anlamadım hazır mı buldun yoksa motor mekanızmasını ve plakalık kısmıda senın işciligin mi?
    Sağolasın. Katlanır plakalığı hazır aldım, herhangi bir motor vs. mekanizması yok, menteşe mantığıyla elle açılıp kapanabiliyor, vidaların sıkılığını kendin ayarlayabiliyorsun.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Tekirdağ daki motorun sahibi aramızdan biri miydi ?
    Motoru bilen var mı acaba ?
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    emre eline sağlık. hakikaten çok yakışıklı olmuş. güle güle güzel günlerde kullan...
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Teşekkürler Emir.
    Senin makine tamamen bitti mi?

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Teşekkürler Emir.
    Senin makine tamamen bitti mi?
    elcikti tankpad falan tamamladım.
    jantların siyaha boyanması ve egzos sistemi kaldı, onları da halledince daha da başka bişey yapmıycam olduğu haliyle baya dikkat çekici ve yakışıklı oldu kerata.
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Motosikleti
    CBR600F
    Emre abi plakalık için yaptığın çalışma süper olmuş. harcadığın zamana ve emeğe değmiş bence.
    B@$@R :)

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    beyler daha öncede aklıma takılmıştı bugünlerde tekrar bi taradım satılık ilanlarını.
    görülüyor ki 2005 model 600f ler 10 bin seviyesine 2006 lar da 10bin 11bin aralığında alıcı buluyor. oysa aynı modelde fazerler fz6lar ve gsr600ler cbf600ler genelde daha yüksek ya da şanslıysanız aynı rakamlarda.
    gsr600 fz6 güzel makine ama sonuçta çıplak. 600fler mi ucuz yoksa diğerleri mi pahalı ? yok mu bu konuda tespiti olan ???

Baltassar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 250
    Bana Sorarsanız 600f lerin kullanıcı kitlesi farklı , sayıları az , e takdir edersiniz turkiyede kullanmak icin alınmıyor motorlar satılmak için alınıyor , ondandırki insanlar ikinci eli 600f e göre kuvvetli olan gsr ları fazerları tercih ediyor
    Imza mi?? Nereye Atayım

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı Baltassar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana Sorarsanız 600f lerin kullanıcı kitlesi farklı , sayıları az , e takdir edersiniz turkiyede kullanmak icin alınmıyor motorlar satılmak için alınıyor , ondandırki insanlar ikinci eli 600f e göre kuvvetli olan gsr ları fazerları tercih ediyor
    ne alaka şimdi kardeşim? ben motorumu binmek için aldım. neden satıyım? neden yatırayım? neden F aldın derseniz:

1.RR'dan ucuz olduğu için
    2.FZR600'den yakışıklı olduğu için
    3.Suzuki işine girmedim-girmem

600f lerin kullanıcı kitlesi farklı
    600f kullanıcı kitlesinden bir şahısım ve kimsedende farkım yok

Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    elcikti tankpad falan tamamladım.
    jantların siyaha boyanması ve egzos sistemi kaldı, onları da halledince daha da başka bişey yapmıycam olduğu haliyle baya dikkat çekici ve yakışıklı oldu kerata.
    Bence de, yeter de artar zaten.

Alıntı basarm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Emre abi plakalık için yaptığın çalışma süper olmuş. harcadığın zamana ve emeğe değmiş bence.
    Sağolasın kardeşim.

Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    beyler daha öncede aklıma takılmıştı bugünlerde tekrar bi taradım satılık ilanlarını.
    görülüyor ki 2005 model 600f ler 10 bin seviyesine 2006 lar da 10bin 11bin aralığında alıcı buluyor. oysa aynı modelde fazerler fz6lar ve gsr600ler cbf600ler genelde daha yüksek ya da şanslıysanız aynı rakamlarda.
    gsr600 fz6 güzel makine ama sonuçta çıplak. 600fler mi ucuz yoksa diğerleri mi pahalı ? yok mu bu konuda tespiti olan ???
    Dediğin gibiyse eğer, İlginç gerçekten. Çünkü 600F bu söylediğin makinaların hepsinden üstün. Bence diğerleri pahalı ve söyledikleri fiyatlara o motorların satılabildiklerini de hiç sanmıyorum. Uçuyorlar bazı ilanlarda adamlar, sonra 1000 TL indirim yapıyorlar pazarlık esnasında.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Caner aynalardan başlamışsın bakıyorum 1000RR'ı toplamaya.
    biraz geç oldu ama :D biyerden başlamak lazım
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz geç oldu ama :D biyerden başlamak lazım
    İyi hadi hayırlısı bakalım.

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    İyi hadi hayırlısı bakalım.
    şimdi plakalık olayına sardık görkemle bakalım bişiler cıkıcak bizdende carbon lu marbonlu

Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şimdi plakalık olayına sardık görkemle bakalım bişiler cıkıcak bizdende carbon lu marbonlu
    Hadi bakalım, bekliyoruz fotoğrafları bitince.
    Bu arada, Hyo'da plakalık iptali için Eyong'un açmış olduğu bir başlık var, görmediysen incelemeni tavsiye ederim, orjinalini kesmen gerekmiyor, ben yapmıştım benim Hyo'ya ve çok yakışmıştı.

Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Hadi bakalım, bekliyoruz fotoğrafları bitince.
    Bu arada, Hyo'da plakalık iptali için Eyong'un açmış olduğu bir başlık var, görmediysen incelemeni tavsiye ederim, orjinalini kesmen gerekmiyor, ben yapmıştım benim Hyo'ya ve çok yakışmıştı.
    aaa link atabilirmisin sana zahmet emre abi be bi bakayım ?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:22 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...smeden%5D.html

buldum emre abi de bence hoş durmuyo ya

Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...

Dediğin gibiyse eğer, İlginç gerçekten. Çünkü 600F bu söylediğin makinaların hepsinden üstün. Bence diğerleri pahalı ve söyledikleri fiyatlara o motorların satılabildiklerini de hiç sanmıyorum. Uçuyorlar bazı ilanlarda adamlar, sonra 1000 TL indirim yapıyorlar pazarlık esnasında.
    Emre;
    vallahi eğer 2006 bi 600f 11 bine gidiyosa, 2006 gsr600 benim nazarımda 9 binden bi kuruş fazla etmez ama ilginç o da o rakamlara alıcı buluyor. diyeceksiniz ki 600f boyalı kazalı şudur budur ama değil yaşına göre hatasız iki makineyi kıyaslıyorum. Hele fazerler daha bi yüksek fiyatlarda, çıkamadım işin içinden...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler