Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Honda Cbr600F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motovento
    REKLAM ALANI
    Akileos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı canercamalan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    temel abi snn ayna da benm motorda fena durmadı he
    kendi aynalarına ne yaptın ki
    AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Alıntı eagle65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Teşekkür ederim, pilot sport modeline baktım, onu da bi düşüneyim.. Hocam şimdi alışana kadar yavaş yavaş sürücem motoru. Ama ne kadar profesyonel olsamda limitlerde kullanacağımı sanmıyorum.

Bu arada Ankarada michelin lastikleri iyi fiyata alıp taktıracağım yer neresi var?

Bi de son olarak motoru aldığım elaman yağ filtresiyle 4 lt yağ verdi, yağının değişmesi gerektiğini söyledi. Motorun bakımını yaptırabileceğim, herhangi sorun olduğunda gidebileceğim güvendiğiniz bi usta var mı ??
    Bence pilot sportu düşün derim...Ben Eryaman'da oturuyorum. İstersen motorun üzerinde gör lastikleri ona göre karar ver.. Üzerinden çıkan power pilotlarda evde.. onlarıda görebilirsin.. Hafta sonu hava güneşli olursa yine motorları çıkartacağız. Sende katılabilirsin..

Ankara'da, İstanbul'dan daha uygun fiyata alabileceğin bir adres yok.. Getirtenlerde İstanbul'dan getirtiyor zaten..İstanbul'dan buz motora getirtebiliriz lastikleri..Kargoya verirler..

Lastikleri taktırtabileceğin çok yer var ama sorun balansın tam yapılmasında...Adam gibi balans ayarı istiyorsan Özkan abide yaptırtabiliriz... En ince ayarına kadar yapıyor ve işinde titiz bir ustamız..Benim bildiğim ondan başka balans ayarı yapanda yok Ankara'da... Yaptığını söyleyenlerde otomatik cihazlarda yapıyorlar ve onlarda da %5 yanılma payı var...Diğer bakım işlerinide isteren orada yaptırtabiliriz... yağı suyu ıvır zıvırı için bir çok usta var.. Ama lastik işi için Ankara'da adres tek.. Özelden mesaj at.. haberleşelim yardımcı olurum... Gerek lastik alımında gerekse lastik ve balans ayarında..

msn adresim : k_mustafadulger@hotmail.com

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Terrorizer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuyruk konuşmasından sonra hiç geç kalmamışsın bakıyorum =)
    Ne zamandır aklımdaydı zaten, sonunda gözümü karartıp bir el attım bakalım.

Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi bakalım..bende yapıcaktım ama bu anahtar yeri yuzunden ertelemiştim...bekliyorum seni bakalım nasıl olacak..bende ona göre bişi yaparım artık..
    Anahtar yerini de hallettim sayılır, bitince ekleyeceğim hemen fotoğrafları.

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    Alıntı Akileos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kendi aynalarına ne yaptın ki
    1000 RR aynası olmadı bende snn sağ aynayı taktım ;) pazar günü veririrm 1000RR aynası geliyo ama çift
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Caner aynalardan başlamışsın bakıyorum 1000RR'ı toplamaya.

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotoğraf yanıltıyodur belki ama acil arka lastiğe ihtiyacın var gibi. arka kötüyse önde kötüdür gerçi büyük ihtimalle...
    fotoğraf yanıltıyor. resimdeki motor 10 gün yıkanmamış hali. motoru aldım alalı ilk güneşli hafta sonum bu sabah bi güzel yıkadım şu an ön lastik arkaya göre daha iyi durumda ama arka lastikte bu sezon idare eder.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:20 ----------

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada arkadaşlar,
    Radikal bir hamle yaptım ve gözümü karartıp plakalığı kestim. Doğru düzgün kesip ince ayar yapıcam diye bir taraflarımdan ter damladı ama; saatlerce uğraştım

Amacım katlanır plakalık yapmak.

3 gündür plakalığı kestiğim için kuyruğun açık kalan kısmını kapatmak adına parça tasarlıyorum.
    Parçayı plastik olarak eritip kesip biçtim, anahtar yerini ayarladım ve daha sağlam olması için bugün fiberciden aynısından kestirdim.
    Uzun uzun zımparasını yaptım ve en kısa zamanda mat sprey boyasının ilk katını atacağım.

Bir süre daha uğraşacağım gibi görünüyor ama, bittiği anda fotoğrafları buradan paylaşacağım.

Biraz merak edin bakalım.
    merak ediyoruz tabi aslında benim motor için kafamda kabaca bi tasarladım ama hoş durmayacak gibi

Motosikleti
    Honda CBR600F sattı :(
    Alıntı Baytar_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence pilot sportu düşün derim...Ben Eryaman'da oturuyorum. İstersen motorun üzerinde gör lastikleri ona göre karar ver.. Üzerinden çıkan power pilotlarda evde.. onlarıda görebilirsin.. Hafta sonu hava güneşli olursa yine motorları çıkartacağız. Sende katılabilirsin..

Ankara'da, İstanbul'dan daha uygun fiyata alabileceğin bir adres yok.. Getirtenlerde İstanbul'dan getirtiyor zaten..İstanbul'dan buz motora getirtebiliriz lastikleri..Kargoya verirler..

Lastikleri taktırtabileceğin çok yer var ama sorun balansın tam yapılmasında...Adam gibi balans ayarı istiyorsan Özkan abide yaptırtabiliriz... En ince ayarına kadar yapıyor ve işinde titiz bir ustamız..Benim bildiğim ondan başka balans ayarı yapanda yok Ankara'da... Yaptığını söyleyenlerde otomatik cihazlarda yapıyorlar ve onlarda da %5 yanılma payı var...Diğer bakım işlerinide isteren orada yaptırtabiliriz... yağı suyu ıvır zıvırı için bir çok usta var.. Ama lastik işi için Ankara'da adres tek.. Özelden mesaj at.. haberleşelim yardımcı olurum... Gerek lastik alımında gerekse lastik ve balans ayarında..

msn adresim : k_mustafadulger@hotmail.com
    Teşekkür ederim, msn'i ekledim. hafta sonu buluşmak isterim ama bu ve bir sonraki hafta sonlarım, sınav haftası yaklaştığından dolayı dolu olcak.
    özelden msj attım..
    Resimleri de kısa zamanda ekleyeceğim

zeymen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 F
    Bu arada arkadaşlar,
    Radikal bir hamle yaptım ve gözümü karartıp plakalığı kestim. Doğru düzgün kesip ince ayar yapıcam diye bir taraflarımdan ter damladı ama; saatlerce uğraştım

Amacım katlanır plakalık yapmak.

3 gündür plakalığı kestiğim için kuyruğun açık kalan kısmını kapatmak adına parça tasarlıyorum.
    Parçayı plastik olarak eritip kesip biçtim, anahtar yerini ayarladım ve daha sağlam olması için bugün fiberciden aynısından kestirdim.
    Uzun uzun zımparasını yaptım ve en kısa zamanda mat sprey boyasının ilk katını atacağım.

Bir süre daha uğraşacağım gibi görünüyor ama, bittiği anda fotoğrafları buradan paylaşacağım.

Biraz merak edin bakalım.
    hayırlı uğurlu olsun.. inşallah güzel olmuştur...
    hele bir resmini koy, eminim burdaki herkes de senin yaptığına özenip aynısını yapar

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    acele etmeyin kesmek için!.... bi arkadaşım f aranıyor. bir motor bulmuş. adam gidona düğme koymuş. basınca plaka (sağında ve solunda iki küçük motor sayesinde) katlanıyor. ve rr çamurluğu takmış... eğer arkadaş alırsa bu motoru, video resim yollarım sizede..

bu işe el atıcam. teyze oğlu makina mühendisi, onunla bi plan yapıcam. 1 litre boş pet şişe, araba camı sileceği motoru ve 1 metre içi boş bakır tel ile su soğutmalı bilgisayar yapn adam bunuda yapar

Motosikleti
    HONDA CBR 600 F
    Alıntı gkhnkzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    acele etmeyin kesmek için!.... bi arkadaşım f aranıyor. bir motor bulmuş. adam gidona düğme koymuş. basınca plaka (sağında ve solunda iki küçük motor sayesinde) katlanıyor. ve rr çamurluğu takmış... eğer arkadaş alırsa bu motoru, video resim yollarım sizede..

bu işe el atıcam. teyze oğlu makina mühendisi, onunla bi plan yapıcam. 1 litre boş pet şişe, araba camı sileceği motoru ve 1 metre içi boş bakır tel ile su soğutmalı bilgisayar yapn adam bunuda yapar

senin teyze oğlu da neymiş öyle.. :-)
    bi de şu RR çamurluğunu çok merak ettim nasıl duruyor acaba..

Alıntı zeymen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı uğurlu olsun.. inşallah güzel olmuştur...
    hele bir resmini koy, eminim burdaki herkes de senin yaptığına özenip aynısını yapar
    Boşluğu kapatmak için tasarladığım parçayı boyayıp yerine oturttum bugün. Birkaç ayrıntı kaldı, sonrasında açılır kapanır plakalığı da alıp monte ettim mi olay tamamdır.

Bahsettiğin şey şunlardan sanırım :

http://www.break.com/usercontent/200...t-1466364.html
    http://bikerpunks.com/mediaviewer/12...ate-flip-.html

Ama RR çamurluğunu nasıl uydurmuş onu merak ettim açıkcası.

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Boşluğu kapatmak için tasarladığım parçayı boyayıp yerine oturttum bugün. Birkaç ayrıntı kaldı, sonrasında açılır kapanır plakalığı da alıp monte ettim mi olay tamamdır.

Bahsettiğin şey şunlardan sanırım :

http://www.break.com/usercontent/200...t-1466364.html
    http://bikerpunks.com/mediaviewer/12...ate-flip-.html

Ama RR çamurluğunu nasıl uydurmuş onu merak ettim açıkcası.
    bunlar resmen gizliyor plakayı.. olmaz, bize ters
    arkadaşın anlattığına göre buna benzer bişey
    r6 yada RR çamurluğu. tam hatırlamıyorum şu an ama

Motosikleti
    HONDA CBR 600 F
    bunlar resmen gizliyor plakayı.. olmaz, bize ters
    arkadaşın anlattığına göre buna benzer bişey
    r6 yada RR çamurluğu. tam hatırlamıyorum şu an ama

böyle gizlenen plakaya bi de ceza felan yazarlar... kıl bi polise denk gelir adam kıskanır ceza yazar valla ...

yorulmaz50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600 f imm
    selam 600 f için cıkma egzos arıyorum bide radyator suyunu ilave için koltuğun altındaki fren yağı haznesinin onundeki yeri kullanıyoruz doğrumu tşk.
    kazasızz belasız ...

Alıntı yorulmaz50 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam 600 f için cıkma egzos arıyorum bide radyator suyunu ilave için koltuğun altındaki fren yağı haznesinin onundeki yeri kullanıyoruz doğrumu tşk.
    Evet, selenin altında sağ tarafta depo altına doğru içerde kalan lastik kapaklı beyaz depo.

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Tekirdağ daki motor kimin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

yorulmaz50 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2006 cbr 600 f imm
    teşekkur ederim dreamdark
    kazasızz belasız ...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fotoğraf yanıltıyodur belki ama acil arka lastiğe ihtiyacın var gibi. arka kötüyse önde kötüdür gerçi büyük ihtimalle...
    nazar değidirdin arka tekerime

evet beyler.. sabah otoparkta motoru boş viteste olduğu yerden geri geri çıkarmaya çalışırken ağırlığının 2 kattan fazla arttığını hissettim.

arka tekere çivi girmiş ve gece havası inmiş.

*(o tekerden hayır gelmez, acilen değiş) diyen oldu
    *(fitil sağlam olmaz, kesinlikle yama yaptır) diyen oldu
    *(biz her motora fitil yapıyoruz, bişey olmaz) diyende oldu.

fitil banada mantıklı gelmedi ve şu an lastiğe yama yapılıyor. siz ne dersiniz bu işe? daha önce başınıza geldiyse siz neler yaptınız?

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f

evet beyler.. sabah otoparkta motoru boş viteste olduğu yerden geri geri çıkarmaya çalışırken ağırlığının 2 kattan fazla arttığını hissettim.

fitil banada mantıklı gelmedi ve şu an lastiğe yama yapılıyor. siz ne dersiniz bu işe? daha önce başınıza geldiyse siz neler yaptınız?
    valla uzun km lerce fitil kullandım lastikte ve hiçbir zararını görmedim.ama lastiğin gerçekten bitmişse hiç uğraşma değiştir derim.
    Drift Religion

kemalk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ECEM&honda cbr600 f

Ben salı günü Bostancı Buzmotorda ön ve arka lastikleri değiştirdim.Arka lastik söküldüğü zaman içinde 1 ad yama ve 1 ad fitil olduğunu gördüm.Gerçi daha öncede fitil olduğunu lastiğin dışından fark etmiştim.Bende yama tarafındayım.Yama banada daha sağlıklı geliyor.
    bu arada benim lastikler Pilot Power 2CT Emre.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler