emre slm msn eklermısın biraz yardımın gerekebılır.alper_ege@hotmail.com
emre slm msn eklermısın biraz yardımın gerekebılır.alper_ege@hotmail.com
Arkadalar çok sevdiğim 600F imi sattım ve yerine CBF1000 aldım. 600F in tadı halan damağımda ama CBF1000 in torku mükkemel
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı olsun diyelim...cbf 1000 varmıydı yoksa yenimi aldın... yeniyse onada hayırlı olsun diyelim.. Allah kaza bela vermesin
bluebox_85@hotmail.com eklemek isteyen arkadaşlar varsa tanışmaktan memnun olurum
bu arada emre abi sen gaz yağını nerden alıyordun abi ben birtürlü bulamıyorum
motorun bakımlarını yaptırdım gittim cumartesi lastiklerinide taktırdım bugün güneş yüzüme güldu sabah korktğum bi rivar vardı oraya bugün 0 titremeyle gürdim yata bildiğim kadar yattım lastikler gerçekten güzelmiş tavsiye ederim
Selamlar,
Honda CBR 600F almayı düşünüyorum.
Bu motoru kullanmış veya kullanan arkadaşlar düşüncelerini benimle paylaşırsa sevinirim.
------------------------
Motor normal ve agresif kullanımda 100km de kaç lt. benzin yakıyor? yada kmde kaç kuruş yakıyor?
---------------------
2005 ile 2008 modeller arasında fark varmı?
-----------------------
sanırım 6000km de bir bakıma giriyormuş, bakım ücreti nekadar?
-----------------
Max. kaç km hıza çıkabiliyor?
-----------------------
eklemek istediginiz başka görüşleride alabilrim.
Soda Ayran Cool
Sanırım topic e şöle bi göz atarsanız sorduğunuz bütün soruların cevabını bulabilirsiniz.
aslında arkadaşların dediği gibi topikte tüm bu soruların cevabı var ama kısaca hatırlayalım
agresif kullanımda 9 litreleri yakar affetmez ama 260 km/h gibi süratlere çıkar.
2008 modeli yoktur türkiyede çok az 2007 model var onların da bir kısmı aslında 2006 modeldir.
bakım ücreti diye bişey yoktur çünkü her bakımda yapılacak işlemler farklıdır. 5-6 bin de bir yağ değiştirsen yaklaşık 90 tlye mal olur, 2 yağ değişiminde bir de filtre değiştirirsen 50 lira daha sıkışmış demektir içine.
hava filtresi alırsan 100 küsür lira verirsin buji alsan da aşağı yukarı aynı rakam gider.
daha ağır bakımlar baya ileriki kilometrelerde olur onlar hakkında bilgim yok.
genel olarak harika bi makinedir. sorunsuzdur ama motosiklet tecrüben zayıfsa tavsiye etmem...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bilgilendirme için tşk.
sahibinden.com da birkaçtane 2008 model ilan mevcut o yüzden sordum.
Soda Ayran Cool
Motor tecrüben var ise tavsiye edebileceğim bir makine...
- 100 km de ne yaktığı senin kullanmana bağlı.. dakikada 4-5 bin devirle kullanmak ile dakikada 9-10 devirde kullanmak arasında yakıt iki katına çıkar çünkü..
- renk dışında çok büyük bir fark yok... yanılıyorsam bu bilgiyi düzeltin arkadaşlar
- bakım konusunda nereye bakım yaptırdığına bağlı.. servisine götürsün zinciri gaz yağıyla temizleyip tekrar yağlamaya bile para alırlar.. hava filtresi için 100 tl yazmışlar ama bu rakambana çok uçuk geldi.. ben K&N performans hava filtresi taktım 100 TL. ve bir ömür kullanıyorsun tekrar değiştirmiyorsun.. Yağı suyu işçiliği ortalama 75-100 arasıdır..
- benim motor 270 km/saat görmüş bir makine. Benikinci sahibiyim ben 250 km/saat hızı gördüm çünkü yol bitti
sert kullanmam, şehir içinde kullanımı rahat olsun beni racing gibi yormasın, gaza asıldığımda gücü hissedeyim, uzayıp gideyim diyoran tabiki 600f..
Slm Beyler
K&N hava filitresi kullanan arkadaşlara;Ben bu filitreyle birlikte yakıt sarfiyatının arttığını duydum.Sizce fark varmı?Yeni yeni kullanmaya alışıyorum vede bana kullandığım normal flitre ile de fazla yakmaya başladı gibi geliyor.Çünkü; İlk aldığımda 50 tl ile depoyu full leyip 240-250 km civarında gidiyordum.En son 60 tl(yaklaşık 16,5 lt)benzin aldım ve 185 km de rezerv yandı.Ne diyosunuz?
Arkadaşlar üzülerek motorumu değiştirdiğimi söylemek zorundayım ama 600F imi şimdiden özledim o bir başkaydı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Ben de K&N kullanıyorum Kemal, belki çok azıcık bir oynama olabilir ama öyle aman aman bir artış olmaz.
Benzin tüketimini etkileyen birçok faktör var tabi, havanın sıcaklığı, lastiklerin havası, yoldaki rüzgar durumu ve en önemlisi senin kullanım tarzın.
Bir de ilk aldığın ve en son bu hesaplamayı yaptığın zaman arasında benzine kaç kere zam geldi; bunu da hesapladın mı?
Kısmet Ertekin'im.
[QUOTE=dreamdark;1996721]Ben de K&N kullanıyorum Kemal, belki çok azıcık bir oynama olabilir ama öyle aman aman bir artış olmaz.
Benzin tüketimini etkileyen birçok faktör var tabi, havanın sıcaklığı, lastiklerin havası, yoldaki rüzgar durumu ve en önemlisi senin kullanım tarzın.
Bir de ilk aldığın ve en son bu hesaplamayı yaptığın zaman arasında benzine kaç kere zam geldi; bunu da hesapladın mı?
Emre ben dönüşte Harem t214 arafına gidip E5 den geri döndüm.Tam garaja girerken Yine rezerv yandı.(214 KM)Yani direkt devirle alakalı diyorum ben.Çünkü bu gün sen 2. vitesle giderken ben arkandan 4 le geliyodum caddede.Dönüşte de E5 de 6. vites,5000 rpm.
Yine görüşelim.Arayı açmadanBen yine işten kaçınca tabii
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)