Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
03 Nisan 2010, 02:15
canercamalan adlı üyeden alıntı
temel abi snn ayna da benm motorda fena durmadı he
kendi aynalarına ne yaptın ki
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Reklamlar
-
03 Nisan 2010, 02:19
eagle65 adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, pilot sport modeline baktım, onu da bi düşüneyim.. Hocam şimdi alışana kadar yavaş yavaş sürücem motoru. Ama ne kadar profesyonel olsamda limitlerde kullanacağımı sanmıyorum.
Bu arada Ankarada michelin lastikleri iyi fiyata alıp taktıracağım yer neresi var?
Bi de son olarak motoru aldığım elaman yağ filtresiyle 4 lt yağ verdi, yağının değişmesi gerektiğini söyledi. Motorun bakımını yaptırabileceğim, herhangi sorun olduğunda gidebileceğim güvendiğiniz bi usta var mı ??
Bence pilot sportu düşün derim...Ben Eryaman'da oturuyorum. İstersen motorun üzerinde gör lastikleri ona göre karar ver.. Üzerinden çıkan power pilotlarda evde.. onlarıda görebilirsin.. Hafta sonu hava güneşli olursa yine motorları çıkartacağız. Sende katılabilirsin..
Ankara'da, İstanbul'dan daha uygun fiyata alabileceğin bir adres yok.. Getirtenlerde İstanbul'dan getirtiyor zaten..İstanbul'dan buz motora getirtebiliriz lastikleri..Kargoya verirler..
Lastikleri taktırtabileceğin çok yer var ama sorun balansın tam yapılmasında...Adam gibi balans ayarı istiyorsan Özkan abide yaptırtabiliriz... En ince ayarına kadar yapıyor ve işinde titiz bir ustamız..Benim bildiğim ondan başka balans ayarı yapanda yok Ankara'da... Yaptığını söyleyenlerde otomatik cihazlarda yapıyorlar ve onlarda da %5 yanılma payı var...Diğer bakım işlerinide isteren orada yaptırtabiliriz... yağı suyu ıvır zıvırı için bir çok usta var.. Ama lastik işi için Ankara'da adres tek.. Özelden mesaj at.. haberleşelim yardımcı olurum... Gerek lastik alımında gerekse lastik ve balans ayarında..
msn adresim : k_mustafadulger@hotmail.com
-
03 Nisan 2010, 10:48
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Kuyruk konuşmasından sonra hiç geç kalmamışsın bakıyorum =)
Ne zamandır aklımdaydı zaten, sonunda gözümü karartıp bir el attım bakalım.
Akileos adlı üyeden alıntı
hadi bakalım..bende yapıcaktım ama bu anahtar yeri yuzunden ertelemiştim...bekliyorum seni bakalım nasıl olacak..bende ona göre bişi yaparım artık..
Anahtar yerini de hallettim sayılır, bitince ekleyeceğim hemen fotoğrafları.
-
03 Nisan 2010, 10:59
Akileos adlı üyeden alıntı
kendi aynalarına ne yaptın ki
1000 RR aynası olmadı bende snn sağ aynayı taktım ;) pazar günü veririrm 1000RR aynası geliyo ama çift
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
-
03 Nisan 2010, 14:16
Caner aynalardan başlamışsın bakıyorum 1000RR'ı toplamaya.
-
03 Nisan 2010, 15:27
chopperrider adlı üyeden alıntı
fotoğraf yanıltıyodur belki ama acil arka lastiğe ihtiyacın var gibi. arka kötüyse önde kötüdür gerçi büyük ihtimalle...
fotoğraf yanıltıyor. resimdeki motor 10 gün yıkanmamış hali. motoru aldım alalı ilk güneşli hafta sonum bu sabah bi güzel yıkadım şu an ön lastik arkaya göre daha iyi durumda ama arka lastikte bu sezon idare eder.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------
dreamdark adlı üyeden alıntı
Bu arada arkadaşlar,
Radikal bir hamle yaptım ve gözümü karartıp plakalığı kestim.
Doğru düzgün kesip ince ayar yapıcam diye bir taraflarımdan ter damladı ama; saatlerce uğraştım
Amacım katlanır plakalık yapmak.
3 gündür plakalığı kestiğim için kuyruğun açık kalan kısmını kapatmak adına parça tasarlıyorum.
Parçayı plastik olarak eritip kesip biçtim, anahtar yerini ayarladım ve daha sağlam olması için bugün fiberciden aynısından kestirdim.
Uzun uzun zımparasını yaptım ve en kısa zamanda mat sprey boyasının ilk katını atacağım.
Bir süre daha uğraşacağım gibi görünüyor ama, bittiği anda fotoğrafları buradan paylaşacağım.
Biraz merak edin bakalım.
merak ediyoruz tabi aslında benim motor için kafamda kabaca bi tasarladım ama hoş durmayacak gibi
-
04 Nisan 2010, 15:20
Baytar_77 adlı üyeden alıntı
Bence pilot sportu düşün derim...Ben Eryaman'da oturuyorum. İstersen motorun üzerinde gör lastikleri ona göre karar ver.. Üzerinden çıkan power pilotlarda evde.. onlarıda görebilirsin.. Hafta sonu hava güneşli olursa yine motorları çıkartacağız. Sende katılabilirsin..
Ankara'da, İstanbul'dan daha uygun fiyata alabileceğin bir adres yok.. Getirtenlerde İstanbul'dan getirtiyor zaten..İstanbul'dan buz motora getirtebiliriz lastikleri..Kargoya verirler..
Lastikleri taktırtabileceğin çok yer var ama sorun balansın tam yapılmasında...Adam gibi balans ayarı istiyorsan Özkan abide yaptırtabiliriz... En ince ayarına kadar yapıyor ve işinde titiz bir ustamız..Benim bildiğim ondan başka balans ayarı yapanda yok Ankara'da... Yaptığını söyleyenlerde otomatik cihazlarda yapıyorlar ve onlarda da %5 yanılma payı var...Diğer bakım işlerinide isteren orada yaptırtabiliriz... yağı suyu ıvır zıvırı için bir çok usta var.. Ama lastik işi için Ankara'da adres tek.. Özelden mesaj at.. haberleşelim yardımcı olurum... Gerek lastik alımında gerekse lastik ve balans ayarında..
msn adresim :
k_mustafadulger@hotmail.com
Teşekkür ederim, msn'i ekledim. hafta sonu buluşmak isterim ama bu ve bir sonraki hafta sonlarım, sınav haftası yaklaştığından dolayı dolu olcak.
özelden msj attım..
Resimleri de kısa zamanda ekleyeceğim
-
05 Nisan 2010, 01:35
Bu arada arkadaşlar,
Radikal bir hamle yaptım ve gözümü karartıp plakalığı kestim.
Doğru düzgün kesip ince ayar yapıcam diye bir taraflarımdan ter damladı ama; saatlerce uğraştım
Amacım katlanır plakalık yapmak.
3 gündür plakalığı kestiğim için kuyruğun açık kalan kısmını kapatmak adına parça tasarlıyorum.
Parçayı plastik olarak eritip kesip biçtim, anahtar yerini ayarladım ve daha sağlam olması için bugün fiberciden aynısından kestirdim.
Uzun uzun zımparasını yaptım ve en kısa zamanda mat sprey boyasının ilk katını atacağım.
Bir süre daha uğraşacağım gibi görünüyor ama, bittiği anda fotoğrafları buradan paylaşacağım.
Biraz merak edin bakalım.
hayırlı uğurlu olsun.. inşallah güzel olmuştur...
hele bir resmini koy, eminim burdaki herkes de senin yaptığına özenip aynısını yapar
-
05 Nisan 2010, 01:49
acele etmeyin kesmek için!.... bi arkadaşım f aranıyor. bir motor bulmuş. adam gidona düğme koymuş. basınca plaka (sağında ve solunda iki küçük motor sayesinde) katlanıyor. ve rr çamurluğu takmış... eğer arkadaş alırsa bu motoru, video resim yollarım sizede..
bu işe el atıcam. teyze oğlu makina mühendisi, onunla bi plan yapıcam. 1 litre boş pet şişe, araba camı sileceği motoru ve 1 metre içi boş bakır tel ile su soğutmalı bilgisayar yapn adam bunuda yapar
-
05 Nisan 2010, 22:59
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
acele etmeyin kesmek için!.... bi arkadaşım f aranıyor. bir motor bulmuş. adam gidona düğme koymuş. basınca plaka (sağında ve solunda iki küçük motor sayesinde) katlanıyor. ve rr çamurluğu takmış...
eğer arkadaş alırsa bu motoru, video resim yollarım sizede..
bu işe el atıcam. teyze oğlu makina mühendisi, onunla bi plan yapıcam. 1 litre boş pet şişe, araba camı sileceği motoru ve 1 metre içi boş bakır tel ile su soğutmalı bilgisayar yapn adam bunuda yapar
senin teyze oğlu da neymiş öyle.. :-)
bi de şu RR çamurluğunu çok merak ettim nasıl duruyor acaba..
-
05 Nisan 2010, 23:53
zeymen adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun
.. inşallah güzel olmuştur...
hele bir resmini koy, eminim burdaki herkes de senin yaptığına özenip aynısını yapar
Boşluğu kapatmak için tasarladığım parçayı boyayıp yerine oturttum bugün. Birkaç ayrıntı kaldı, sonrasında açılır kapanır plakalığı da alıp monte ettim mi olay tamamdır.
acele etmeyin kesmek için!.... bi arkadaşım f aranıyor. bir motor bulmuş. adam gidona düğme koymuş. basınca plaka (sağında ve solunda iki küçük motor sayesinde) katlanıyor. ve rr çamurluğu takmış...
eğer arkadaş alırsa bu motoru, video resim yollarım sizede..
Bahsettiğin şey şunlardan sanırım :
http://www.break.com/usercontent/200...t-1466364.html
http://bikerpunks.com/mediaviewer/12...ate-flip-.html
Ama RR çamurluğunu nasıl uydurmuş onu merak ettim açıkcası.
-
06 Nisan 2010, 00:21
bunlar resmen gizliyor plakayı.. olmaz, bize ters
arkadaşın anlattığına göre buna benzer bişey
r6 yada RR çamurluğu. tam hatırlamıyorum şu an ama
-
06 Nisan 2010, 00:24
bunlar resmen gizliyor plakayı.. olmaz, bize ters
arkadaşın anlattığına göre buna benzer bişey
r6 yada RR çamurluğu. tam hatırlamıyorum şu an ama
böyle gizlenen plakaya bi de ceza felan yazarlar... kıl bi polise denk gelir adam kıskanır ceza yazar valla ...
-
06 Nisan 2010, 17:23
selam 600 f için cıkma egzos arıyorum bide radyator suyunu ilave için koltuğun altındaki fren yağı haznesinin onundeki yeri kullanıyoruz doğrumu tşk.
-
06 Nisan 2010, 18:24
yorulmaz50 adlı üyeden alıntı
selam 600 f için cıkma egzos arıyorum bide radyator suyunu ilave için koltuğun altındaki fren yağı haznesinin onundeki yeri kullanıyoruz doğrumu tşk.
Evet, selenin altında sağ tarafta depo altına doğru içerde kalan lastik kapaklı beyaz depo.
-
07 Nisan 2010, 11:08
Tekirdağ daki motor kimin
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
08 Nisan 2010, 13:34
teşekkur ederim dreamdark
-
08 Nisan 2010, 20:51
-
08 Nisan 2010, 22:08
nazar değidirdin arka tekerime
evet beyler.. sabah otoparkta motoru boş viteste olduğu yerden geri geri çıkarmaya çalışırken ağırlığının 2 kattan fazla arttığını hissettim.
arka tekere çivi girmiş ve gece havası inmiş.
*(o tekerden hayır gelmez, acilen değiş) diyen oldu
*(fitil sağlam olmaz, kesinlikle yama yaptır) diyen oldu
*(biz her motora fitil yapıyoruz, bişey olmaz) diyende oldu.
fitil banada mantıklı gelmedi ve şu an lastiğe yama yapılıyor. siz ne dersiniz bu işe? daha önce başınıza geldiyse siz neler yaptınız?
valla uzun km lerce fitil kullandım lastikte ve hiçbir zararını görmedim.ama lastiğin gerçekten bitmişse hiç uğraşma değiştir derim.
-
08 Nisan 2010, 23:20
nazar değidirdin arka tekerime
evet beyler.. sabah otoparkta motoru boş viteste olduğu yerden geri geri çıkarmaya çalışırken ağırlığının 2 kattan fazla arttığını hissettim.
arka tekere çivi girmiş ve gece havası inmiş.
*(o tekerden hayır gelmez, acilen değiş) diyen oldu
*(fitil sağlam olmaz, kesinlikle yama yaptır) diyen oldu
*(biz her motora fitil yapıyoruz, bişey olmaz) diyende oldu.
fitil banada mantıklı gelmedi ve şu an lastiğe yama yapılıyor. siz ne dersiniz bu işe? daha önce başınıza geldiyse siz neler yaptınız?
Ben salı günü Bostancı Buzmotorda ön ve arka lastikleri değiştirdim.Arka lastik söküldüğü zaman içinde 1 ad yama ve 1 ad fitil olduğunu gördüm.Gerçi daha öncede fitil olduğunu lastiğin dışından fark etmiştim.Bende yama tarafındayım.Yama banada daha sağlıklı geliyor.
bu arada benim lastikler Pilot Power 2CT Emre.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)
Bu Konudaki Etiketler